start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny przykro mi to mówić, ale narazie rezygnuję z ovu, z wykresów i z mierzenia temp, nie chce się w to bawić zwłaszcza że cykl i tak pójdzie na straty. Spokojnie jakoś się tym nie przejmuję bo wierze że następny miesiąc będzie lepszy i wyjątkowy
PS A wam drogie dziewczyny to chyba życze świątecznych prezentów w wersji || kreseczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 20:03
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDukan23 wrote:Dziewczyny przykro mi to mówić, ale narazie rezygnuję z ovu, z wykresów i z mierzenia temp, nie chce się w to bawić zwłaszcza że cykl i tak pójdzie na straty. Spokojnie jakoś się tym nie przejmuję bo wierze że następny miesiąc będzie tym lepszym i wyjątkowym bo wiadomo święta, odpoczynek, Zakopane, i co najważniejsze pozytywne myślenie które napewno mnie nie zawiedzie
A wam drogie dziewczyny to chyba życze świątecznych prezentów w wersji || kreseczek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDukan23 wrote:Dziewczyny przykro mi to mówić, ale narazie rezygnuję z ovu, z wykresów i z mierzenia temp, nie chce się w to bawić zwłaszcza że cykl i tak pójdzie na straty. Spokojnie jakoś się tym nie przejmuję bo wierze że następny miesiąc będzie tym lepszym i wyjątkowym bo wiadomo święta, odpoczynek, Zakopane, i co najważniejsze pozytywne myślenie które napewno mnie nie zawiedzie
A wam drogie dziewczyny to chyba życze świątecznych prezentów w wersji || kreseczek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja to się zastanawiam czy nie zadzwonić i nie umowic się do jeszcze jednego ginekologa może ten by mi pomogl , bo kolo szpitala u mnie dwóch przyjmoje i jednego bylam i wizyte mam w czwartek za tydzień a do drugiego bym poszla za tydz w srode i powiem mu ze nie mogę zajść może by mi badania jakies zlecil czy cos kurde , jak myślicie?
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:będzie dobrze ja się tez zastanawiam czy sobie nie odpuscic na razie bez tempki same objawy będę zaznaczać a może kurde ja tez tak mam ze pęcherzyk u mnie nie peka i dlatego nie mogę zajść
Nie myśl tak, ja też tak myślałam ale dziś gin powiedział że moje jajeczko jest średnie i za góra tydzień będzie sie uwalniać Ale co ja poradze, nie zapłodnie go bo wole się wyleczyć i zacząć starania gdzie będe zdrowa i odprężona:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:ja to się zastanawiam czy nie zadzwonić i nie umowic się do jeszcze jednego ginekologa może ten by mi pomogl , bo kolo szpitala u mnie dwóch przyjmoje i jednego bylam i wizyte mam w czwartek za tydzień a do drugiego bym poszla za tydz w srode i powiem mu ze nie mogę zajść może by mi badania jakies zlecil czy cos kurde , jak myślicie?
Malinka a przypomnij mi jak dlugo sie juz staracie? -
nick nieaktualnyDukan23 wrote:Nie myśl tak, ja też tak myślałam ale dziś gin powiedział że moje jajeczko jest średnie i za góra tydzień będzie sie uwalniać Ale co ja poradze, nie zapłodnie go bo wole się wyleczyć i zacząć starania gdzie będe zdrowa i odprężona:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ja to się zastanawiam czy nie zadzwonić i nie umowic się do jeszcze jednego ginekologa może ten by mi pomogl , bo kolo szpitala u mnie dwóch przyjmoje i jednego bylam i wizyte mam w czwartek za tydzień a do drugiego bym poszla za tydz w srode i powiem mu ze nie mogę zajść może by mi badania jakies zlecil czy cos kurde , jak myślicie?
Też dziś pytałam o badania, stwierdził że jeśli się nie uda po roku starań to dopiero będzie myśleć o wszystkim. Mówił też żebym przestała myśleć o ciąży bo to nic nie da, jedynie będe się denerwować że coś może być nie tak, ale to wcale nie prawda. Sam dał mi przykład że jego siostra mimo długich starań zaszła w ciąże dopiero wtedy kiedy wyjechała i zapomniala o staraniach