X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    hej babince , mi zimnooo i sennie i tak caly dzien...
    Buziaki przesyłam Ania i wciąż zaciskam kciukaski ;)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba musze zwolnić się z pracy żeby tu za wami nadążać :)

Ania!! stresuje się przez Ciebie!

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    chyba musze zwolnić się z pracy żeby tu za wami nadążać :)

Ania!! stresuje się przez Ciebie!
    a to dlaczego?:* nie stresuj sie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    no późna ale masz juz jak dobrze liczę 17dpo a te twoje tempki wcale nie takie niskie sa a moze zrob ten test jednak ;)
    oj kochana ale te spadki raczej nie wroza fasolinki, bo to juz drugi po rzekomej owulacji

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przykro mi to mówić, ale narazie rezygnuję z ovu, z wykresów i z mierzenia temp, nie chce się w to bawić zwłaszcza że cykl i tak pójdzie na straty. Spokojnie jakoś się tym nie przejmuję bo wierze że następny miesiąc będzie lepszy i wyjątkowy ;)

PS A wam drogie dziewczyny to chyba życze świątecznych prezentów w wersji || kreseczek :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 20:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Tak bardzo nie, ale jednak czujesz to zimno i ból w szyjce macicy...
    a co to jest ta nadrzerka? bo nigdy jej nie miałam nawet

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Dziewczyny przykro mi to mówić, ale narazie rezygnuję z ovu, z wykresów i z mierzenia temp, nie chce się w to bawić zwłaszcza że cykl i tak pójdzie na straty. Spokojnie jakoś się tym nie przejmuję bo wierze że następny miesiąc będzie tym lepszym i wyjątkowym bo wiadomo święta, odpoczynek, Zakopane, i co najważniejsze pozytywne myślenie które napewno mnie nie zawiedzie :)

A wam drogie dziewczyny to chyba życze świątecznych prezentów w wersji || kreseczek :D
    No ale odwiedź nas czasem ;) Pomyślności !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    No ale odwiedź nas czasem ;) Pomyślności !!!

Odwiedze :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a co to jest ta nadrzerka? bo nigdy jej nie miałam nawet
    http://nadzerka.com.pl/ ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Dziewczyny przykro mi to mówić, ale narazie rezygnuję z ovu, z wykresów i z mierzenia temp, nie chce się w to bawić zwłaszcza że cykl i tak pójdzie na straty. Spokojnie jakoś się tym nie przejmuję bo wierze że następny miesiąc będzie tym lepszym i wyjątkowym bo wiadomo święta, odpoczynek, Zakopane, i co najważniejsze pozytywne myślenie które napewno mnie nie zawiedzie :)

A wam drogie dziewczyny to chyba życze świątecznych prezentów w wersji || kreseczek :D
    będzie dobrze ja się tez zastanawiam czy sobie nie odpuscic na razie bez tempki same objawy będę zaznaczać a może kurde ja tez tak mam ze pęcherzyk u mnie nie peka i dlatego nie mogę zajść

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    aaaa ojj nie chciałabym mieć tego...

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam ta nadzerke...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to się zastanawiam czy nie zadzwonić i nie umowic się do jeszcze jednego ginekologa może ten by mi pomogl , bo kolo szpitala u mnie dwóch przyjmoje i jednego bylam i wizyte mam w czwartek za tydzień a do drugiego bym poszla za tydz w srode i powiem mu ze nie mogę zajść może by mi badania jakies zlecil czy cos kurde , jak myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    będzie dobrze ja się tez zastanawiam czy sobie nie odpuscic na razie bez tempki same objawy będę zaznaczać a może kurde ja tez tak mam ze pęcherzyk u mnie nie peka i dlatego nie mogę zajść

Nie myśl tak, ja też tak myślałam ale dziś gin powiedział że moje jajeczko jest średnie i za góra tydzień będzie sie uwalniać :( Ale co ja poradze, nie zapłodnie go bo wole się wyleczyć i zacząć starania gdzie będe zdrowa i odprężona:):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Tez mam ta nadzerke...
    a można to wykryc jak lekarz bada tym wziernikiem ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    anitko pisałam wczoraj na priv do cb ale nie odp

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ja to się zastanawiam czy nie zadzwonić i nie umowic się do jeszcze jednego ginekologa może ten by mi pomogl , bo kolo szpitala u mnie dwóch przyjmoje i jednego bylam i wizyte mam w czwartek za tydzień a do drugiego bym poszla za tydz w srode i powiem mu ze nie mogę zajść może by mi badania jakies zlecil czy cos kurde , jak myślicie?

Malinka a przypomnij mi jak dlugo sie juz staracie?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Nie myśl tak, ja też tak myślałam ale dziś gin powiedział że moje jajeczko jest średnie i za góra tydzień będzie sie uwalniać :( Ale co ja poradze, nie zapłodnie go bo wole się wyleczyć i zacząć starania gdzie będe zdrowa i odprężona:):)
    ja za tydz mam wizyte ale w gabinecie nie ma dopochwowego usg tylko w szpitalu i raczej jakbym mu o tym powiedziała to by mi nie zrobil

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Malinka a przypomnij mi jak dlugo sie juz staracie?
    w grudniu będzie rok i tez kochaliśmy się prkatycznie z początku codziennie później co dwa dni albo pare no to nie jest normalne żeby nie zjasc przez ten czas

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:

Też dziś pytałam o badania, stwierdził że jeśli się nie uda po roku starań to dopiero będzie myśleć o wszystkim. Mówił też żebym przestała myśleć o ciąży bo to nic nie da, jedynie będe się denerwować że coś może być nie tak, ale to wcale nie prawda. Sam dał mi przykład że jego siostra mimo długich starań zaszła w ciąże dopiero wtedy kiedy wyjechała i zapomniala o staraniach

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ