start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjestem taka wkurwiona !!!!!!!! Dzis ta leci i na ostatni dzien poklucilam sie z Piotrkem no nienawidze jej !!!! Pierdolona blaza ! tak sie wscieklam ze ja nawyzywalam na sam koniec jej powiedzialam ze nie chce jej tu widziec !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:uff... doczytalam was:-)
ania ja jak bylam w pierwszej ciazy mialam faze na grzyby! wszystkie pod kazda postacia, ale najbardziej lubilam grzybki marynowane, same wyjadalam ze sloika i sledzie!! do tej pory ze mnie sie smieja ze tak jadlam .
a powiedz mi robilas nastepny test? bo nie moge Twoich notatek odczytac
malinka ty tez powtorz test!!
lece szykowac obiad . dobrze ze mieso jest z wczoraj . do tego mialam ziemniaczki pieczone i sos czosnkowy ktoras tu wczoraj miala to samo czytalam . ale dzis chyba zwykle ziemniaki wstawie bo juz mi sie nie chce kombinowac . -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:jestem taka wkurwiona !!!!!!!! Dzis ta leci i na ostatni dzien poklucilam sie z Piotrkem no nienawidze jej !!!! Pierdolona blaza ! tak sie wscieklam ze ja nawyzywalam na sam koniec jej powiedzialam ze nie chce jej tu widziec !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:jestem taka wkurwiona !!!!!!!! Dzis ta leci i na ostatni dzien poklucilam sie z Piotrkem no nienawidze jej !!!! Pierdolona blaza ! tak sie wscieklam ze ja nawyzywalam na sam koniec jej powiedzialam ze nie chce jej tu widziec !! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To co ona takiego zrobiła że się tak wkurzyłaś ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDukan23 wrote:To co ona takiego zrobiła że się tak wkurzyłaś ???
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Ewelka bez stresu piwko walnij i na spokojnie:*
-
nick nieaktualny
-
Ewela trzymaj się kochana :)nie pozwól aby srała ci na głowę
Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie mnie tutaj. Mam nadzieję, że nie będę aż tak myśleć na temat dziecka bo to mnie przerasta. Jak @ się spóźniała zaczęłam się cieszyć, że może nam wyszło, ale jak zrobiłam test i wyszedł negatyw to wiedziałam, że za rogiem jest @...
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:Ewela trzymaj się kochana :)nie pozwól aby srała ci na głowę
Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie mnie tutaj. Mam nadzieję, że nie będę aż tak myśleć na temat dziecka bo to mnie przerasta. Jak @ się spóźniała zaczęłam się cieszyć, że może nam wyszło, ale jak zrobiłam test i wyszedł negatyw to wiedziałam, że za rogiem jest @...iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:Ewela trzymaj się kochana :)nie pozwól aby srała ci na głowę
Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie mnie tutaj. Mam nadzieję, że nie będę aż tak myśleć na temat dziecka bo to mnie przerasta. Jak @ się spóźniała zaczęłam się cieszyć, że może nam wyszło, ale jak zrobiłam test i wyszedł negatyw to wiedziałam, że za rogiem jest @...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 14:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny