X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem taka wkurwiona !!!!!!!! Dzis ta leci i na ostatni dzien poklucilam sie z Piotrkem no nienawidze jej !!!! Pierdolona blaza ! tak sie wscieklam ze ja nawyzywalam na sam koniec jej powiedzialam ze nie chce jej tu widziec !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    uff... doczytalam was:-)
    ania ja jak bylam w pierwszej ciazy mialam faze na grzyby! wszystkie pod kazda postacia, ale najbardziej lubilam grzybki marynowane, same wyjadalam ze sloika i sledzie!! do tej pory ze mnie sie smieja ze tak jadlam :-).
    a powiedz mi robilas nastepny test? bo nie moge Twoich notatek odczytac :/

malinka ty tez powtorz test!!

lece szykowac obiad :-). dobrze ze mieso jest z wczoraj :-). do tego mialam ziemniaczki pieczone i sos czosnkowy :-) ktoras tu wczoraj miala to samo czytalam :-). ale dzis chyba zwykle ziemniaki wstawie bo juz mi sie nie chce kombinowac :-).
    powtorze we wtorek, puki co biore luteine 2x2 przez 5 dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    jestem taka wkurwiona !!!!!!!! Dzis ta leci i na ostatni dzien poklucilam sie z Piotrkem no nienawidze jej !!!! Pierdolona blaza ! tak sie wscieklam ze ja nawyzywalam na sam koniec jej powiedzialam ze nie chce jej tu widziec !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ostro Ewelka, ja czasem tej ode mnie pi*dzie chce wykrzyczec jak jej nienawidzę:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

To co ona takiego zrobiła że się tak wkurzyłaś ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ostro Ewelka, ja czasem tej ode mnie pi*dzie chce wykrzyczec jak jej nienawidzę:D
    wiem to Piotrka siostra wstawil sie za nia i tez mnie wyprowadzil z rownowagi jestem taka wsciekla ze sie chyba najebie dzis i zacze od zaraz

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    To co ona takiego zrobiła że się tak wkurzyłaś ???
    dzis leci a taki balagan zostawila rozjebala sie z cala walizka i ciuchami na caly salon zwrocilam jej uwage zeby to ogarnela bo nie mozna przejsc a ta do mnie z ryjem bo inaczej tego nie mozna nazwac sorrki ze tak bluznie no alle nie wytrzymam zaraz

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka bez stresu piwko walnij i na spokojnie:*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Ewelka bez stresu piwko walnij i na spokojnie:*
    to sie na piwie nie skaczy dzis wyski mam w domu wiec dzis Eweliny nie ma . no blaza na sam koniec zaczela wiec ja skaczylam powiedzialam ze nie chce jej widziec . A Piotrekowi pow ze jak ja tu zobacze to sie wyprowadze na ten momentco tu bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kto jak kto ale jej to tu nie chce widziec ogolnie jestem goscinna ale u mnie dla niej goscinnosci nie ma z mojej strony

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela trzymaj się kochana :)nie pozwól aby srała ci na głowę :)

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie mnie tutaj. Mam nadzieję, że nie będę aż tak myśleć na temat dziecka bo to mnie przerasta. Jak @ się spóźniała zaczęłam się cieszyć, że może nam wyszło, ale jak zrobiłam test i wyszedł negatyw to wiedziałam, że za rogiem jest @...

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie mnie tutaj. Mam nadzieję, że nie będę aż tak myśleć na temat dziecka bo to mnie przerasta. Jak @ się spóźniała zaczęłam się cieszyć, że może nam wyszło, ale jak zrobiłam test i wyszedł negatyw to wiedziałam, że za rogiem jest @...
    na szczescie jeszcze chwila i wychodzi huraaaaa

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:

kochana zaczelysmy tak samo od wczoraj tylko moj wykres cos zwariowal i zaznaczyl mi wczorajszy dzien od dnia dzisiejszego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 14:40

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza? Myslalam, ze bd musiala Was nadrabiac a tu zaledwie 1 str zapisalyscie :P Ja dalej siedze w domu i brak pomyslow na niedzielne popoludnie...;/ I pewnie tak caly dzien spedze w lozku z laptopem na kolanach

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• iza30 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    kochana zaczelysmy tak samo od wczoraj tylko moj wykres cos zwariowal i zaznaczyl mi wczorajszy dzien od dnia dzisiejszego :)
    To juz jestesmy 3 bo ja tez wczoraj zaczelam :p

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jeszcze ja i Paulinka w zawieszeniu jestesmy :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu jakie nudy ;/

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkońcu uporaliśmy się z sypialnią... Szkoda tylko że nie w takich warunkach jak trzeba.

http://zapodaj.net/c0dd24103b63b.jpg.html

iza30 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ten cykl u Ciebie cos jakies dlugi;p @ nie ma prawa przyjsc!

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Wkońcu uporaliśmy się z sypialnią... Szkoda tylko że nie w takich warunkach jak trzeba.

http://zapodaj.net/c0dd24103b63b.jpg.html

OoO jaka ladna :) To Wy robicie remont calego mieszkania?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ania ten cykl u Ciebie cos jakies dlugi;p @ nie ma prawa przyjsc!
    a wez siedze na bombie zegarowej i czekam na wybuch :P bo co mnie brzuch zaboli to ooo @ idzie..

Plumb80 lubi tę wiadomość

‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ