start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny no niestety tym razem się nie udało i sorry ze dopiero teraz ale mnie zlapala grypa i w nocy do samego rana wymioty i nie tylko .. caly dzień w lozku z męzulkiem no ale teraz jest już w miare okej i postaram się was nadrobić ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:czesc dziewczyny no niestety tym razem się nie udało i sorry ze dopiero teraz ale mnie zlapala grypa i w nocy do samego rana wymioty i nie tylko .. caly dzień w lozku z męzulkiem no ale teraz jest już w miare okej i postaram się was nadrobić ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ja normalnie zdycham tak mnie bola plecy tak gdzie znieczulenie miałam no i brzuch wymioty ustaly ale nic caly dzień nie jadlam maskaraaa
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:haha dobre klaudia powinnas juz ograniczac kawusie:P:P
Powiem Ci ze ja kawy praktycznie wgl nie pije. Zanim zaszlam w ciaze z Julka to pilam jej w niezliczonych ilosciach a od tamtej pory bardzo zadkoKarolcia26 lubi tę wiadomość
-
malinka19 wrote:czesc dziewczyny no niestety tym razem się nie udało i sorry ze dopiero teraz ale mnie zlapala grypa i w nocy do samego rana wymioty i nie tylko .. caly dzień w lozku z męzulkiem no ale teraz jest już w miare okej i postaram się was nadrobić ;p
Kurcze a juz mialam taka nadzieje, ze tym razem sie udalo...Ale nie poddawaj sie i kolejny cykl do boju. Wracaj szybko do zdrowka :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny