start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz to przynajmniej miałam co czytać Ja idę się zaraz kąpać właśnie, bo do pracy się przygotowywałam (a ciężko mi po 4 dniach laby...). Dobrze, że tylko jutro do 13:30 i później w czwartek, bo tak ciężko się wbić Dzisiaj od rana byliśmy w podróży, od 15 do 17 w łóżku potem obiadek, ogarnięcie kuchni i trochę wokół domu, no i przygotowania do pracy i zaraz do łóżeczka, może coś obejrzymy sobie
iza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Ja wlasnie wypilam lampke wina rozowego na poprawe humorku
iza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Ja wlasnie wypilam lampke wina rozowego na poprawe humorku
też wypiłam,releksik się należy przed jutrzejszym powrotem do rzeczywistości,a tak z innej beczki,dziewczyny tak bym chciała żeby się udało! życzę tego sobie i wszystkim Wam które pragną maluszkaiza30, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Ja piłam przedwczoraj czerwone winko, a wczoraj ze 4 kieliszki nalewki Od sierpnia chyba alkoholu nie piłam, więc po winie zasnęłam jak dziecko, a wczoraj miałam taki humor jakbym nie wiem jak pijana była
myszkaazi lubi tę wiadomość
-
limonka wrote:też wypiłam,releksik się należy przed jutrzejszym powrotem do rzeczywistości,a tak z innej beczki,dziewczyny tak bym chciała żeby się udało! życzę tego sobie i wszystkim Wam które pragną maluszka
myszkaazi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:U nas ta strategia wypaliła
tak naprawde plumb patrzyłam na Twój wykres i nim sie kierowałam że będe codziennie teraz serduszkować:* z tego co widizałam wykresy ciezarnych to wlasnie wiekszość codziennie serduszkowało...różne są zdania na temat codziennego serduszkowania ale ja spróbuje;)co ma być to będzie:)Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:tak naprawde plumb patrzyłam na Twój wykres i nim sie kierowałam że będe codziennie teraz serduszkować:* z tego co widizałam wykresy ciezarnych to wlasnie wiekszość codziennie serduszkowało...różne są zdania na temat codziennego serduszkowania ale ja spróbuje;)co ma być to będzie:)
Spróbuj kochana
Plumb80 lubi tę wiadomość