X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Codziennie czy co dwa dni - najważniejsze,aby wyluzować i skupić się na sobie ;) A reszta sama przyjdzie :)

Dzisiaj doszłam z moim do ładu, że będziemy serduszkowac wtedy kiedy będziemy mieli na to ochotę a nie tylko po to aby postało maleństwo :)

Plumb80, Karolcia26 lubią tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Dokładnie,my w tym ostatnim cyklu też nie myśleliśmy o zapładnianiu,a skupiliśmy się z Mężem na sobie ;)
    Dużo zależy od naszej psychiki i nastawienia.

dokladnie powiem Ci że jak pisałyscie mi o tym aby korzystac przyjemność nie myślec o tym i wbilam sobie tak do głowy ze teraz nie patrze że serduszkujemy ze moze sie udac a poprostu sie kochamy:) i nie rozmyslam popołudniami czy uda sie czy nie...powiedziałam sobie że co ma byc to bedzie...żyje spokojnie spowrotem psychicznie jak przed staraniem się.Mierze temp ale sie już tak nie spinam ze zaraz musze włączyć lapka bo nie usne już i musze zaznaczyć na wykresie...zmierze klade sie spowrotem spać i nie mam przynajmniej myśli a ze temp podskoczyła badz zmalała:)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Dzisiaj doszłam z moim do ładu, że będziemy serduszkowac wtedy kiedy będziemy mieli na to ochotę a nie tylko po to aby postało maleństwo :)

Tylko mój mąż i tak zawsze ma ochotę hehe mógłby codziennie ze 2 raazy:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I o to chodzi dziewczyny.Trzeba wyluzować i nie brnąć na siłę.Jeśli trochę odpuścicie,uda się.Ja zrobiłam identycznie.To nie jest wymądrzanie się z mojej strony teraz.Wcześniej próbowaliśmy typowo pod kalendarzyk,trafialiśmy na dni płodne i dupa...
    W ostatnim cyklu odpuściłam i zdałam się na uczucia.Mąż starał się codziennie ;) co mu nie robiło z resztą problemu ;) Ale nie rozmawialiśmy o objawach,o dniach płodnych itp - cisza.Nawet jak czułam jakiś objaw,to go odrzucałam z głowy.I chyba przez taką pauzę w dążeniu do ciąży coś się odblokowało i udało się :)
    Wierzę w Was wszystkie,zobaczycie że niebawem dołączycie do mojego forum.Ja już grzeję dla Was krzesełka :)

Karolcia26, Ruda27, iza30 lubią tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Tylko mój mąż i tak zawsze ma ochotę hehe mógłby codziennie ze 2 raazy:P
    właśnie mój też :) hhe musiałam dojść z nim do porozumienia :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tam babeczki? ja sie delektuje lutka .. fuujjj... ;)
    aluz zoltawy nadal zalewa, moze to od tej lutki taki? ale normalnie tak jak u Klaudii taka skorupka sie robi jak zaschnie:P

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    co tam babeczki? ja sie delektuje lutka .. fuujjj... ;)
    aluz zoltawy nadal zalewa, moze to od tej lutki taki? ale normalnie tak jak u Klaudii taka skorupka sie robi jak zaschnie:P

Ja nie biorę luteiny więc nie mam o niej pojęcia :). Możliwe, że masz to od lutki

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    I o to chodzi dziewczyny.Trzeba wyluzować i nie brnąć na siłę.Jeśli trochę odpuścicie,uda się.Ja zrobiłam identycznie.To nie jest wymądrzanie się z mojej strony teraz.Wcześniej próbowaliśmy typowo pod kalendarzyk,trafialiśmy na dni płodne i dupa...
    W ostatnim cyklu odpuściłam i zdałam się na uczucia.Mąż starał się codziennie ;) co mu nie robiło z resztą problemu ;) Ale nie rozmawialiśmy o objawach,o dniach płodnych itp - cisza.Nawet jak czułam jakiś objaw,to go odrzucałam z głowy.I chyba przez taką pauzę w dążeniu do ciąży coś się odblokowało i udało się :)
    Wierzę w Was wszystkie,zobaczycie że niebawem dołączycie do mojego forum.Ja już grzeję dla Was krzesełka :)

Kiedyś kochana na twoim forum zawitam :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • kada24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja w pracy siedzę i na dzień dobry już humor zjebany bo kolega ze wczorajszej nocki nic nie zrobił tylko swoje auto naprawiał i malował wieców dziś musimy dołożyć chłodnie z napojami i cały sklep i posprzątać no masakra

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam równiez czasami żółty śłuz ale nie zawsze;) teraz mam problem na drugi dzien po serduszkowaniu rozpoznać jaki mam:P ale szczeze to nie patrze na śluz czy macica wysoko czy co bo tylko sie denerwowałam:) a teraz lajcik:) uśmiałam sie przed chwila bo z mężem sie kąpalismy razem a że mamy stara wanne jeszcze ( łazienka dalej w remoncie) razem sie do niej wladowalismy zaczęła zgrzypieć mąż robił takie pozy jak by siedział na samolocie do tego zaczęła zgrzypiec a ze mieszkamy z babcia męża to słyszała nas :) może myślała ze serduszkowalismy albo cos;) ale powiem wam że sie ze smiechu posikalam:) ale był czad:Dmaz wyskoczył z wanny po moim sikancu jak oparzony:P

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ja mam równiez czasami żółty śłuz ale nie zawsze;) teraz mam problem na drugi dzien po serduszkowaniu rozpoznać jaki mam:P ale szczeze to nie patrze na śluz czy macica wysoko czy co bo tylko sie denerwowałam:) a teraz lajcik:) uśmiałam sie przed chwila bo z mężem sie kąpalismy razem a że mamy stara wanne jeszcze ( łazienka dalej w remoncie) razem sie do niej wladowalismy zaczęła zgrzypieć mąż robił takie pozy jak by siedział na samolocie do tego zaczęła zgrzypiec a ze mieszkamy z babcia męża to słyszała nas :) może myślała ze serduszkowalismy albo cos;) ale powiem wam że sie ze smiechu posikalam:) ale był czad:Dmaz wyskoczył z wanny po moim sikancu jak oparzony:P
    No to nieźle,biedny wykąpał się,a Ty na koniec go moczem potraktowałaś :D

Ania - ja też mam lekko żółtawy od tygodnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no powiem wam to było mega:D dobrze że sikaniec był a nie to drugie;P

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,ja idę spać.Dobranoc i spokojnej nocki Wam życzę słodkich snów i bez moczenia się ;)
    Buziaki <3

Karolcia26, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc ;) Ja zaraz również zmykam ;) jutro ide sobie plaszczyk kupić zimowy :)

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Kochane,ja idę spać.Dobranoc i spokojnej nocki Wam życzę słodkich snów i bez moczenia się ;)
    Buziaki <3
    dobranoc kochana :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:

Ja uwielbiam z moim wspólne kąpiele oraz prysznic :0 zawsze się śmiejemy lub robimy jakieś dziwne miny, pozy jak małe dzieci. Niestety biedaczek teraz jest chory i śpi z gorączką :( ale dobrze, że akurat gdy jest @ a nie w okresie starań :)

Karolcia26 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    dobranoc ;) Ja zaraz również zmykam ;) jutro ide sobie plaszczyk kupić zimowy :)
    A gdzie się wybierasz po płaszczyk ?

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc kochane :*

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 do croppa jest tam taki fajny:D jutro sa przeseny w croppie na kurtki plaszcze;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki zmykam spac z mężem ;)spokojnej nocy wam życze:*

‹‹ 306 307 308 309 310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ