start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 nie denerwuj sie kochana na pewno się wchłonął a Ty się biedna zamartwiasz 3mam mocno kciuki:) Ja teraz dopiro weszłam gdyz byłam mężowi po theraflu na zatoki bo coś główka go boli:( nastałam sie w aptece bo u nas jest koło bloku najtańsza i zawsze sie tam człowiek na czeka:) Ewelinko 3 mam kciuki kochana:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:Ewelina23 nie denerwuj sie kochana na pewno się wchłonął a Ty się biedna zamartwiasz 3mam mocno kciuki:) Ja teraz dopiro weszłam gdyz byłam mężowi po theraflu na zatoki bo coś główka go boli:( nastałam sie w aptece bo u nas jest koło bloku najtańsza i zawsze sie tam człowiek na czeka:) Ewelinko 3 mam kciuki kochana:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam od gina, moje jajeczko rozwija się prawidłowo, wyniki histopatologiczne wyszły bez znaków nowotworowych, cieszę się, ale niestety miałam zamrożenie nadżerki, i co ??? brak współżycia przez 2 tyg pięknie !!!!
Nie da się tego przyśpieszyć ??? Czy rzeczywiście trzeba czekać 2 tyg ???Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny