X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    A skad Ty jestes?
    cale zycie katowice koszutka a od 3lat bytom :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    no juz chyba nie , poczekaj do jutra powinien sam sie zamknac:)
    ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Ania1986 ale wyszla blada druga kreska tak ?
    nie cien ale taki wodczny ze nie trzeba go obracac przewaracac aby go zobaczyc
    podejrzewam ze na 10 tce by juz wyszla skoro na 20-25 jest cien,ale 10tek nie bylo;/ jak na zlosc

ale spokojnie nie ma co gdybac jesli do wtorku nie bedzie @ to za testuje znow

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 12:07

Plumb80 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    cale zycie katowice koszutka a od 3lat bytom :D

O to rzut beretem :) Ja mam znajomych w bytomiu mieszkaja niedaleko lodowiska na ul.Pionierow

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nie cien ale taki wodczny ze nie trzeba go obracac przewaracac aby go zobaczyc

ja na dwoch testach o czulosci 10 mialam cien cienia ;) i trzeba bylo na tym pierwszym obracac zeby cios zobaczyc a najlepiej miec lupe :D
    takze nie gratuluje skoro nie chcesz ale 3mam mocno kciuki :* <3

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    O to rzut beretem :) Ja mam znajomych w bytomiu mieszkaja niedaleko lodowiska na ul.Pionierow

ja na szombierkach mieszkam ;) a do katowic jezdze do ginekologa na ul. kotlarza :) 27listopada mam wizyte ;) jak jestes wolna to moze jakis soczek gdzies? :>

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kochane spadam bo moj wraca z roboty :) jakas kawa zakupy i obiadek trzeba robic :) do poznije :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania :-) :-)
    ale sie ciesze!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania czekam az zaznaczysz zielona krope :P Kochana wzielam jeszcze raz ale nie wyskoczyla mi ramka zeby zakonczyc wykres tylko udostempnij albo nie teraz i to wszystko

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    ja na szombierkach mieszkam ;) a do katowic jezdze do ginekologa na ul. kotlarza :) 27listopada mam wizyte ;) jak jestes wolna to moze jakis soczek gdzies? :>

No pewnie nie ma problemu:) To sie jeszcze dokladnie zgadamy co i jak :)

Margotka87 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ania czekam az zaznaczysz zielona krope :P Kochana wzielam jeszcze raz ale nie wyskoczyla mi ramka zeby zakonczyc wykres tylko udostempnij albo nie teraz i to wszystko

Ja jak wchodze na Twoj wykres to juz wyskakuje nowy :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ja jak wchodze na Twoj wykres to juz wyskakuje nowy :P
    bo musialam usunac ten stary bo pokazywalo mi w detektorze wczesniejsze dane z tamtego cyklu nie nowe a tamtego cyklu i tak nie bylo owulki i byl oszukany wiec go skasowalam

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    bo musialam usunac ten stary bo pokazywalo mi w detektorze wczesniejsze dane z tamtego cyklu nie nowe a tamtego cyklu i tak nie bylo owulki i byl oszukany wiec go skasowalam

Yhmm. A na wizyte kiedy idziesz?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Yhmm. A na wizyte kiedy idziesz?
    po @ mam zadzwonic ale 5 dni po @ tak bede szla na wizyte a w poniedzialek mam wyniki z crp

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    po @ mam zadzwonic ale 5 dni po @ tak bede szla na wizyte a w poniedzialek mam wyniki z crp

No to mam nadzieje, ze wszystko wrocilo do normy a ten cykl bedzie z owulka i owocny :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    czesc babety me:*, witam nowe kolezanki, tylko wiece jak juz Tu zawitalyscie to juz tu zostajecie na stałe:):P

A u mnie:(skopiowane z notatek)test o czulosci 25 i 20 na obydwoch jest Cien pod ale nie trzeba go sprawdzac pod lupa;) tylko widac go. no zobaczymy we wtorek zrobie powtorke, puki co @ brak i jakos sie nie zapowiada, cmienie w jajnikach, brzuchu i co jakis czas w pachwinach takie ciagniecie.
    ania to jedziemy na tym samym prawie wozku bo ja tez jeszcze nie mam i się nie zapowiada tylko tak dziwnie mnie brzuch bolał rano a wczoraj cos mnie pare razy za kulo w macicy.. no ale testy negatywne wiec czekam do poniedziałku bądź wtorku

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj @ cos sie dlugo ciagnal... to plamienie sie wleklo za mna, ale wczoraj zaczelismy staranka :-) jeszcze w tym miesiacu sie wyjasni :-).

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ania to jedziemy na tym samym prawie wozku bo ja tez jeszcze nie mam i się nie zapowiada tylko tak dziwnie mnie brzuch bolał rano a wczoraj cos mnie pare razy za kulo w macicy.. no ale testy negatywne wiec czekam do poniedziałku bądź wtorku
    mnie od 3 dni wieczorami pobolewa brzuch ale tak bardzo delikatnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No to mam nadzieje, ze wszystko wrocilo do normy a ten cykl bedzie z owulka i owocny :)
    tez mam taka nadzieje ale teraz daje na kompletny luz :) bez sensu sie stresowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    mnie od 3 dni wieczorami pobolewa brzuch ale tak bardzo delikatnie
    a mnie w zoladku 2dni mulilo dziwnie się czułam pierwszy raz tak miałam , no ale do poniedziałku musze jakos wytrzymać jak nie będzie w poniedziałek @ to chyba już 9miesiecy nie będę miała hehe bo nigdy nie miałam tak ze cykl był dluzszy zawsze w granicy 26 29

‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ