start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Nie rozumie...a to co Ty mu mialas powiedziec? Panie dziennie sie dupcymi i nic nie wychodzi? No bo tak to rozumie...Moglas sie go zapytac a co wedlug niego oznacza staranie...;/ I wez tu idz do lekarza...tylko sie wkurzysz i nic wiecej a konkretnej odpowiedzi na swoje pytanie i tak nie dostaniesz
-
nick nieaktualnyAnka10222 wrote:no ja po zmianie gina.. juz na pierwszej wizycie dostala skierowanie do szpitala.. ale tam to juz inna sprawa ze odmowili
-
malinka19 wrote:no widzisz i przez takich huji jebanych sprry za wyrażenie ale wkurzaja mnie tacy lekarze niewinne dziecko umiera a oni maja to gdzies .. u mnie tak samo jest z lekarzami a w szpitalu jak bylam to lekarz czasu nie miał ze mna pogadać to się na zyczenie wypisałam za 2tyg ide do tego co mnie skierowal do spzitala i zobaczymy teraz się nie dam w ciula robic konkretnie jak mi cytologii nie będzie chciał zrobić po prostu wyjde i tyle bo po co mi taki lekarz , tak samo jak mi jeden lekarz powiedział ze pacjentka nie będzie mu mowic co on ma robic bo go o usg poprosiłam no kuzwa i to ma być lekarz ?? teraz jak mi lekarz cytologie odmowi to mu powiem pacjentka jest dla lekarza a nie odwrotnie bo co to kuzwa ma być oni maja leczyc a nie mieć nas w dupie
Zapytaj sie nastepnym razem czy on/ona za kare tam siedzi...Bo odnosze wrazenienie, ze wiekszosc wlasnie tak do tego podchodzi...No ale jakbys dala w lape kase to bym od razu miala i cytologie i usg i co bys jeszcze tylko chciala...;/ Ja teraz chodze do 2 gin. Jeden z NFZ-tu a drugi prywatnie co za kazda wizyte kasuje mnie 150zl. Ten z nfz to porazka. Mowie mu co mnie spotkalo a on do mnie: musi sie pani przygotowac na to, ze nieszczesca lubia chodzic parami...odechcialo mi sie calej tej ciazy i tego dziecka jak pomyslalam przez co moge po raz kolejny przechodzic. Wizyte mam na konkretna godzine a jeszcze nigdy nie weszlam tam na czas. Zawsze jakies opoznienie. Badanie o il to wgl mozna nazwac badaniem trwa zaledwie minute. Tak wlozyc palce i pogrzebac to ja tez moge...Natomiast tez prywatnie to zawsze usg, badanie, rozmawia ze mna, pyta jak sie czuje itp. Bylam juz u niego 3 razy z Julka na badaniach prenatalnych to tez sie dopytywal, mase zdjec mi dal, filmik z usg a najbardziej sie cieszyl jak przy wyjsciu dostal 200zl za te badanie prenatalne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 11:21
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Zapytaj sie nastepnym razem czy on/ona za kare tam siedzi...Bo odnosze wrazenienie, ze wiekszosc wlasnie tak do tego podchodzi...No ale jakbys dala w lape kase to bym od razu miala i cytologie i usg i co bys jeszcze tylko chciala...;/ Ja teraz chodze do 2 gin. Jeden z NFZ-tu a drugi prywatnie co za kazda wizyte kasuje mnie 150zl. Ten z nfz to porazka. Mowie mo co mnie spotkalo a on do mnie: musi sie pani przygotowac na to, ze nieszczesca lubia chodzic parami...odechcialo mi sie calej tej ciazy i tego dziecka jak pomyslalam przez co moge po raz kolejny przechodzic. Wizyte mam na konkretna godzine a jeszcze nigdy nie weszlam tam na czas. Zawsze jakies opoznienie. Badanie o il to wgl mozna nazwac badaniem trwa zaledwie minute. Tak wlozyc palce i pogrzebac to ja tez moge...Natomiast tez prywatnie to zawsze usg, badanie, rozmawia ze mna, pyta jak sie czuje itp. Bylam juz u niego 3 razy z Julka na badaniach prenatalnych to tez sie dopytywal, mase zdjec mi dal, filmik z usg a najbardziej sie cieszyl jak przy wyjsciu dostal 200zl za te badanie prenatalne...
-
malinka19 wrote:no tak wiadomo prywatnie nie którzy sa okej ale jakbym miała przez cala ciaze dawac 100zl czy więcej to bym nie wyrobila wiadomo nie każdy może sobie pozwolić na to ,
Za ta kase co trzeba wybulic na te wizyty to bys juz 2 wozki do dziecka miala taka jest prawda...ale oni mysla, ze w polsce to same bogacze mieszkaja, ktorych stac isc co 2 tyg do lekarza zaplacic dajmy ta 100zl, a badania zaplacic osobno te z krwi, mocz itp...to ja dziekuje -
nick nieaktualnyAnka10222 wrote:dokladnie.. a przeciez jest mnostwo rzeczy ktore trzeba kupic dla maluszka . a dla ciecka kupuje sie to co najlepsze a za jakosc sie nie zle placi
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Za ta kase co trzeba wybulic na te wizyty to bys juz 2 wozki do dziecka miala taka jest prawda...ale oni mysla, ze w polsce to same bogacze mieszkaja, ktorych stac isc co 2 tyg do lekarza zaplacic dajmy ta 100zl, a badania zaplacic osobno te z krwi, mocz itp...to ja dziekuje
-
malinka19 wrote:no wlasnie mi szkoda pieniędzy żeby isc prywatnie nie mam pewności co do lekarzy bo nawet się może okazac ze ten co prywatnie przyjmuje może być do dupy
No tak jest. U nas w Katowicach jest taki lekarz ginekolog KOWALSKI...stary dzien, niedowidzi,niedoslyszy...moja kolezanka w wieku 22 lat poszla do niego i powiedziala mu, ze staraja sie z mezem o dziecko ale nic z tego nie wychodzi a on sie na nia popatrzal i powiedzial: pani mam 22 lata wiec ma pani jeszcze czas na dziecko...Noo i przyjmuje prywatnie -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:No tak jest. U nas w Katowicach jest taki lekarz ginekolog KOWALSKI...stary dzien, niedowidzi,niedoslyszy...moja kolezanka w wieku 22 lat poszla do niego i powiedziala mu, ze staraja sie z mezem o dziecko ale nic z tego nie wychodzi a on sie na nia popatrzal i powiedzial: pani mam 22 lata wiec ma pani jeszcze czas na dziecko...Noo i przyjmuje prywatnie
-
malinka19 wrote:A TA MALA KRUSZYNKA NA zdjęciu to julka? sorry ze pytam bo może cie to urazic czy cos ale fajniutka tych lekarzy to tylko zajebac i zakopać !!!!
Tak tak to Julka. Tak wygladala 2 dni przed smiercia. Jak widzisz nawet nie jest w inkubatorze ani nie jest do nieczego popodlanczana. To jest robione zdjecie po poludniu a na wieczor juz ja reanimowali i przetaczali krew... -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Tak tak to Julka. Tak wygladala 2 dni przed smiercia. Jak widzisz nawet nie jest w inkubatorze ani nie jest do nieczego popodlanczana. To jest robione zdjecie po poludniu a na wieczor juz ja reanimowali i przetaczali krew...
-
nick nieaktualny
-
cxesc dziewczynki
.
ja po ostatnich dniach w pracy dzis spalam do 10 !
a co gorsze ide dzis na 16 do jutra do 8 ranoale zabieram ze soba synka
. a mezowi daje wychodne
.
klaudia bardzo, bardzo mi przykro z powodu tego przez co musieliscie przejsc, to niesprawiedliwe....