start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Malinka super ta Twoja corcia Ile ona ma?
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kada mozesz robic i na allegro wystawiac czy na tablicy zawsze jakis grosz wpadnie i np zeby kazdy mogl sobie zamowic co chce miec w torcie np pieluszki reczniki pieluchy tetrowe jakies kosmetyki itd no i kolorystyke ozdob ja bym taki zamowila pamietaj ze dla dziewczyn z forum jakis rabacik by mogl sie znaklezc
-
malinka19 wrote:2 latka w sierpniu miała a taki diabel ze dziś to taka zmeczona jestem ze nic mi się nie chce ;p hehe pisałam z kolezanka ma 3miesiecznego synka i mi mowila ze test jej wyszedł dopiero tydz.po @ pozytywny wiec mnie uspokoila
Loo to masz wesolo:) A bedzie jeszcze zabawniej jak na przyszly rok urodzisz maluszka a tu mala bedzie miala 3 latka -
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:Kada mozesz robic i na allegro wystawiac czy na tablicy zawsze jakis grosz wpadnie i np zeby kazdy mogl sobie zamowic co chce miec w torcie np pieluszki reczniki pieluchy tetrowe jakies kosmetyki itd no i kolorystyke ozdob ja bym taki zamowila pamietaj ze dla dziewczyn z forum jakis rabacik by mogl sie znaklezc
-
Margotka87 wrote:Kada mozesz robic i na allegro wystawiac czy na tablicy zawsze jakis grosz wpadnie i np zeby kazdy mogl sobie zamowic co chce miec w torcie np pieluszki reczniki pieluchy tetrowe jakies kosmetyki itd no i kolorystyke ozdob ja bym taki zamowila pamietaj ze dla dziewczyn z forum jakis rabacik by mogl sie znaklezc
Hee to juz sie w kolejce ustawimy, ktora jaki zamawia:P