X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    dostalam skierowanie to mnie odeslali i powiedzieli ze w marcu mam przyjsc.... bylam strasznie zla

Co za gnoje...to jest nasza polska sluzba zdrowia...jeden lata co chwile bo noga go boli, bo brzuch i ma robione badana bezplatnie a drugi idzie raz na jakis czas i co slyszy?! "Przykro nam ale na ten rok juz wuczerpany limit"...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mi sie przypomnialo jak rozwalilam palec i pojechalam na pogotowie a tam uslyszalam: ale u nas chirurgia to tylko w dni nieparzyste przyjmuje...no myslalam, ze dostane kurwi....cy... to jakbym umierala w dzien parzysty co by mi nie pomogli?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie tak mi powiedzieli....wiec sie wkurzylam i stwierdzilam ze zrobie prywatnie.. od niedawna mieszkam tu gdzie mieszkam i nawet nie wiem gdzie isc i uzyskac informacje o kosztach .. i jakie badania sobie zrobic... w internecie cos tam szperalam ale wiadomo jak to jest.. nic konkretnego.. i zawsze co innego napisane..

b9b1f1a10901741c0ee987c045e138e0.png
    zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze i by nie pomogli... u mnie w przedszkolu ostatnio dziecko sobie noge zwichnelo i nas z pogotowia odeslali dpo torunia bo tu nic nie zrobia... masakra.. a dziecko wystraszone z bolem..

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu gdzies pare stron wstecz wyslalam linka ze str na temat badan hormonalnych w czasie cyklu. Jakie w jaki dzien. Sa to te podstawowe

Anka10222 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok.. dzieki .. zaraz poszukam:)

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    moze i by nie pomogli... u mnie w przedszkolu ostatnio dziecko sobie noge zwichnelo i nas z pogotowia odeslali dpo torunia bo tu nic nie zrobia... masakra.. a dziecko wystraszone z bolem..

Moje dziecko jak lezalo na intensywnej terapii i nie chcieli sie podjac operacji bo wmawiali mi, ze nie jest konieczna i poprosilam o usg i zdjecie bo chcialam to skoncultowac z innym lekarzem to uslyszalam: a pani mysli, ze to jest tak latwo? ze kazdy sobie przyjdzie i chce zdjecie? Myslalam, ze ja w tym momencie zabije na tym korytarzu...Nikt nic nie wiedzial, nikt nic nie mogl zrobic a na sam koniec uslyszalam: Przykto nam ale takie rzeczy sie zdarzaja...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokladnie nie ma to jak sluzba zdrowia i wiele innych rzeczy w naszym kochanym kraju :/ w wiekszosci przypadkach jak nie masz kasy to jestes skreslona albo na szartym koncu listy....

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    no dokladnie nie ma to jak sluzba zdrowia i wiele innych rzeczy w naszym kochanym kraju :/ w wiekszosci przypadkach jak nie masz kasy to jestes skreslona albo na szartym koncu listy....

Dokladnie zeby wiedziala...Ale do cholery to na co ja place ta skladki zus? Ja teraz do kazdego specjalisty to sa takie kolejki, ze by czlowiek zdazyl sie obrocic na 2 swiat a by sie nie doczekal na swoja wizyte...

Margotka87 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiedzialam...U nas to sa same jakies konowaly. Bardzo ciezko trafic na lekarza z powolaniem, ktory bezinteresowanie bedzie nas leczyl. Kazdy tylko patrzy ile do koperty sie wlozy. Jak mi corka umarla to moja mama powiedziala: pewnie dlatego sie to tak skonczylo, bo nic nie dalismy to tez inne podejscie do niej i do nas mieli...a to co ja mialam dziennie tam z koperta jezdzic?! To jest ich zasrany obowiazek leczyc pacjenow.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 2 nie widzialam powodow dla ktorych mialabym ich dodatkowo dofinansowywac. Gdybym widziala, ze cokolwiek robia, dzialaja a nie kazdy siedzial i mowil: prosze sie nie martwic, prosze nie plakac, to nie pierwszy przypadek, nie jest zle ona z tego wyjdzie...i jak wyszla? no sie kurde pytam jak? Jak powiedzialam tym lekarzom, ze to tylko iwylacznie ich wina bo zamiast cos robic to siedzieli na dupie i opowiadali sobie co robili w weekend majowkowy a moje dziecko umieralo...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety kryzys... jedyna odpowiedz w recepcji

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie skladali przysiege ze beda zycie ratowac .... czasami to mam wrazenie ze u nas juz gorzej byc nie moze ale pewnie jak na polske przystalo moze byc gorzej..... dlatego ja zawsze wybieram przychodnie prywatne ale gdzie maja refundacje:) dlugo bnie czekam miesjce nzawsze sie znajdzie no i sprzet maja dobry i specjalistow niektorych tez.

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chwila chwila chwila! od nas miały jakies dziewczeta testowac dzis? a tu dalej cisza a mnie juz kciuki bola z zaciskania :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie przenioslam do takiej przychodni.. zazwyczaj sa to male prywatne przychodnie... ale dobrze wyposazone i na NFZ tez przyjmuja

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    no niestety kryzys... jedyna odpowiedz w recepcji
    no czesc tak czytam o twoim przypadku i ci powiem ze ja tez rok się staram poszlam 2 miesiące temu do lekarza i wiesz co mi powiedział jak mu powiedziałam ze staram się z mezem o dziecko czy ja wiem co to jest staranie o dziecko popatrzyłam się na niego no i na tym się skonczylo olal mnie i mój problem

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niedawno zmienilam gina poniewaz czulam sie traktowana 'nie serio'...

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ja powiedzialam...U nas to sa same jakies konowaly. Bardzo ciezko trafic na lekarza z powolaniem, ktory bezinteresowanie bedzie nas leczyl. Kazdy tylko patrzy ile do koperty sie wlozy. Jak mi corka umarla to moja mama powiedziala: pewnie dlatego sie to tak skonczylo, bo nic nie dalismy to tez inne podejscie do niej i do nas mieli...a to co ja mialam dziennie tam z koperta jezdzic?! To jest ich zasrany obowiazek leczyc pacjenow.
    no widzisz i przez takich huji jebanych sprry za wyrażenie ale wkurzaja mnie tacy lekarze niewinne dziecko umiera a oni maja to gdzies .. u mnie tak samo jest z lekarzami a w szpitalu jak bylam to lekarz czasu nie miał ze mna pogadać to się na zyczenie wypisałam za 2tyg ide do tego co mnie skierowal do spzitala i zobaczymy teraz się nie dam w ciula robic konkretnie jak mi cytologii nie będzie chciał zrobić po prostu wyjde i tyle bo po co mi taki lekarz , tak samo jak mi jeden lekarz powiedział ze pacjentka nie będzie mu mowic co on ma robic bo go o usg poprosiłam no kuzwa i to ma być lekarz ?? teraz jak mi lekarz cytologie odmowi to mu powiem pacjentka jest dla lekarza a nie odwrotnie bo co to kuzwa ma być oni maja leczyc a nie mieć nas w dupie

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no czesc tak czytam o twoim przypadku i ci powiem ze ja tez rok się staram poszlam 2 miesiące temu do lekarza i wiesz co mi powiedział jak mu powiedziałam ze staram się z mezem o dziecko czy ja wiem co to jest staranie o dziecko popatrzyłam się na niego no i na tym się skonczylo olal mnie i mój problem

Nie rozumie...a to co Ty mu mialas powiedziec? Panie dziennie sie dupcymi i nic nie wychodzi? No bo tak to rozumie...Moglas sie go zapytac a co wedlug niego oznacza staranie...;/ I wez tu idz do lekarza...tylko sie wkurzysz i nic wiecej a konkretnej odpowiedzi na swoje pytanie i tak nie dostaniesz

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    ja niedawno zmienilam gina poniewaz czulam sie traktowana 'nie serio'...
    ja nawet wyboru tu nie mam,trzeba z nimi konkretnie robi pan badania jak nie to wychodzę i tyle

‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ