start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:modle sie zeby sie nie zjawila u ciebie
mam wrazenie ze ten cykl byl bezowulacyjny, pewnie pecherzyk rosl dlatego mnie pobolewalo ale nie pekl i sie wchłonął -
nick nieaktualnydukan aha mi gin pow ze moze mi sie nadżerka powieksyc po ciązy i że wtey zamroźi jakos tak mi to mowiła nie pamietam bo byłam u niejz 2 miesiace temu moze:) a ona taka fajna a sama juz poszła na L4 gdyz ona w ciązy jest szkoda zawsze jak znajde fajna ginekolog to musi odejść...
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:o nie kochana teraz sie wszyscy tu modlimy o to aby mnie jak najszybciej zalalo, wszystkie slyszaly?? bo chce jak najszybciej zaczac starania z pomoca medyczna:)
mam wrazenie ze ten cykl byl bezowulacyjny, pewnie pecherzyk rosl dlatego mnie pobolewalo ale nie pekl i sie wchłonąłWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:35
-
nick nieaktualny
-
karolcia ja tez po ciazy mialam nadzerke ale znikla i od czasu do czasu sie pojawaia ale nic z tym nie robie bo po co...lekarz powiedzial ze jak znika to nie ma po co ruszac tego..
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:4 dni temu, ale bralam lutke dzis odstawilam a wiec na dniach powinna byc, a mnie tylko brzuch tak dolem cmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:kochana czy taki dlugi cykl to przez luteinę?
jeszcze jedna opcja jest taka ze organizm jeszcze fiksujeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:55
-
Ania1986 wrote:luteine ralam tylko 3 dni kochana, niby pozna owulacje mi wyznaczylo na wykresie ale jak jest naprawde tego nie wiem
jeszcze jedna opcja jest taka ze organizm jeszcze fiksuje
no późna ale masz juz jak dobrze liczę 17dpo a te twoje tempki wcale nie takie niskie sa a moze zrob ten test jednakkada24 lubi tę wiadomość