X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No wlasnie dzonilam do Dawida, ze ma go wziasc bo wywalilam go do wyporzyczalni bo tak mi sie nudzi, ze juz nie wiem co mam ze soba w tym domu zrobic
    hehe ja z torrenty sciagam filmy albo ostatni egzorcyzm 2 " dom bardzo nawiedzony" taki niby horror komendia smieszne hehe ... a ogladalas " jestem legenda"?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    no jak dla mnie ten horror taki sobie ale wiadomo kazdy ma inny gust ;)
    hehe no wiadomo mi się podoba

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    hehe ja z torrenty sciagam filmy albo ostatni egzorcyzm 2 " dom bardzo nawiedzony" taki niby horror komendia smieszne hehe ... a ogladalas " jestem legenda"?

Nie nie ogladalam;p

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Loo to masz wesolo:) A bedzie jeszcze zabawniej jak na przyszly rok urodzisz maluszka a tu mala bedzie miala 3 latka :)
    noo i fajnie by było bo zawsze chciałam mieć dziecko w lipcu bo mam wtedy urodziny mój mąż ma w czerwcu urodziny ja w lipcu a milena w sierpniu hehe

• Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajac Dawida to pewni wyporzyczy jakies walki, wyscigi samochodowe itp...:P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Nie nie ogladalam;p
    jestem legenda to nie jest horror ale bardzo fajny na tvn kiedyś lecial

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Znajac Dawida to pewni wyporzyczy jakies walki, wyscigi samochodowe itp...:P
    he he faceci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za UWAGE !!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 19:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    dzieki za UWAGE !!!!
    no wlasnie widze czemu kurde od 10tego jak dziś 9ty

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina czemu Ci zaznaczyl 10listopad? :/ ja nie mam pojecia jak to zmienic :/ moze skasuj ten wykres i nowy daj nie wiem czy tak sie da:(

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    noo i fajnie by było bo zawsze chciałam mieć dziecko w lipcu bo mam wtedy urodziny mój mąż ma w czerwcu urodziny ja w lipcu a milena w sierpniu hehe

No nie oszukujmy sie ale w dzisiejszych czasach trzeba patrzec na zasoby finansowe a majac dzieci w nieduzym odstepie czasu mozna zaoszczedzic kupe kasy. Wozek, ubranka, lozeczko itp. Niby takie pierdoly ale jak sie to wszystko zliczy to duzo kasy idzie zaoszczedzic:P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w domu kombinezon w ktorym ja chodzilam jak mialam 2 miesiace :) Mam jeszcze swoj becik i kocyk. Wiadomo, ze dziecka juz w to nie ubiore ale pamiatka zostala :) A ubranka itp, ktore czekaja na malensto napewno bd schowane do kartonow i beda czekaly na rodzenstwo:)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No nie oszukujmy sie ale w dzisiejszych czasach trzeba patrzec na zasoby finansowe a majac dzieci w nieduzym odstepie czasu mozna zaoszczedzic kupe kasy. Wozek, ubranka, lozeczko itp. Niby takie pierdoly ale jak sie to wszystko zliczy to duzo kasy idzie zaoszczedzic:P
    lozeczko i wozek to będę musiala kupic bo sprzedałam no i ciuszki nowe bo pare mam po milenie ,

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Ewelina czemu Ci zaznaczyl 10listopad? :/ ja nie mam pojecia jak to zmienic :/ moze skasuj ten wykres i nowy daj nie wiem czy tak sie da:(
    no wlasnie chcialam zeby wymusic nowy ale nie moge napisalam im juz wiadomosc zglosilam to niewiem czemu zaznaczylam @ i wyskoczyl mi wykres na 10listopada chyba usune to w pizdu oooo bo ile mozna sie denerwowac

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ja mam w domu kombinezon w ktorym ja chodzilam jak mialam 2 miesiace :) Mam jeszcze swoj becik i kocyk. Wiadomo, ze dziecka juz w to nie ubiore ale pamiatka zostala :) A ubranka itp, ktore czekaja na malensto napewno bd schowane do kartonow i beda czekaly na rodzenstwo:)
    no ja po milenie mam nowy rozowy kombinezon hehe fotelik już nie musze kupywac ani jak dziecko by podrosło ale najgorzej będzie jak mi się syn trafi to to będę musiala ciuchy kupic bo praktycznie wszystkie na dziewczynke mam

• Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    lozeczko i wozek to będę musiala kupic bo sprzedałam no i ciuszki nowe bo pare mam po milenie ,

Ja kupowalam przez internet i powiem Ci, ze sa duzo nizsze ceny niz w sklepach. U mnie sie uparli i jedni dziadkowie i 2 dziadkowie, ze chca kupic wozek i tak o to tym sposobem mamy 2...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ja kupowalam przez internet i powiem Ci, ze sa duzo nizsze ceny niz w sklepach. U mnie sie uparli i jedni dziadkowie i 2 dziadkowie, ze chca kupic wozek i tak o to tym sposobem mamy 2...
    hehe ja na allegro fajne lozeczko widziałam bialo brazowe z misiem narysowanym

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no ja po milenie mam nowy rozowy kombinezon hehe fotelik już nie musze kupywac ani jak dziecko by podrosło ale najgorzej będzie jak mi się syn trafi to to będę musiala ciuchy kupic bo praktycznie wszystkie na dziewczynke mam

Ja ubranka kupowalam w PEPCO. Tam sa tak smieszne ceny a jak sa promocje to wgl. Body kupowalam za 4.99zl a spioszki za 8.99zl

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ja ubranka kupowalam w PEPCO. Tam sa tak smieszne ceny a jak sa promocje to wgl. Body kupowalam za 4.99zl a spioszki za 8.99zl
    hehe ja tam milenie ciuchy kupuje za spodnie fajne jasne dżinsy rurki dalam 24.99 gdzie za takie spodnie dałabym z 50zl , no tam sa ceny fajne

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj ukochany stoi w kuchni i obiad robi bo dopiero wrocilismy :) biedak a ja sobie siedze bo mnie brzuch boli . obiado kolacja hehe

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ