start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Ania1986 ale wyszla blada druga kreska tak ?
podejrzewam ze na 10 tce by juz wyszla skoro na 20-25 jest cien,ale 10tek nie bylo;/ jak na zlosc
ale spokojnie nie ma co gdybac jesli do wtorku nie bedzie @ to za testuje znowWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 12:07
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:nie cien ale taki wodczny ze nie trzeba go obracac przewaracac aby go zobaczyc
ja na dwoch testach o czulosci 10 mialam cien cienia i trzeba bylo na tym pierwszym obracac zeby cios zobaczyc a najlepiej miec lupe
takze nie gratuluje skoro nie chcesz ale 3mam mocno kciuki :* -
Klaudiaa wrote:O to rzut beretem Ja mam znajomych w bytomiu mieszkaja niedaleko lodowiska na ul.Pionierow
ja na szombierkach mieszkam a do katowic jezdze do ginekologa na ul. kotlarza 27listopada mam wizyte jak jestes wolna to moze jakis soczek gdzies? :> -
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:ja na szombierkach mieszkam a do katowic jezdze do ginekologa na ul. kotlarza 27listopada mam wizyte jak jestes wolna to moze jakis soczek gdzies? :>
No pewnie nie ma problemu:) To sie jeszcze dokladnie zgadamy co i jak
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:czesc babety me:*, witam nowe kolezanki, tylko wiece jak juz Tu zawitalyscie to juz tu zostajecie na stałe:)
A u mnie:(skopiowane z notatek)test o czulosci 25 i 20 na obydwoch jest Cien pod ale nie trzeba go sprawdzac pod lupa;) tylko widac go. no zobaczymy we wtorek zrobie powtorke, puki co @ brak i jakos sie nie zapowiada, cmienie w jajnikach, brzuchu i co jakis czas w pachwinach takie ciagniecie. -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ania to jedziemy na tym samym prawie wozku bo ja tez jeszcze nie mam i się nie zapowiada tylko tak dziwnie mnie brzuch bolał rano a wczoraj cos mnie pare razy za kulo w macicy.. no ale testy negatywne wiec czekam do poniedziałku bądź wtorku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:mnie od 3 dni wieczorami pobolewa brzuch ale tak bardzo delikatnie