X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczyny kupila pepino czulosc 10 jutro z rana testuje trzymajcie kciuki żeby wkoncu cos pokazalo bo ta nie pewność mnie dobije ...
    ale teraz zaczailam ze te o czulosc 10 wykrywają szybciej ciaze niż te 20 i 25 no chyba ze się myle hehe i zależy od stężenia hcg

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ja ide sie kapac i bede z męzulkiem ogladac REVENG :d

ja w lipcu dopiero 2014 skończe 27 wiec jeszcze mam czas a ten wiek co teraz mam 26 mi sie podoba bo lubie te liczbe:P jutro wolne nie musze gotować chwała Bogu bo ide do teściów na obiadek zaprosili nas :)
    karolcia po tym zdjęciu to ja myslalam ze masz z 23 24 lat ;p czuje się kurde jak gowniara przy was

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom wiem malinka19 wygladam młodo hehe :) już sie do tego przyzwyczaiłam:) jak kupuje piwko to czasami chca dowód bo mi nawet 18 nie dawali:)

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ewcia2337196 skad jestes...?? :)

z Gdańska :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no dziewczyny kupila pepino czulosc 10 jutro z rana testuje trzymajcie kciuki żeby wkoncu cos pokazalo bo ta nie pewność mnie dobije ...
    ale teraz zaczailam ze te o czulosc 10 wykrywają szybciej ciaze niż te 20 i 25 no chyba ze się myle hehe i zależy od stężenia hcg

trzymam kciuki :) ja robiłam o czułości 25, miałam kupić inny ale @ przyszła

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 ojej ale fajnie:) 23 wrzesnia byłam w trojmiescie;) na tydzień z mężem szkoda ze wcześniej sie nie znałysmy :) fajnie masz pozazdrościc:) ja od urodzenia mieszkałam w Zakopanem a teraz z mężem w Tychach:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    trzymam kciuki :) ja robiłam o czułości 25, miałam kupić inny ale @ przyszła
    ja już robiłam pare i nic negatywne a @ nie mam jeszcze a nigdy nie miałam cyklu 31 albo 32 dniowego lub powyżej zawsze 26 27 28

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    nom wiem malinka19 wygladam młodo hehe :) już sie do tego przyzwyczaiłam:) jak kupuje piwko to czasami chca dowód bo mi nawet 18 nie dawali:)
    hehehe a twój maz ile od ciebie starszy jest ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się ewcia,na pewno niebawem się uda :D Ja trzymam za Was wszystkie kciuki każdego dnia <3

Karolcia26, iza30 lubią tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ewcia2337196 ojej ale fajnie:) 23 wrzesnia byłam w trojmiescie;) na tydzień z mężem szkoda ze wcześniej sie nie znałysmy :) fajnie masz pozazdrościc:) ja od urodzenia mieszkałam w Zakopanem a teraz z mężem w Tychach:)

Ja mieszkam w Gdańsku od urodzenia i nie mam zamiaru jak na razie się wyprowadzać. Morze blisko, starówka piękna :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 z 1.5 roku:D tak więc nie dużo:) a Twój?

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ja już robiłam pare i nic negatywne a @ nie mam jeszcze a nigdy nie miałam cyklu 31 albo 32 dniowego lub powyżej zawsze 26 27 28

Ja tez tak długiego cyklu nie miałam, mam 25-26 dniowe a ten był ciut dłuższy

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE

cały czas gwałce replay haha tak mi się podoba;) musze w ciągu dnia z pare razy usłyszec to mi humor poprawia;)

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Nie martw się ewcia,na pewno niebawem się uda :D Ja trzymam za Was wszystkie kciuki każdego dnia <3

Mam nadzieję, staram się nie myśleć. Nie próbuję nic na siłę, kiedy mam ochotę współżyć z narzeczonym to wtedy to robimy, ale w dni płodne :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    malinka19 z 1.5 roku:D tak więc nie dużo:) a Twój?
    mój 8lat, pierwszy raz na portalu jakims mnie zobaczyl i tak mnie zapamietal no i wiesz ja do opola chodziłam do szkoły i poszlam z koleżankami do sklepu real no i tam go zobaczyłam pierwszy raz caly czas patrzeliśmy się na siebie ale żaden z nas się nie odezwal hehe potem jak przyjechałam do domu wchodzę na portal a tu jeb od niego wiadomość ;) i tak jesteśmy ze sobą kochamy się wzielismy slub i jest dobrze

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE

ooo jest świetna :)

Karolcia26 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kochane ja już znikam ;) ide sie kąpać w końcu ;) cieżko odkleić sie od klawiatury i od was:P ale fajniutko:) sciskam was mocno i życzę spokojnej nocy...:*:*:* gorące buźiaczki przesyłam:*:*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Ja tez tak długiego cyklu nie miałam, mam 25-26 dniowe a ten był ciut dłuższy
    ja miałam nieregularne zawsze miałam takie nawet jak jeszcze w ciaze nie zaszłam ,

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Mam nadzieję, staram się nie myśleć. Nie próbuję nic na siłę, kiedy mam ochotę współżyć z narzeczonym to wtedy to robimy, ale w dni płodne :)
    I tak trzymać !!! Uda się na pewno :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Dobra kochane ja już znikam ;) ide sie kąpać w końcu ;) cieżko odkleić sie od klawiatury i od was:P ale fajniutko:) sciskam was mocno i życzę spokojnej nocy...:*:*:* gorące buźiaczki przesyłam:*:*:*
    ja tez spadam z męzem lazanie zjeść hehe bo tez się wkurza ze ciagle tu siedze a nie z nim milej nocy :*

‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ