start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie stwierdzili migrene jak lezalam w polsce w szpitalu . Meczylam sie z bolem okolo 3 dni lezalam tylko a jak wstalam to jak by mi ktos mlotkiem walnol. Po tych 3 dniach powiedzialam dosc meczenia sie i pojechalam na pogotowie o 20tej zadne tabletki mi nie pomaga;y tylko ketonal .Wszystkie badania mi robili i wyszly dobrze az pobierali mi szpik kostny do badania ale on tez wyszedl dobrze a na koncu jak sie ich pytalam co z moim bolem to powiedzieli ze to jest migrenowy bol . On jest taki okropny ze wylancza mnie od swiata wszystko mi przeszkadza swiatlo jak jest glosno . musze sobie znow porobic badania
oliwia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to załatw sobie receptę na Sumamigren (SUBST. CZYNNA SUMATRYPTAN) to jest lek tylko i wyłącznie na migreny, bierze się go na poczatku napadu bólowego.
ja mam migreny po znieczuleniu w kręgosłup jak miałam artroskopię robioną- bezpośrednio po zabiegu miałam zespół popunkcyjny, no i teraz niestey mi co jakiś czas dokucza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:to załatw sobie receptę na Sumamigren (SUBST. CZYNNA SUMATRYPTAN) to jest lek tylko i wyłącznie na migreny, bierze się go na poczatku napadu bólowego.
ja mam migreny po znieczuleniu w kręgosłup jak miałam artroskopię robioną- bezpośrednio po zabiegu miałam zespół popunkcyjny, no i teraz niestey mi co jakiś czas dokucza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejo ja juz po zakupach az skarpetki zimowe mąż kupił ha mi ja szukałam butów zimowycha ale lipa;/.Co wy macie z tym bólem głowy miałyscie brac wiruski na fasolki a nie na ból głowy:) Ja na szczęscie nie wiem co to ból głowy nigdy mnie nie bolała:) a czasami tylko kłuje i tyle:)a poza tym siedze i pije kakao:) mniam:D
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:hejo ja juz po zakupach az skarpetki zimowe mąż kupił ha mi ja szukałam butów zimowycha ale lipa;/.Co wy macie z tym bólem głowy miałyscie brac wiruski na fasolki a nie na ból głowy:) Ja na szczęscie nie wiem co to ból głowy nigdy mnie nie bolała:) a czasami tylko kłuje i tyle:)a poza tym siedze i pije kakao:) mniam:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:tak tylko przy staraniach nie wolno brac silnych lekow przeciwbolowych
skarbie, ten lek może być stosowany nawet na początku ciąży i z zachowaniem odpowiedniej przerwy (12 godzinnej) nawet w czasie karmienia, więc już tym bardziej stosowanie go w trakcie starań nie ma żadnego wpływu na organizm więc nie masz co się obawiać to nie jest zwykła przeciwbólówka- sumatryptan nie jest zaliczany do drabiny analgetycznej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:skarbie, ten lek może być stosowany nawet na początku ciąży i z zachowaniem odpowiedniej przerwy (12 godzinnej) nawet w czasie karmienia, więc już tym bardziej stosowanie go w trakcie starań nie ma żadnego wpływu na organizm więc nie masz co się obawiać to nie jest zwykła przeciwbólówka- sumatryptan nie jest zaliczany do drabiny analgetycznej.
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/usa-wzruszajace-powitania-zolnierzy-powracajacych-z-misji,371411.html
ależ miły widok az musiałam wkleic;P łezka w oku ze szczęscia;)Karolcia26 lubi tę wiadomość