start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewcia2337196 nie da się nie myslec:) poprostu trzeba sie nastawic co ma byc to bedzie i nie szukac sobiej objawów bo później jest wielkie rozczrowanie wiem po sobie jak ja plakałam ze @ przyszła przez 3h nei mogłam do siebie dojść...Lepiej się ucieszyć z ciaży z zaskoczanie jak znowu się rozczarowac...Nie myśl sobie że mi sie to łatwko pisze bo nie raz mam kryzysy poplacze się ale wtedy wchodze na ovu i dziewczyny zawsze pomoga posawić na nogi za co je uwielbiam:*
dobrze napisałyscie ze serduszkuja i pija a co trezeba ja wlansie sobie pije piwko z mężem i zaczynamy ogladac film tak więc wam życze kochane spokojnej nocy
Klaudia Margotka Plumb przepraszam was jeszcze raz za moją akcje ostatnią...dzieki ze mnie sprowadziłyscie na ziemie;)Margotka87, Plumb80, mycha28, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Jak tam samopoczucie ?? Przepraszam że mnie nie było z wami ale nie miałam czasu na to aby leniuchować i odpoczywać przy komputerze, bo wiadomo... malowanie, sprzątanie i użeranie się z osobą którą wręcz nie lubie. Ale jakoś to przeżyje. Śpimy do końca miesiąca w jednym pokoju z moją szwagierka, no cóż lepiej być nie mogło, ciagle kłóce się z mężem bo ja wiem że przez nią nic się nie uda. We wtorek idę do gina, może chociaż on poprawi mi humor i zrobi to USG. Chociaż nie wiem czy się zgodzi bo mu nic mówiłam a umówiłam się z nim tylko po to żeby poznać wyniki z cytologii -
ewcia2337196 wrote:hejka kochane Klaudiaa namówiła mnie abym pojawiła się na tym wątku od dzisiaj odpuszczam obserwowanie mojego ciała, tylko nie wiem jak mam nie myśleć o ciąży:( poradzi mi któraś z was ?
Hej Widze, ze zdecydowalas sie do nas dolaczyc za moja namowa Mam nadzieje, ze bedziesz dobrze sie czula w naszym gronie i znajdziesz tu odpowiedzi na swoje pytanie i wsparcie w kazdej z nas
Margotka87, iza30 lubią tę wiadomość