start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewcyzny moze ktoras z was mi pomoze.
Bylam u ginekologa. Nie ma pecherzyka. Powiedziala ze owu mogla juz byc ale na 100% nie potwierdza. Moje objawy co prawda byly mocne okolo 2 dni temu, ale myslalam ze owu bedzie dzisiaj albo jutro.. Zapytalam ja o plyn w zatoce Douglasa, ale niezrozumialam wszystkiego co mowila. Ale ze cos tam jest.. Czy ze mala ilosc plynu czy cos takiego...
Powiedzcie mi po jakim czasie ten pecherzyk zanika po owu? Jest mozliwe ze jednak mialam ta owulacje? Trace nadziej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dziewcyzny moze ktoras z was mi pomoze.
Bylam u ginekologa. Nie ma pecherzyka. Powiedziala ze owu mogla juz byc ale na 100% nie potwierdza. Moje objawy co prawda byly mocne okolo 2 dni temu, ale myslalam ze owu bedzie dzisiaj albo jutro.. Zapytalam ja o plyn w zatoce Douglasa, ale niezrozumialam wszystkiego co mowila. Ale ze cos tam jest.. Czy ze mala ilosc plynu czy cos takiego...
Powiedzcie mi po jakim czasie ten pecherzyk zanika po owu? Jest mozliwe ze jednak mialam ta owulacje? Trace nadziejeRuda27 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z pracy. Nic mi się nie chce, no jedynie głodna jestem, ale nie mam nic na obiad i nie będę gotować tylko dla siebie. Muszę skoczyć do sklepu i zakupić coś, żeby na szybko sobie wciągnąć Powrót do pracy po 4 dniach laby był straszny, ale całe szczęście ten dzień już minął
-
nick nieaktualnyRuda27 ja Ci nie pomoge bo ja sie na tym nie znam;/
Ja własnie wrócilam z zakupów kupiłam sobie płaszczyk taki sportowy bardziej:) byłam odwiedzic kolezanke z byłej pracy:) a później spotkalam kolezanke która poznałam na naukach przedmałżenskich:) a ze na 11 grudnia ma temin cc to tak o jej dzidzi pogadałysmy i tyle teraz przyszłam do domku i zajadam sie karpatka co wczoraj tesciowa zrobila i nam dała;) a z obiadem czekam na męza gdyz konczy dzis chyba o 16;/ zanim z bielska dojedzie t opewnei bedzie przed 17;/ -
nick nieaktualnyfile:///C:/Users/Karocia/Desktop/hqdefault.jpg
powiedzcie mi dziewczyny co to jest za sluz bo powiem wam szczerze ze czesto taki widze przed @ i teraz taki mam ;/strasznie mnie on ciekawi
nareszcie na necie znalazłam taj ak mój wyglada masakra a ile sie go naszukałam:) sorki za to zdjecie nie sympatyczne ale pomożcie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 15:42
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:file:///C:/Users/Karocia/Desktop/hqdefault.jpg
powiedzcie mi dziewczyny co to jest za sluz bo powiem wam szczerze ze czesto taki widze przed @ i teraz taki mam ;/strasznie mnie on ciekawi
nareszcie na necie znalazłam taj ak mój wyglada masakra a ile sie go naszukałam:) sorki za to zdjecie nie sympatyczne ale pomożcie:)
Kochana a mogłabyś poprawić link bo mi jakimś cudem wyskakuje błąd ?? -
Karolcia26 wrote:file:///C:/Users/Karocia/Desktop/hqdefault.jpg
nareszcie na necie znalazłam taj ak mój wyglada masakra a ile sie go naszukałam:) sorki za to zdjecie nie sympatyczne ale pomożcie:)
Ta str z tym zdjeciem wgl mi sie nie otwiera...;/
-
nick nieaktualnyhttps://www.google.com/search?q=%C5%9Bluz+p%C5%82odny&tbm=isch&tbs=simg:CAQSZxplCxCo1NgEGgQIAAgDDAsQsIynCBo8CjoIARIUtwe7B7wHtQeYB7gHvQe6B5oHmwcaIKvFFYqPllqWpApmxaiW14a7kAQ4h8p1WukJqZqpw1ZoDAsQjq7-CBoKCggIARIE1KwEQAw&sa=X&ei=tT-CUu7DEMaOswars4GwBg&ved=0CCUQwg4oAA&biw=903&bih=604&dpr=1
a moze ta sie uda;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny