start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie ja taz nic nie moge zobaczyc bo korzystam z tableta i co wlacze jakis wykres to mi sie przywiesza, a gdzie indziej dziala normalnie... nie wiem czemu, zreszta na telefonie tez tak mam....
a laptop aktualnie zajmuje synek i gra w jakas gierke, wiec nie sprawdze chwilowo... -
nick nieaktualnyczesc babety me:*, witam nowe kolezanki, tylko wiece jak juz Tu zawitalyscie to juz tu zostajecie na stałe:)
A u mnie:(skopiowane z notatek)test o czulosci 25 i 20 na obydwoch jest Cien pod ale nie trzeba go sprawdzac pod lupa;) tylko widac go. no zobaczymy we wtorek zrobie powtorke, puki co @ brak i jakos sie nie zapowiada, cmienie w jajnikach, brzuchu i co jakis czas w pachwinach takie ciagniecie.karmelek, Plumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:czesc kochane jak zrobic zeby nie dodawac wiecej komentarzy do starego wykresu : ) dzis mnie @ odwiecila huraaaaaaaaaaaaaaaa:P
zaznacz @ ale nie plamienie i piwinno Ci sie wyswietlic okienko czy zakonczyc wykres:)Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny