start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjestem taka wkurwiona !!!!!!!! Dzis ta leci i na ostatni dzien poklucilam sie z Piotrkem no nienawidze jej !!!! Pierdolona blaza ! tak sie wscieklam ze ja nawyzywalam na sam koniec jej powiedzialam ze nie chce jej tu widziec !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
nick nieaktualnypowtorze we wtorek, puki co biore luteine 2x2 przez 5 dnikarmelek wrote:uff... doczytalam was:-)
ania ja jak bylam w pierwszej ciazy mialam faze na grzyby! wszystkie pod kazda postacia, ale najbardziej lubilam grzybki marynowane, same wyjadalam ze sloika i sledzie!! do tej pory ze mnie sie smieja ze tak jadlam
.
a powiedz mi robilas nastepny test? bo nie moge Twoich notatek odczytac
malinka ty tez powtorz test!!
lece szykowac obiad
. dobrze ze mieso jest z wczoraj
. do tego mialam ziemniaczki pieczone i sos czosnkowy
ktoras tu wczoraj miala to samo czytalam
. ale dzis chyba zwykle ziemniaki wstawie bo juz mi sie nie chce kombinowac
. -
nick nieaktualnyostro Ewelka, ja czasem tej ode mnie pi*dzie chce wykrzyczec jak jej nienawidzęEwelina23 wrote:jestem taka wkurwiona !!!!!!!! Dzis ta leci i na ostatni dzien poklucilam sie z Piotrkem no nienawidze jej !!!! Pierdolona blaza ! tak sie wscieklam ze ja nawyzywalam na sam koniec jej powiedzialam ze nie chce jej tu widziec !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:jestem taka wkurwiona !!!!!!!! Dzis ta leci i na ostatni dzien poklucilam sie z Piotrkem no nienawidze jej !!!! Pierdolona blaza ! tak sie wscieklam ze ja nawyzywalam na sam koniec jej powiedzialam ze nie chce jej tu widziec !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To co ona takiego zrobiła że się tak wkurzyłaś ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzis leci a taki balagan zostawila rozjebala sie z cala walizka i ciuchami na caly salon zwrocilam jej uwage zeby to ogarnela bo nie mozna przejsc a ta do mnie z ryjem bo inaczej tego nie mozna nazwac sorrki ze tak bluznie no alle nie wytrzymam zarazDukan23 wrote:To co ona takiego zrobiła że się tak wkurzyłaś ???
-
nick nieaktualnyto sie na piwie nie skaczy dzis wyski mam w domu wiec dzis Eweliny nie ma . no blaza na sam koniec zaczela wiec ja skaczylam powiedzialam ze nie chce jej widziec . A Piotrekowi pow ze jak ja tu zobacze to sie wyprowadze na ten momentco tu bedzieMargotka87 wrote:Ewelka bez stresu piwko walnij i na spokojnie:*
-
nick nieaktualny
-
Ewela trzymaj się kochana :)nie pozwól aby srała ci na głowę

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie mnie tutaj. Mam nadzieję, że nie będę aż tak myśleć na temat dziecka bo to mnie przerasta. Jak @ się spóźniała zaczęłam się cieszyć, że może nam wyszło, ale jak zrobiłam test i wyszedł negatyw to wiedziałam, że za rogiem jest @...
-
nick nieaktualnyna szczescie jeszcze chwila i wychodzi huraaaaaewcia2337196 wrote:Ewela trzymaj się kochana :)nie pozwól aby srała ci na głowę

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie mnie tutaj. Mam nadzieję, że nie będę aż tak myśleć na temat dziecka bo to mnie przerasta. Jak @ się spóźniała zaczęłam się cieszyć, że może nam wyszło, ale jak zrobiłam test i wyszedł negatyw to wiedziałam, że za rogiem jest @...
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana zaczelysmy tak samo od wczoraj tylko moj wykres cos zwariowal i zaznaczyl mi wczorajszy dzien od dnia dzisiejszegoewcia2337196 wrote:Ewela trzymaj się kochana :)nie pozwól aby srała ci na głowę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 14:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Ja dalej siedze w domu i brak pomyslow na niedzielne popoludnie...;/ I pewnie tak caly dzien spedze w lozku z laptopem na kolanach