X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczyny kupila pepino czulosc 10 jutro z rana testuje trzymajcie kciuki żeby wkoncu cos pokazalo bo ta nie pewność mnie dobije ...
    ale teraz zaczailam ze te o czulosc 10 wykrywają szybciej ciaze niż te 20 i 25 no chyba ze się myle hehe i zależy od stężenia hcg

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ja ide sie kapac i bede z męzulkiem ogladac REVENG :d

ja w lipcu dopiero 2014 skończe 27 wiec jeszcze mam czas a ten wiek co teraz mam 26 mi sie podoba bo lubie te liczbe:P jutro wolne nie musze gotować chwała Bogu bo ide do teściów na obiadek zaprosili nas :)
    karolcia po tym zdjęciu to ja myslalam ze masz z 23 24 lat ;p czuje się kurde jak gowniara przy was

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom wiem malinka19 wygladam młodo hehe :) już sie do tego przyzwyczaiłam:) jak kupuje piwko to czasami chca dowód bo mi nawet 18 nie dawali:)

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ewcia2337196 skad jestes...?? :)

z Gdańska :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no dziewczyny kupila pepino czulosc 10 jutro z rana testuje trzymajcie kciuki żeby wkoncu cos pokazalo bo ta nie pewność mnie dobije ...
    ale teraz zaczailam ze te o czulosc 10 wykrywają szybciej ciaze niż te 20 i 25 no chyba ze się myle hehe i zależy od stężenia hcg

trzymam kciuki :) ja robiłam o czułości 25, miałam kupić inny ale @ przyszła

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 ojej ale fajnie:) 23 wrzesnia byłam w trojmiescie;) na tydzień z mężem szkoda ze wcześniej sie nie znałysmy :) fajnie masz pozazdrościc:) ja od urodzenia mieszkałam w Zakopanem a teraz z mężem w Tychach:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    trzymam kciuki :) ja robiłam o czułości 25, miałam kupić inny ale @ przyszła
    ja już robiłam pare i nic negatywne a @ nie mam jeszcze a nigdy nie miałam cyklu 31 albo 32 dniowego lub powyżej zawsze 26 27 28

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    nom wiem malinka19 wygladam młodo hehe :) już sie do tego przyzwyczaiłam:) jak kupuje piwko to czasami chca dowód bo mi nawet 18 nie dawali:)
    hehehe a twój maz ile od ciebie starszy jest ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się ewcia,na pewno niebawem się uda :D Ja trzymam za Was wszystkie kciuki każdego dnia <3

Karolcia26, iza30 lubią tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ewcia2337196 ojej ale fajnie:) 23 wrzesnia byłam w trojmiescie;) na tydzień z mężem szkoda ze wcześniej sie nie znałysmy :) fajnie masz pozazdrościc:) ja od urodzenia mieszkałam w Zakopanem a teraz z mężem w Tychach:)

Ja mieszkam w Gdańsku od urodzenia i nie mam zamiaru jak na razie się wyprowadzać. Morze blisko, starówka piękna :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 z 1.5 roku:D tak więc nie dużo:) a Twój?

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ja już robiłam pare i nic negatywne a @ nie mam jeszcze a nigdy nie miałam cyklu 31 albo 32 dniowego lub powyżej zawsze 26 27 28

Ja tez tak długiego cyklu nie miałam, mam 25-26 dniowe a ten był ciut dłuższy

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE

cały czas gwałce replay haha tak mi się podoba;) musze w ciągu dnia z pare razy usłyszec to mi humor poprawia;)

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Nie martw się ewcia,na pewno niebawem się uda :D Ja trzymam za Was wszystkie kciuki każdego dnia <3

Mam nadzieję, staram się nie myśleć. Nie próbuję nic na siłę, kiedy mam ochotę współżyć z narzeczonym to wtedy to robimy, ale w dni płodne :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    malinka19 z 1.5 roku:D tak więc nie dużo:) a Twój?
    mój 8lat, pierwszy raz na portalu jakims mnie zobaczyl i tak mnie zapamietal no i wiesz ja do opola chodziłam do szkoły i poszlam z koleżankami do sklepu real no i tam go zobaczyłam pierwszy raz caly czas patrzeliśmy się na siebie ale żaden z nas się nie odezwal hehe potem jak przyjechałam do domu wchodzę na portal a tu jeb od niego wiadomość ;) i tak jesteśmy ze sobą kochamy się wzielismy slub i jest dobrze

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE

ooo jest świetna :)

Karolcia26 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kochane ja już znikam ;) ide sie kąpać w końcu ;) cieżko odkleić sie od klawiatury i od was:P ale fajniutko:) sciskam was mocno i życzę spokojnej nocy...:*:*:* gorące buźiaczki przesyłam:*:*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Ja tez tak długiego cyklu nie miałam, mam 25-26 dniowe a ten był ciut dłuższy
    ja miałam nieregularne zawsze miałam takie nawet jak jeszcze w ciaze nie zaszłam ,

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Mam nadzieję, staram się nie myśleć. Nie próbuję nic na siłę, kiedy mam ochotę współżyć z narzeczonym to wtedy to robimy, ale w dni płodne :)
    I tak trzymać !!! Uda się na pewno :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Dobra kochane ja już znikam ;) ide sie kąpać w końcu ;) cieżko odkleić sie od klawiatury i od was:P ale fajniutko:) sciskam was mocno i życzę spokojnej nocy...:*:*:* gorące buźiaczki przesyłam:*:*:*
    ja tez spadam z męzem lazanie zjeść hehe bo tez się wkurza ze ciagle tu siedze a nie z nim milej nocy :*

‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ