X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem taka wkurwiona !!!!!!!! Dzis ta leci i na ostatni dzien poklucilam sie z Piotrkem no nienawidze jej !!!! Pierdolona blaza ! tak sie wscieklam ze ja nawyzywalam na sam koniec jej powiedzialam ze nie chce jej tu widziec !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    uff... doczytalam was:-)
    ania ja jak bylam w pierwszej ciazy mialam faze na grzyby! wszystkie pod kazda postacia, ale najbardziej lubilam grzybki marynowane, same wyjadalam ze sloika i sledzie!! do tej pory ze mnie sie smieja ze tak jadlam :-).
    a powiedz mi robilas nastepny test? bo nie moge Twoich notatek odczytac :/

malinka ty tez powtorz test!!

lece szykowac obiad :-). dobrze ze mieso jest z wczoraj :-). do tego mialam ziemniaczki pieczone i sos czosnkowy :-) ktoras tu wczoraj miala to samo czytalam :-). ale dzis chyba zwykle ziemniaki wstawie bo juz mi sie nie chce kombinowac :-).
    powtorze we wtorek, puki co biore luteine 2x2 przez 5 dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    jestem taka wkurwiona !!!!!!!! Dzis ta leci i na ostatni dzien poklucilam sie z Piotrkem no nienawidze jej !!!! Pierdolona blaza ! tak sie wscieklam ze ja nawyzywalam na sam koniec jej powiedzialam ze nie chce jej tu widziec !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ostro Ewelka, ja czasem tej ode mnie pi*dzie chce wykrzyczec jak jej nienawidzę:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

To co ona takiego zrobiła że się tak wkurzyłaś ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ostro Ewelka, ja czasem tej ode mnie pi*dzie chce wykrzyczec jak jej nienawidzę:D
    wiem to Piotrka siostra wstawil sie za nia i tez mnie wyprowadzil z rownowagi jestem taka wsciekla ze sie chyba najebie dzis i zacze od zaraz

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    To co ona takiego zrobiła że się tak wkurzyłaś ???
    dzis leci a taki balagan zostawila rozjebala sie z cala walizka i ciuchami na caly salon zwrocilam jej uwage zeby to ogarnela bo nie mozna przejsc a ta do mnie z ryjem bo inaczej tego nie mozna nazwac sorrki ze tak bluznie no alle nie wytrzymam zaraz

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka bez stresu piwko walnij i na spokojnie:*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Ewelka bez stresu piwko walnij i na spokojnie:*
    to sie na piwie nie skaczy dzis wyski mam w domu wiec dzis Eweliny nie ma . no blaza na sam koniec zaczela wiec ja skaczylam powiedzialam ze nie chce jej widziec . A Piotrekowi pow ze jak ja tu zobacze to sie wyprowadze na ten momentco tu bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kto jak kto ale jej to tu nie chce widziec ogolnie jestem goscinna ale u mnie dla niej goscinnosci nie ma z mojej strony

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela trzymaj się kochana :)nie pozwól aby srała ci na głowę :)

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie mnie tutaj. Mam nadzieję, że nie będę aż tak myśleć na temat dziecka bo to mnie przerasta. Jak @ się spóźniała zaczęłam się cieszyć, że może nam wyszło, ale jak zrobiłam test i wyszedł negatyw to wiedziałam, że za rogiem jest @...

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie mnie tutaj. Mam nadzieję, że nie będę aż tak myśleć na temat dziecka bo to mnie przerasta. Jak @ się spóźniała zaczęłam się cieszyć, że może nam wyszło, ale jak zrobiłam test i wyszedł negatyw to wiedziałam, że za rogiem jest @...
    na szczescie jeszcze chwila i wychodzi huraaaaa

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:

kochana zaczelysmy tak samo od wczoraj tylko moj wykres cos zwariowal i zaznaczyl mi wczorajszy dzien od dnia dzisiejszego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 14:40

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza? Myslalam, ze bd musiala Was nadrabiac a tu zaledwie 1 str zapisalyscie :P Ja dalej siedze w domu i brak pomyslow na niedzielne popoludnie...;/ I pewnie tak caly dzien spedze w lozku z laptopem na kolanach

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• iza30 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    kochana zaczelysmy tak samo od wczoraj tylko moj wykres cos zwariowal i zaznaczyl mi wczorajszy dzien od dnia dzisiejszego :)
    To juz jestesmy 3 bo ja tez wczoraj zaczelam :p

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jeszcze ja i Paulinka w zawieszeniu jestesmy :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu jakie nudy ;/

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkońcu uporaliśmy się z sypialnią... Szkoda tylko że nie w takich warunkach jak trzeba.

http://zapodaj.net/c0dd24103b63b.jpg.html

iza30 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ten cykl u Ciebie cos jakies dlugi;p @ nie ma prawa przyjsc!

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Wkońcu uporaliśmy się z sypialnią... Szkoda tylko że nie w takich warunkach jak trzeba.

http://zapodaj.net/c0dd24103b63b.jpg.html

OoO jaka ladna :) To Wy robicie remont calego mieszkania?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ania ten cykl u Ciebie cos jakies dlugi;p @ nie ma prawa przyjsc!
    a wez siedze na bombie zegarowej i czekam na wybuch :P bo co mnie brzuch zaboli to ooo @ idzie..

Plumb80 lubi tę wiadomość

‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ