start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobitki Ja od rańca na mopie latam, daje po sprzątaniu jak durna- szczoteczką do zębów wyczyściłam fugi na podlodze w kuchni- 2 godziny mi to zajęło, ale za to jaki efekt wracam kończyć sprzątanie, potem sama się poogarniam i na jakies zakupasy trzeba skoczyc .
Milego dzionka, zajrze wieczorkiem
Aniu bardzo bardzo się cieszę i 3mam kciuki aż mi się chce powiedzieć "a nie mówiłam?!"
I witam nowe kuleżankimyszkaazi, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:Hej kobitki Ja od rańca na mopie latam, daje po sprzątaniu jak durna- szczoteczką do zębów wyczyściłam fugi na podlodze w kuchni- 2 godziny mi to zajęło, ale za to jaki efekt wracam kończyć sprzątanie, potem sama się poogarniam i na jakies zakupasy trzeba skoczyc .
Milego dzionka, zajrze wieczorkiem
Aniu bardzo bardzo się cieszę i 3mam kciuki aż mi się chce powiedzieć "a nie mówiłam?!"
I witam nowe kuleżanki -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:To sztuczny progesteron, więc teoretycznie nie powinien zaszkodzić. Ty znasz przyczynę tego poronienia w sierpniu? (bo zapomniałam czy o tym pisałaś).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ja dostalam ja po poronieniu gdyby co przy nastepnym pojawilo sie plamienie to zebym miala pod reka
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:lekarz podejzewal ze moge miec cos z progesteronem,jak mu pokazałam wykres z sierpnia bo byl nagly spadek, ale tez bral to pod uwage ze to pierwsza ciaza i na wczesnym etapie oraganizm sam zadecydowal, powiedział ze jesli zdazylo by sie to jeszcze raz to wtedy bedziemy myslec cos o badaniach(bo nie chcial mnie odrazu naciagac na koszty)
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:u mnie w 6miesiacu ciąży lekarz stwierdził niewydolność szyjki macicy bylam 3dni w spzitalu ale wszystko było okej a co to jest te CRP? BO WTEDY MIALAM 6MG/L A LUTEINE BRALAM 2x1
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Margotka,Klaudia !!!
Stworzyłam nowy wątek "JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 ".
Możemy tam pisać wszystko o naszych ciążach
A tutaj na forum będziemy dalej dopingować i wspierać nasze kochane dziewczynkiPlumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Tylko nie opuśćcie naszego pociągu, bo smutno będzie!
A tutaj będziemy codziennie z Wami,przecież jesteśmy pasażerkami tego samego pociągu,który dojedzie do szczęśliwej zielonej stacji niebawem
Mam nadzieję,że nas tam czasem odwiedzicie,tak ja my Was tutaj nadalWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 15:37
mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Margotka,Klaudia !!!
Stworzyłam nowy wątek "JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 ".
Możemy tam pisać wszystko o naszych ciążach
A tutaj na forum będziemy dalej dopingować i wspierać nasze kochane dziewczynkiPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:kochane jak wczoraj robiłam pre-test a teraz widze cien takiej cienkiej kreski no chyba to nie jest felerny ania pisala ze tez tak miała dziś
-
nick nieaktualnya wiec tak mam brac lutke:
dzis na wieczor 2 szt.
3 dni pod rzad 2x2 rano, wieczor-ja juz tu zrobie test(12.11)
a 5 dzien rano 2 szt. i tutaj test jesli bedzie ciaza brac dalej w takich samych proporcjach i zadzwonic do niego umowic sie na wizyte;) a jesli nie bedzie ciazy odstawic
kurde brzuch mnie zaczol bolec..;/Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:kochana moja ale widzialas go odrazu czy dopiero teraz, bo u mnie jak mocz przeszedl przez pasek to juz byl zarys najpierw taki bardzo dobrze widoczny a po ok 1 min przyblakł i tak pozostał