start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno dziewczyny kupila pepino czulosc 10 jutro z rana testuje trzymajcie kciuki żeby wkoncu cos pokazalo bo ta nie pewność mnie dobije ...
ale teraz zaczailam ze te o czulosc 10 wykrywają szybciej ciaze niż te 20 i 25 no chyba ze się myle hehe i zależy od stężenia hcgPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:ja ide sie kapac i bede z męzulkiem ogladac REVENG :d
ja w lipcu dopiero 2014 skończe 27 wiec jeszcze mam czas a ten wiek co teraz mam 26 mi sie podoba bo lubie te liczbe:P jutro wolne nie musze gotować chwała Bogu bo ide do teściów na obiadek zaprosili nas -
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:no dziewczyny kupila pepino czulosc 10 jutro z rana testuje trzymajcie kciuki żeby wkoncu cos pokazalo bo ta nie pewność mnie dobije ...
ale teraz zaczailam ze te o czulosc 10 wykrywają szybciej ciaze niż te 20 i 25 no chyba ze się myle hehe i zależy od stężenia hcg
trzymam kciuki ja robiłam o czułości 25, miałam kupić inny ale @ przyszła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:ewcia2337196 ojej ale fajnie:) 23 wrzesnia byłam w trojmiescie;) na tydzień z mężem szkoda ze wcześniej sie nie znałysmy fajnie masz pozazdrościc:) ja od urodzenia mieszkałam w Zakopanem a teraz z mężem w Tychach:)
Ja mieszkam w Gdańsku od urodzenia i nie mam zamiaru jak na razie się wyprowadzać. Morze blisko, starówka piękna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Nie martw się ewcia,na pewno niebawem się uda Ja trzymam za Was wszystkie kciuki każdego dnia
Mam nadzieję, staram się nie myśleć. Nie próbuję nic na siłę, kiedy mam ochotę współżyć z narzeczonym to wtedy to robimy, ale w dni płodnePlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:malinka19 z 1.5 roku:D tak więc nie dużo:) a Twój?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:Dobra kochane ja już znikam ide sie kąpać w końcu cieżko odkleić sie od klawiatury i od was:P ale fajniutko:) sciskam was mocno i życzę spokojnej nocy...:*:*:* gorące buźiaczki przesyłam:*:*:*