X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie stwierdzili migrene jak lezalam w polsce w szpitalu . Meczylam sie z bolem okolo 3 dni lezalam tylko a jak wstalam to jak by mi ktos mlotkiem walnol. Po tych 3 dniach powiedzialam dosc meczenia sie i pojechalam na pogotowie o 20tej zadne tabletki mi nie pomaga;y tylko ketonal .Wszystkie badania mi robili i wyszly dobrze az pobierali mi szpik kostny do badania ale on tez wyszedl dobrze a na koncu jak sie ich pytalam co z moim bolem to powiedzieli ze to jest migrenowy bol . On jest taki okropny ze wylancza mnie od swiata wszystko mi przeszkadza swiatlo jak jest glosno . musze sobie znow porobic badania

oliwia85 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mni etez dzis glowa boli masakra..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Hej kochane ja dopiero dotarłam do domu :) jestem zmęczona i po małej kłótni z moim :( Jak tam u was ?
    Hej kochana . Dzismi dzien szybko zlecial do poludnia . a pozniej mialam bol glowy ale wzielam tabletkei troche pomoglo :)

• mungo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to załatw sobie receptę na Sumamigren (SUBST. CZYNNA SUMATRYPTAN) to jest lek tylko i wyłącznie na migreny, bierze się go na poczatku napadu bólowego.
    ja mam migreny po znieczuleniu w kręgosłup jak miałam artroskopię robioną- bezpośrednio po zabiegu miałam zespół popunkcyjny, no i teraz niestey mi co jakiś czas dokucza :/

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    mni etez dzis glowa boli masakra..
    ja to chyba ten bol zalapalam od myszkaazi bo pisala a pozniej na mnie przeszlo :P

• mungo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle to gdzie jest wykres naszej Ani?? bo go nie ma??

1usadf9hyf2qs1an.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to juz wiemy kto wirusaaaa zapodał hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    to załatw sobie receptę na Sumamigren (SUBST. CZYNNA SUMATRYPTAN) to jest lek tylko i wyłącznie na migreny, bierze się go na poczatku napadu bólowego.
    ja mam migreny po znieczuleniu w kręgosłup jak miałam artroskopię robioną- bezpośrednio po zabiegu miałam zespół popunkcyjny, no i teraz niestey mi co jakiś czas dokucza :/
    tak tylko przy staraniach nie wolno brac silnych lekow przeciwbolowych :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    a w ogóle to gdzie jest wykres naszej Ani?? bo go nie ma??
    ja tez nie moge wejsc do Ani

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo ja juz po zakupach :D az skarpetki zimowe mąż kupił:) ha mi ja szukałam butów zimowycha ale lipa;/.Co wy macie z tym bólem głowy miałyscie brac wiruski na fasolki a nie na ból głowy:) Ja na szczęscie nie wiem co to ból głowy nigdy mnie nie bolała:) a czasami tylko kłuje i tyle:)a poza tym siedze i pije kakao:) mniam:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    hejo ja juz po zakupach :D az skarpetki zimowe mąż kupił:) ha mi ja szukałam butów zimowycha ale lipa;/.Co wy macie z tym bólem głowy miałyscie brac wiruski na fasolki a nie na ból głowy:) Ja na szczęscie nie wiem co to ból głowy nigdy mnie nie bolała:) a czasami tylko kłuje i tyle:)a poza tym siedze i pije kakao:) mniam:D
    no wlasnie nasz organizm chyba przyjmuje wirusy na bol glowy a nie wiruski ciazowe :/

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej kochana . Dzismi dzien szybko zlecial do poludnia . a pozniej mialam bol glowy ale wzielam tabletkei troche pomoglo :)
    U mnie też dzień szybko zleciał, chociaż byłam zła na mojego :(

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    U mnie też dzień szybko zleciał, chociaż byłam zła na mojego :(
    heh moj Piotrek przeczytal twoj komentarz i mnie pyta czy tez sie na niego zale hehehe

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no wlasnie nasz organizm chyba przyjmuje wirusy na bol glowy a nie wiruski ciazowe :/
    Będzie również przyjmował wiruski ciążowe :)

Karolcia26 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Będzie również przyjmował wiruski ciążowe :)
    No ja mysle :) musi sie kiedys wkoncu udac

• mungo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tak tylko przy staraniach nie wolno brac silnych lekow przeciwbolowych :/

skarbie, ten lek może być stosowany nawet na początku ciąży i z zachowaniem odpowiedniej przerwy (12 godzinnej) nawet w czasie karmienia, więc już tym bardziej stosowanie go w trakcie starań nie ma żadnego wpływu na organizm :D więc nie masz co się obawiać :) to nie jest zwykła przeciwbólówka- sumatryptan nie jest zaliczany do drabiny analgetycznej.

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/usa-wzruszajace-powitania-zolnierzy-powracajacych-z-misji,371411.html

ależ miły widok :D az musiałam wkleic;P łezka w oku ze szczęscia;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    skarbie, ten lek może być stosowany nawet na początku ciąży i z zachowaniem odpowiedniej przerwy (12 godzinnej) nawet w czasie karmienia, więc już tym bardziej stosowanie go w trakcie starań nie ma żadnego wpływu na organizm :D więc nie masz co się obawiać :) to nie jest zwykła przeciwbólówka- sumatryptan nie jest zaliczany do drabiny analgetycznej.
    ooo no to super . W poniedzialek zalatwie sobie recepte :) ciekawe czy tu zagranica bedzie ten lek ale chyba powinien dziekuje ci kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/usa-wzruszajace-powitania-zolnierzy-powracajacych-z-misji,371411.html

ależ miły widok :D az musiałam wkleic;P łezka w oku ze szczęscia;)
    widzialam to juz az plakalam na tym

Karolcia26 lubi tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    No ja mysle :) musi sie kiedys wkoncu udac
    Też tak myślę :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ