X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    hehe ja na allegro fajne lozeczko widziałam bialo brazowe z misiem narysowanym

A jakie mialas lozeczka dla Milenki? Drewniane? Ja sie skusilam na ten "kojec" kolorowy i powiem Ci ze badziewie jakich malo...Rusza sie to na wszystkie strony. To jest dobre jak sie gdzies wyjezdza bo latwo sie sklada i malo miejsca zajmuje ale jak dziecko zacznie wstawac i skakac w tym lozeczku to obawiam sie, ze mogloby sie wywrocic cale. Wiec nie polecam go zadnej przyszlej mamie

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• kada24 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez lubie do pepco chodzic corka ma fajne ciuszki... ja wozek sprzedalam bo i tak byl uzywany fotelik tez sprzedalam bo i tak rozowy byl hehe ciuszki mam po corci i lozeczko....

Plumb80 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    moj ukochany stoi w kuchni i obiad robi bo dopiero wrocilismy :) biedak a ja sobie siedze bo mnie brzuch boli . obiado kolacja hehe
    hehe to smacznego

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    ja tez lubie do pepco chodzic corka ma fajne ciuszki... ja wozek sprzedalam bo i tak byl uzywany fotelik tez sprzedalam bo i tak rozowy byl hehe ciuszki mam po corci i lozeczko....

No u mnie stoi wszystko pofoliowane i tylko czeka na malenstwo. Ja wszytsko pokupowalam i podostawalam jak bylam w ciazy z Julka wiec jak narazie nic nie kupuje. Jedynie takie rzeczy jak kocyk itp bo to akurat mam rozowe a jak bedzie chlopczyk to wiadomo;p A ubranek mam tyle, ze na handel obwozny moge jechac:P

iza30 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    A jakie mialas lozeczka dla Milenki? Drewniane? Ja sie skusilam na ten "kojec" kolorowy i powiem Ci ze badziewie jakich malo...Rusza sie to na wszystkie strony. To jest dobre jak sie gdzies wyjezdza bo latwo sie sklada i malo miejsca zajmuje ale jak dziecko zacznie wstawac i skakac w tym lozeczku to obawiam sie, ze mogloby sie wywrocic cale. Wiec nie polecam go zadnej przyszlej mamie
    drewniane na kulkach z szuflada i baldachimem , kojec tez mam dostala od chrzestnej to u mojej mamy jest a teraz jej z mezem kupiliśmy lozko biale z ksiezniczka na allegro

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    hehe to smacznego

Ewelinka ja czekam na Ciebie i na Twoja kropeczke wiec wiesz w tym cyklu ruszaj ostro do boju :) !

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    wozek ja tez miałam używany od sąsiadki a lozeczko dostałam wiec az tyle nie musiałam wydawac jak mielna się urodzila

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    wozek ja tez miałam używany od sąsiadki a lozeczko dostałam wiec az tyle nie musiałam wydawac jak mielna się urodzila

Ja to sie zastanawiam jak mam tymi wozkami jezdzic zeby zadnej babci przykro nie bylo, ze nie od niej wozkiem wyjechalam z dzieckiem...To jest glupota kupowac 2 wozki no ale nie umialam im przemowic...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ja to sie zastanawiam jak mam tymi wozkami jezdzic zeby zadnej babci przykro nie bylo, ze nie od niej wozkiem wyjechalam z dzieckiem...To jest glupota kupowac 2 wozki no ale nie umialam im przemowic...
    hehe

A mi się takie lozeczko podoba

http://allegro.pl/nowosc-lozeczka-safari-z-szuflada-3-sliczne-wzory-i3695526470.html

Plumb80, Karolcia26, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiadomo ze do tego czasu to może ladniejsze będą

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    hehe

A mi się takie lozeczko podoba

http://allegro.pl/nowosc-lozeczka-safari-z-szuflada-3-sliczne-wzory-i3695526470.html

Super! Tez bym takie chciala ale mam juz ten kojec i zwykle takie drewniane wiec 3 kupowac nie bd;p

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Super! Tez bym takie chciala ale mam juz ten kojec i zwykle takie drewniane wiec 3 kupowac nie bd;p
    hehe no ale w tych czasach to nawet takie zwykle drewniane może być aby dziecko miało gdzie spac

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    moj ukochany stoi w kuchni i obiad robi bo dopiero wrocilismy :) biedak a ja sobie siedze bo mnie brzuch boli . obiado kolacja hehe
    A co szykuje dobrego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ewelinka ja czekam na Ciebie i na Twoja kropeczke wiec wiesz w tym cyklu ruszaj ostro do boju :) !
    daje kochana na luz co ma byc to bedzie . Piotrka siostra juto leci do polski huraaaaaaaaaaaaaaaaa niech nie wraca damesse

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mój diabełek już spi troszkę spokoju mam ;) mąż tez spi bo go grypa jakas zoladkowa albo jelitowka zlapala ehh ;/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    A co szykuje dobrego?
    ziemniaczki kotlet z piersi i marcheweczke ztarta ze smietanka :) no ale ewelina juz pochlonela hehe

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Wy tu wszystkie macie mezow uzdolnionych kulinarnie a moj Dawid to "szybki rosol" tylko zrobic potrafi. Jak lezalam w szpitalu po porodzie to sie go pytam co na obiad sobie zrobil a on do mnie: rosol ugotowalem sobie. Bylam w szoku...Ale przychodze do domu patrze do zamrazalki a tam skrzydelka sa, porcja rosolowa zamrozona i sie go pytam jak on ten rosol ugotowal. A on do mnie: makaron ugotowalem, zagotowalem wode, pokruszylem koste rosolowa z knora i to byl moj rosol..No myslalam, ze padne

Ewelina23, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• kada24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wozek jak bedzie chlopczyk to kupie hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    daje kochana na luz co ma byc to bedzie . Piotrka siostra juto leci do polski huraaaaaaaaaaaaaaaaa niech nie wraca damesse
    hehe a co blondynka? bo przeważnie to blondynki udaja damessy ;p i nie umieja po sobie posprzatac

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    no wozek jak bedzie chlopczyk to kupie hehe

No a jak dziewczynka?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ