start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:No wlasnie dzonilam do Dawida, ze ma go wziasc bo wywalilam go do wyporzyczalni bo tak mi sie nudzi, ze juz nie wiem co mam ze soba w tym domu zrobic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Loo to masz wesolo:) A bedzie jeszcze zabawniej jak na przyszly rok urodzisz maluszka a tu mala bedzie miala 3 latka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:noo i fajnie by było bo zawsze chciałam mieć dziecko w lipcu bo mam wtedy urodziny mój mąż ma w czerwcu urodziny ja w lipcu a milena w sierpniu hehe
No nie oszukujmy sie ale w dzisiejszych czasach trzeba patrzec na zasoby finansowe a majac dzieci w nieduzym odstepie czasu mozna zaoszczedzic kupe kasy. Wozek, ubranka, lozeczko itp. Niby takie pierdoly ale jak sie to wszystko zliczy to duzo kasy idzie zaoszczedzic:P -
Ja mam w domu kombinezon w ktorym ja chodzilam jak mialam 2 miesiace Mam jeszcze swoj becik i kocyk. Wiadomo, ze dziecka juz w to nie ubiore ale pamiatka zostala A ubranka itp, ktore czekaja na malensto napewno bd schowane do kartonow i beda czekaly na rodzenstwo:)
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:No nie oszukujmy sie ale w dzisiejszych czasach trzeba patrzec na zasoby finansowe a majac dzieci w nieduzym odstepie czasu mozna zaoszczedzic kupe kasy. Wozek, ubranka, lozeczko itp. Niby takie pierdoly ale jak sie to wszystko zliczy to duzo kasy idzie zaoszczedzic:P
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Ewelina czemu Ci zaznaczyl 10listopad? ja nie mam pojecia jak to zmienic moze skasuj ten wykres i nowy daj nie wiem czy tak sie da:(
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Ja mam w domu kombinezon w ktorym ja chodzilam jak mialam 2 miesiace Mam jeszcze swoj becik i kocyk. Wiadomo, ze dziecka juz w to nie ubiore ale pamiatka zostala A ubranka itp, ktore czekaja na malensto napewno bd schowane do kartonow i beda czekaly na rodzenstwo:)
-
malinka19 wrote:lozeczko i wozek to będę musiala kupic bo sprzedałam no i ciuszki nowe bo pare mam po milenie ,
Ja kupowalam przez internet i powiem Ci, ze sa duzo nizsze ceny niz w sklepach. U mnie sie uparli i jedni dziadkowie i 2 dziadkowie, ze chca kupic wozek i tak o to tym sposobem mamy 2... -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Ja kupowalam przez internet i powiem Ci, ze sa duzo nizsze ceny niz w sklepach. U mnie sie uparli i jedni dziadkowie i 2 dziadkowie, ze chca kupic wozek i tak o to tym sposobem mamy 2...
-
malinka19 wrote:no ja po milenie mam nowy rozowy kombinezon hehe fotelik już nie musze kupywac ani jak dziecko by podrosło ale najgorzej będzie jak mi się syn trafi to to będę musiala ciuchy kupic bo praktycznie wszystkie na dziewczynke mam
Ja ubranka kupowalam w PEPCO. Tam sa tak smieszne ceny a jak sa promocje to wgl. Body kupowalam za 4.99zl a spioszki za 8.99zl -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Ja ubranka kupowalam w PEPCO. Tam sa tak smieszne ceny a jak sa promocje to wgl. Body kupowalam za 4.99zl a spioszki za 8.99zl
-
nick nieaktualny