start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Tak idzie. Mi wlasnie tak wykryl. I nie wiem czy jest glupi czy ma problemy z pamiecia ale gada mi to na kazdej wizycie...
-
nick nieaktualnyDukan23 wrote:Też dziś pytałam o badania, stwierdził że jeśli się nie uda po roku starań to dopiero będzie myśleć o wszystkim. Mówił też żebym przestała myśleć o ciąży bo to nic nie da, jedynie będe się denerwować że coś może być nie tak, ale to wcale nie prawda. Sam dał mi przykład że jego siostra mimo długich starań zaszła w ciąże dopiero wtedy kiedy wyjechała i zapomniala o staraniach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:no tak ale jesteśmy kobietami i chcemy wiedzieć co się z naszym cialem dzieje i po to się idzie do ginekologa żeby on zrobil badania a nie nas zwodzil skoro wybral taki fach to trzeba pomoc nam od tego oni sa
Ale kochana wiadomo każda się denerwuję że nie może zajść w ciąże, ale psychika czasami tak zawróci w głowie że mimo starań i tak ci sie nie uda... Tak już jest -
nick nieaktualnyDukan23 wrote:Ale kochana wiadomo każda się denerwuję że nie może zajść w ciąże, ale psychika czasami tak zawróci w głowie że mimo starań i tak ci sie nie uda... Tak już jest
-
nick nieaktualnyMalinka a Ty masz juz malenstwo prawda?
Ile lat ma ?? Jak juz raz wam sie udalo, musi sie udac drugi raz
Trzymam kciuki. Caly czas czytam i juz myslalam, ze Ci sie udalo..
Obserwuje was dziewczynki i trzymam za wszystkie kciukiPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje wszystkim za zyczenia
Sorki ze mnie tu prawie dzis nie ma ale mam gosci i napewno jutro was nadgonie
Jeszcze raz dzieki za zyczenia
buziaki dla kazdej z osobna jestescie cudne to bardzo mile
Plumb80, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Dziewczyny dziekuje wszystkim za zyczenia
Sorki ze mnie tu prawie dzis nie ma ale mam gosci i napewno jutro was nadgonie
Jeszcze raz dzieki za zyczenia
buziaki dla kazdej z osobna jestescie cudne to bardzo mile
iza30 lubi tę wiadomość