X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izka wszystkigo najlepszego i spełnienia marzeń czego najbardziej pragniesz:)

iza30 lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza najlepszego :*

iza30 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza najlepszego i spełnienia marzen ;)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izus wszystkiego najlepszego :) spelniania marzen kochana :**

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewcyzny moze ktoras z was mi pomoze.
    Bylam u ginekologa. Nie ma pecherzyka. Powiedziala ze owu mogla juz byc ale na 100% nie potwierdza. Moje objawy co prawda byly mocne okolo 2 dni temu, ale myslalam ze owu bedzie dzisiaj albo jutro.. Zapytalam ja o plyn w zatoce Douglasa, ale niezrozumialam wszystkiego co mowila. Ale ze cos tam jest.. Czy ze mala ilosc plynu czy cos takiego...

Powiedzcie mi po jakim czasie ten pecherzyk zanika po owu? Jest mozliwe ze jednak mialam ta owulacje? Trace nadziej :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izunia wszystkiego najlepszego :*:*

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane, dzisiaj lecę do gina, zobaczę moje wyniki z cytologii i przy okazji pomolestuję go w kwestii USG :P Mam nadzieje że wyniki będą dobre i nie będe musiała definitywnie usuwać konta na ovu :(:(

• kada24 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co tam jawstalam po nocce.. masakra nie do zycia jakas jestem..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Dziewcyzny moze ktoras z was mi pomoze.
    Bylam u ginekologa. Nie ma pecherzyka. Powiedziala ze owu mogla juz byc ale na 100% nie potwierdza. Moje objawy co prawda byly mocne okolo 2 dni temu, ale myslalam ze owu bedzie dzisiaj albo jutro.. Zapytalam ja o plyn w zatoce Douglasa, ale niezrozumialam wszystkiego co mowila. Ale ze cos tam jest.. Czy ze mala ilosc plynu czy cos takiego...

Powiedzcie mi po jakim czasie ten pecherzyk zanika po owu? Jest mozliwe ze jednak mialam ta owulacje? Trace nadzieje :(
    Nie trać nadziei. Może faktycznie owulacja już była, skoro płyn w zatoce Douglasa był, zaś niewielka jego ilość to nie jest nic niepokojącego. Pęcherzyk "zanika" po owu, bo przecież w trakcie owulacji on pęka i wydostaje się z niego komórka jajowa :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z pracy. Nic mi się nie chce, no jedynie głodna jestem, ale nie mam nic na obiad i nie będę gotować tylko dla siebie. Muszę skoczyć do sklepu i zakupić coś, żeby na szybko sobie wciągnąć :) Powrót do pracy po 4 dniach laby był straszny, ale całe szczęście ten dzień już minął :D

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 ja Ci nie pomoge bo ja sie na tym nie znam;/

Ja własnie wrócilam z zakupów kupiłam sobie płaszczyk taki sportowy bardziej:) byłam odwiedzic kolezanke z byłej pracy:) a później spotkalam kolezanke która poznałam na naukach przedmałżenskich:) a ze na 11 grudnia ma temin cc to tak o jej dzidzi pogadałysmy :) i tyle teraz przyszłam do domku i zajadam sie karpatka co wczoraj tesciowa zrobila i nam dała;) a z obiadem czekam na męza gdyz konczy dzis chyba o 16;/ zanim z bielska dojedzie t opewnei bedzie przed 17;/

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza wszystkiego najlepszego :*

iza30 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    file:///C:/Users/Karocia/Desktop/hqdefault.jpg

powiedzcie mi dziewczyny co to jest za sluz bo powiem wam szczerze ze czesto taki widze przed @ i teraz taki mam ;/strasznie mnie on ciekawi

nareszcie na necie znalazłam taj ak mój wyglada masakra a ile sie go naszukałam:) sorki za to zdjecie nie sympatyczne ale pomożcie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 15:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:

powiedzcie mi dziewczyny co to jest za sluz bo powiem wam szczerze ze czesto taki widze przed @ i teraz taki mam ;/strasznie mnie on ciekawi

nareszcie na necie znalazłam taj ak mój wyglada masakra a ile sie go naszukałam:) sorki za to zdjecie nie sympatyczne ale pomożcie:)

Kochana a mogłabyś poprawić link bo mi jakimś cudem wyskakuje błąd ??

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:

Ta str z tym zdjeciem wgl mi sie nie otwiera...;/

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Kochana a mogłabyś poprawić link bo mi jakimś cudem wyskakuje błąd ??

No mi sie dokladnie tak samo dzieje

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.google.com/search?q=%C5%9Bluz+p%C5%82odny&tbm=isch&tbs=simg:CAQSZxplCxCo1NgEGgQIAAgDDAsQsIynCBo8CjoIARIUtwe7B7wHtQeYB7gHvQe6B5oHmwcaIKvFFYqPllqWpApmxaiW14a7kAQ4h8p1WukJqZqpw1ZoDAsQjq7-CBoKCggIARIE1KwEQAw&sa=X&ei=tT-CUu7DEMaOswars4GwBg&ved=0CCUQwg4oAA&biw=903&bih=604&dpr=1

a moze ta sie uda;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaczkowaty ??? pierwszy raz słyszę takie określenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z tego co piszą na stronach internetowych to
    Śluz gestagenny (poowulacyjny) powinien wyglądać tak:

-nieprzejrzysty
    -mętny, kłaczkowaty, gęsty
    -nie ciągnący się
    -nie ma uczucia wilgotności w pochwie
    -nie śliski

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ja czuje mokro ale wlasnie tez sie z ta nazwa spotkalam pirwszy raz ale mam cos takiego a wkladka mokra :)

‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ