X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja po zmianie gina.. juz na pierwszej wizycie dostala skierowanie do szpitala.. ale tam to juz inna sprawa ze odmowili

b9b1f1a10901741c0ee987c045e138e0.png
    zrp0xzdvj3izwz28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Nie rozumie...a to co Ty mu mialas powiedziec? Panie dziennie sie dupcymi i nic nie wychodzi? No bo tak to rozumie...Moglas sie go zapytac a co wedlug niego oznacza staranie...;/ I wez tu idz do lekarza...tylko sie wkurzysz i nic wiecej a konkretnej odpowiedzi na swoje pytanie i tak nie dostaniesz
    no wlasnie hehe olal mnie totalnie , ja w pierwszej chwili miałam to na myśli i patrze się na niego on na mnie jak na nienormalna jak wyszłam z tamtad to mowie do meza " co za grubas jeden siedzi w tym fotelu i gowno robi" poszłabym jeszcze raz do niego i mu wygarnela jakby cos nie tak powiedział ale to szkoda czasu

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    no ja po zmianie gina.. juz na pierwszej wizycie dostala skierowanie do szpitala.. ale tam to juz inna sprawa ze odmowili
    mnie tak smao wyslal i zapewnial ze na drugi dzień zobaczy badania i porozmawia ze mna dupa nawet nic nie powiedział musiałam sama isc i się prosić żeby co kolwiek powiedział czy wszystko okej to nawet wtedy czasu nie miał

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no widzisz i przez takich huji jebanych sprry za wyrażenie ale wkurzaja mnie tacy lekarze niewinne dziecko umiera a oni maja to gdzies .. u mnie tak samo jest z lekarzami a w szpitalu jak bylam to lekarz czasu nie miał ze mna pogadać to się na zyczenie wypisałam za 2tyg ide do tego co mnie skierowal do spzitala i zobaczymy teraz się nie dam w ciula robic konkretnie jak mi cytologii nie będzie chciał zrobić po prostu wyjde i tyle bo po co mi taki lekarz , tak samo jak mi jeden lekarz powiedział ze pacjentka nie będzie mu mowic co on ma robic bo go o usg poprosiłam no kuzwa i to ma być lekarz ?? teraz jak mi lekarz cytologie odmowi to mu powiem pacjentka jest dla lekarza a nie odwrotnie bo co to kuzwa ma być oni maja leczyc a nie mieć nas w dupie

Zapytaj sie nastepnym razem czy on/ona za kare tam siedzi...Bo odnosze wrazenienie, ze wiekszosc wlasnie tak do tego podchodzi...No ale jakbys dala w lape kase to bym od razu miala i cytologie i usg i co bys jeszcze tylko chciala...;/ Ja teraz chodze do 2 gin. Jeden z NFZ-tu a drugi prywatnie co za kazda wizyte kasuje mnie 150zl. Ten z nfz to porazka. Mowie mu co mnie spotkalo a on do mnie: musi sie pani przygotowac na to, ze nieszczesca lubia chodzic parami...odechcialo mi sie calej tej ciazy i tego dziecka jak pomyslalam przez co moge po raz kolejny przechodzic. Wizyte mam na konkretna godzine a jeszcze nigdy nie weszlam tam na czas. Zawsze jakies opoznienie. Badanie o il to wgl mozna nazwac badaniem trwa zaledwie minute. Tak wlozyc palce i pogrzebac to ja tez moge...Natomiast tez prywatnie to zawsze usg, badanie, rozmawia ze mna, pyta jak sie czuje itp. Bylam juz u niego 3 razy z Julka na badaniach prenatalnych to tez sie dopytywal, mase zdjec mi dal, filmik z usg a najbardziej sie cieszyl jak przy wyjsciu dostal 200zl za te badanie prenatalne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 11:21

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Zapytaj sie nastepnym razem czy on/ona za kare tam siedzi...Bo odnosze wrazenienie, ze wiekszosc wlasnie tak do tego podchodzi...No ale jakbys dala w lape kase to bym od razu miala i cytologie i usg i co bys jeszcze tylko chciala...;/ Ja teraz chodze do 2 gin. Jeden z NFZ-tu a drugi prywatnie co za kazda wizyte kasuje mnie 150zl. Ten z nfz to porazka. Mowie mo co mnie spotkalo a on do mnie: musi sie pani przygotowac na to, ze nieszczesca lubia chodzic parami...odechcialo mi sie calej tej ciazy i tego dziecka jak pomyslalam przez co moge po raz kolejny przechodzic. Wizyte mam na konkretna godzine a jeszcze nigdy nie weszlam tam na czas. Zawsze jakies opoznienie. Badanie o il to wgl mozna nazwac badaniem trwa zaledwie minute. Tak wlozyc palce i pogrzebac to ja tez moge...Natomiast tez prywatnie to zawsze usg, badanie, rozmawia ze mna, pyta jak sie czuje itp. Bylam juz u niego 3 razy z Julka na badaniach prenatalnych to tez sie dopytywal, mase zdjec mi dal, filmik z usg a najbardziej sie cieszyl jak przy wyjsciu dostal 200zl za te badanie prenatalne...
    no tak wiadomo prywatnie nie którzy sa okej ale jakbym miała przez cala ciaze dawac 100zl czy więcej to bym nie wyrobila wiadomo nie każdy może sobie pozwolić na to ,

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie.. a przeciez jest mnostwo rzeczy ktore trzeba kupic dla maluszka . a dla ciecka kupuje sie to co najlepsze a za jakosc sie nie zle placi

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no tak wiadomo prywatnie nie którzy sa okej ale jakbym miała przez cala ciaze dawac 100zl czy więcej to bym nie wyrobila wiadomo nie każdy może sobie pozwolić na to ,

Za ta kase co trzeba wybulic na te wizyty to bys juz 2 wozki do dziecka miala taka jest prawda...ale oni mysla, ze w polsce to same bogacze mieszkaja, ktorych stac isc co 2 tyg do lekarza zaplacic dajmy ta 100zl, a badania zaplacic osobno te z krwi, mocz itp...to ja dziekuje

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    dokladnie.. a przeciez jest mnostwo rzeczy ktore trzeba kupic dla maluszka . a dla ciecka kupuje sie to co najlepsze a za jakosc sie nie zle placi
    no wlasnie mi szkoda pieniędzy żeby isc prywatnie nie mam pewności co do lekarzy bo nawet się może okazac ze ten co prywatnie przyjmuje może być do dupy

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Za ta kase co trzeba wybulic na te wizyty to bys juz 2 wozki do dziecka miala taka jest prawda...ale oni mysla, ze w polsce to same bogacze mieszkaja, ktorych stac isc co 2 tyg do lekarza zaplacic dajmy ta 100zl, a badania zaplacic osobno te z krwi, mocz itp...to ja dziekuje
    A TA MALA KRUSZYNKA NA zdjęciu to julka? sorry ze pytam bo może cie to urazic czy cos ale fajniutka tych lekarzy to tylko zajebac i zakopać !!!!

• Anka10222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie mamy gwarancji czy wybralismy dobrego lekarza

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Margotka87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam was i chyba ja to mam szczescie co do gina :) bo trafilam przez zupelny przypadek na takiego co ma powoloanie i jest kompetentny itd itp same superlatywy :) i to w dodatku z nfz :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no wlasnie mi szkoda pieniędzy żeby isc prywatnie nie mam pewności co do lekarzy bo nawet się może okazac ze ten co prywatnie przyjmuje może być do dupy

No tak jest. U nas w Katowicach jest taki lekarz ginekolog KOWALSKI...stary dzien, niedowidzi,niedoslyszy...moja kolezanka w wieku 22 lat poszla do niego i powiedziala mu, ze staraja sie z mezem o dziecko ale nic z tego nie wychodzi a on sie na nia popatrzal i powiedzial: pani mam 22 lata wiec ma pani jeszcze czas na dziecko...Noo i przyjmuje prywatnie

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No tak jest. U nas w Katowicach jest taki lekarz ginekolog KOWALSKI...stary dzien, niedowidzi,niedoslyszy...moja kolezanka w wieku 22 lat poszla do niego i powiedziala mu, ze staraja sie z mezem o dziecko ale nic z tego nie wychodzi a on sie na nia popatrzal i powiedzial: pani mam 22 lata wiec ma pani jeszcze czas na dziecko...Noo i przyjmuje prywatnie
    co za stary cap masakra ,

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    A TA MALA KRUSZYNKA NA zdjęciu to julka? sorry ze pytam bo może cie to urazic czy cos ale fajniutka tych lekarzy to tylko zajebac i zakopać !!!!

Tak tak to Julka. Tak wygladala 2 dni przed smiercia. Jak widzisz nawet nie jest w inkubatorze ani nie jest do nieczego popodlanczana. To jest robione zdjecie po poludniu a na wieczor juz ja reanimowali i przetaczali krew...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Tak tak to Julka. Tak wygladala 2 dni przed smiercia. Jak widzisz nawet nie jest w inkubatorze ani nie jest do nieczego popodlanczana. To jest robione zdjecie po poludniu a na wieczor juz ja reanimowali i przetaczali krew...
    przykro mi bardzo mój braciszek mialby teraz 14lat mama go nawet nie widziala ani na pogrzebie nie była bo nie dala rady psychicznie zyl tylko 4godziny

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia a Ty skad jestes :>

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze uciekać bo corcia mnie meczy żeby jej na kompie myszka miki wlaczyc , tyle spokoju jak oglada hehe daje popalić zlosnik maly

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Klaudia a Ty skad jestes :>

Ja z Katowic

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cxesc dziewczynki :-).
    ja po ostatnich dniach w pracy dzis spalam do 10 ! :)
    a co gorsze ide dzis na 16 do jutra do 8 rano :/ ale zabieram ze soba synka :-). a mezowi daje wychodne :-).

klaudia bardzo, bardzo mi przykro z powodu tego przez co musieliscie przejsc, to niesprawiedliwe....

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia to kiedy jakas herbatka :> :x

zpbndf9hsafopz9u.png
‹‹ 279 280 281 282 283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ