start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:no chyba niee wlasnie przed @ pare dni jak miała mi przyjść bodajże robiłam ..myślisz żeby wyszedł teraz rano?
Wiesz ciezko mi powiedziec co na tym tescie wyjdzie ale jest duze prawdopodobiensto, ze wyjdzie bardziej wiarygodny niz te robione przed terminem @ i po poludniu albo na wieczor. Mi w ciazy z Julka w 33dc nie wyszlo jeszcze nic a cykle mam max 30 dniowe... -
A masz jakies inne objawy niz zwykle przed @ ? Czasem sa takie, ktore da sie zauwazyac. Ja np mialam teraz bardzo dziwny sluz. Przed @ zawsze mnie zalewalo i czulam uczucie mokrosci a teraz mialam taki, ze wyplywal na wkladke i po jakis czasie zasychal i robila sie taka biala jakby skorupke. Takie zasuszone "cos" No i cycki. Przed @ zawsze mam twarde jak kamienie a teraz mam takie jakby napompowane, obrzmiale.
-
Ale jak chcesz ten test robic teraz to przed wypiciem kawy. Plyny rozcieczaja mocz niby A powiedz mi. Badasz szyjke? Bo na Twoim wykresie nie ma na ten temat informacji a to moze byc przydatne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 09:45
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Ale jak chcesz ten test robic teraz to przed wypiciem kawy. Plyny rozcieczaja mocz niby A powiedz mi. Badasz szyjke? Bo na Twoim wykresie nie ma na ten temat informacji a to moze byc przydatne
-
nick nieaktualny
-
Anka10222 wrote:tak sobie siedze w pracy i pomyslalam co mi szkodzi dolaczyc sie do tego watku... musze kilka stron wstecz przejrzec zeby w miare wiedziec o was:)
Piszemy o wszystkim i o niczym:P O objawach w czasie cyklu, o tym jak spedzilysmy dziec, co na obiad gotujemy itp No i oczywiscie czekamy na zielone kropeczkiAnka10222, iza30 lubią tę wiadomość
-
maz mial troche malo zolniezykow ale dostal 4 msc temu antybiotyki... ja mam nieregolarne cykle...
mialam miec badania hormonalne w szpitalu ale oczywiscie szpital na to nie ma pieniedzy i mam przyjsc w marcu...
chcialam prywatnie zrobic... ale jakos mi tak nie podrodze do labolatorium wejsc... ahhh -
Margotka87 wrote:witam nowa Kolezanke i reszte moich Kochanych Dziewczyn :* ja juz po sniadanku i kawusi pogoda do dupy a u Was jak ? :*
Hej Magrotka U mnie pogoda dokladnie taka sama...;/ az sie z domu nie chce wychodzic...Margotka87 lubi tę wiadomość
-
Anka10222 wrote:maz mial troche malo zolniezykow ale dostal 4 msc temu antybiotyki... ja mam nieregolarne cykle...
mialam miec badania hormonalne w szpitalu ale oczywiscie szpital na to nie ma pieniedzy i mam przyjsc w marcu...
chcialam prywatnie zrobic... ale jakos mi tak nie podrodze do labolatorium wejsc... ahhh
No to moze warto sie wybrac do lekarza Jak hormony to moze gin ci wypisze skierowanie i unikniesz kosztow ?Anka10222 lubi tę wiadomość