start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobranoc dziewczyny ja skonczylam z mezem ogladac film na Polsacie fajny ;p trochę corcia z nami polezala no i wkoncu poszla spac.. ten dzień był koszmarny ledwo co zylam caly dzień w lozku .. a ja już się poddaje ide tylko do ginekologa na cytologie zadnych badan nie będę robic ani mowic ze się staram o dziecko , bo mam dość i tak mnie na serio nie weznie .. i moich problemów milej nocy dziewczyny aa no i temperatury tez nie będę mierzyc bo mi to nie potrzebne
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczynyki . Milego dnia wam zycze . Lece do pracy buzka :* Co do serduszkowania to moja znajoma pragnela miec dziecko i kochali sie od 4 do 6 razy dziennie codziennie i zaszla w ciaze teraz juz maja 2 dzieci wiec jak mamy zajsc napewno zajdziemy .
iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry Dziewczyny :* ja juz popijam inke z mleczkiem Mloda w przedszkolu dzis ma pasowanie na przedszkolaka dopadło mnie chyba zapalenie oskrzeli i za niedlugo sie zbieram do przychodni cala noc kaszlalam smarkalam a szkoda gadac
Klaudiaa jak to mowia dobrze ze chociaz swiatlo jest w lodowceKarolcia26, iza30 lubią tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:dzien dobry Dziewczyny :* ja juz popijam inke z mleczkiem Mloda w przedszkolu dzis ma pasowanie na przedszkolaka dopadło mnie chyba zapalenie oskrzeli i za niedlugo sie zbieram do przychodni cala noc kaszlalam smarkalam a szkoda gadac
Klaudiaa jak to mowia dobrze ze chociaz swiatlo jest w lodowce [/QUOT
Haa no to mowisz, ze jeszcze nie ma tak zle? -
ewcia2337196 wrote:hej kochane, wstałam po 9. Muszę się wybrać do sklepu po zakupy, a nic mi sie nie chce. W nocy strasznie mnie żebra bolały, ale dałam radę. Miłego dnia
Hej Ewcia No to widze, ze tak jak ja musisz smigac na zakupy:P Ja juz sie od godziny wybieram i wybrac nie moge -
nick nieaktualnyczesc dziewczyny jeszcze się trochę zle czuje taka oslabiona jestem po wczorajszym dniu ale nie wiem co mi się stało mam taka chcec do zycia i w tym miesiącu musi mi się udac zajść w ciaze za tydzień mam wizyte u gina bo cytologie chce zrobić , jak mi się nie uda zajść to może po nowym roku znajde jakiegoś dobrego lekarza żeby nie miał mojego problemu w dupie i zrobil jakies badania co może być przyczyna ze ciężko mi zajść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny