X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie stwierdzili migrene jak lezalam w polsce w szpitalu . Meczylam sie z bolem okolo 3 dni lezalam tylko a jak wstalam to jak by mi ktos mlotkiem walnol. Po tych 3 dniach powiedzialam dosc meczenia sie i pojechalam na pogotowie o 20tej zadne tabletki mi nie pomaga;y tylko ketonal .Wszystkie badania mi robili i wyszly dobrze az pobierali mi szpik kostny do badania ale on tez wyszedl dobrze a na koncu jak sie ich pytalam co z moim bolem to powiedzieli ze to jest migrenowy bol . On jest taki okropny ze wylancza mnie od swiata wszystko mi przeszkadza swiatlo jak jest glosno . musze sobie znow porobic badania

oliwia85 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mni etez dzis glowa boli masakra..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Hej kochane ja dopiero dotarłam do domu :) jestem zmęczona i po małej kłótni z moim :( Jak tam u was ?
    Hej kochana . Dzismi dzien szybko zlecial do poludnia . a pozniej mialam bol glowy ale wzielam tabletkei troche pomoglo :)

• mungo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to załatw sobie receptę na Sumamigren (SUBST. CZYNNA SUMATRYPTAN) to jest lek tylko i wyłącznie na migreny, bierze się go na poczatku napadu bólowego.
    ja mam migreny po znieczuleniu w kręgosłup jak miałam artroskopię robioną- bezpośrednio po zabiegu miałam zespół popunkcyjny, no i teraz niestey mi co jakiś czas dokucza :/

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    mni etez dzis glowa boli masakra..
    ja to chyba ten bol zalapalam od myszkaazi bo pisala a pozniej na mnie przeszlo :P

• mungo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle to gdzie jest wykres naszej Ani?? bo go nie ma??

1usadf9hyf2qs1an.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to juz wiemy kto wirusaaaa zapodał hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    to załatw sobie receptę na Sumamigren (SUBST. CZYNNA SUMATRYPTAN) to jest lek tylko i wyłącznie na migreny, bierze się go na poczatku napadu bólowego.
    ja mam migreny po znieczuleniu w kręgosłup jak miałam artroskopię robioną- bezpośrednio po zabiegu miałam zespół popunkcyjny, no i teraz niestey mi co jakiś czas dokucza :/
    tak tylko przy staraniach nie wolno brac silnych lekow przeciwbolowych :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    a w ogóle to gdzie jest wykres naszej Ani?? bo go nie ma??
    ja tez nie moge wejsc do Ani

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo ja juz po zakupach :D az skarpetki zimowe mąż kupił:) ha mi ja szukałam butów zimowycha ale lipa;/.Co wy macie z tym bólem głowy miałyscie brac wiruski na fasolki a nie na ból głowy:) Ja na szczęscie nie wiem co to ból głowy nigdy mnie nie bolała:) a czasami tylko kłuje i tyle:)a poza tym siedze i pije kakao:) mniam:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    hejo ja juz po zakupach :D az skarpetki zimowe mąż kupił:) ha mi ja szukałam butów zimowycha ale lipa;/.Co wy macie z tym bólem głowy miałyscie brac wiruski na fasolki a nie na ból głowy:) Ja na szczęscie nie wiem co to ból głowy nigdy mnie nie bolała:) a czasami tylko kłuje i tyle:)a poza tym siedze i pije kakao:) mniam:D
    no wlasnie nasz organizm chyba przyjmuje wirusy na bol glowy a nie wiruski ciazowe :/

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej kochana . Dzismi dzien szybko zlecial do poludnia . a pozniej mialam bol glowy ale wzielam tabletkei troche pomoglo :)
    U mnie też dzień szybko zleciał, chociaż byłam zła na mojego :(

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    U mnie też dzień szybko zleciał, chociaż byłam zła na mojego :(
    heh moj Piotrek przeczytal twoj komentarz i mnie pyta czy tez sie na niego zale hehehe

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no wlasnie nasz organizm chyba przyjmuje wirusy na bol glowy a nie wiruski ciazowe :/
    Będzie również przyjmował wiruski ciążowe :)

Karolcia26 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Będzie również przyjmował wiruski ciążowe :)
    No ja mysle :) musi sie kiedys wkoncu udac

• mungo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tak tylko przy staraniach nie wolno brac silnych lekow przeciwbolowych :/

skarbie, ten lek może być stosowany nawet na początku ciąży i z zachowaniem odpowiedniej przerwy (12 godzinnej) nawet w czasie karmienia, więc już tym bardziej stosowanie go w trakcie starań nie ma żadnego wpływu na organizm :D więc nie masz co się obawiać :) to nie jest zwykła przeciwbólówka- sumatryptan nie jest zaliczany do drabiny analgetycznej.

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/usa-wzruszajace-powitania-zolnierzy-powracajacych-z-misji,371411.html

ależ miły widok :D az musiałam wkleic;P łezka w oku ze szczęscia;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    skarbie, ten lek może być stosowany nawet na początku ciąży i z zachowaniem odpowiedniej przerwy (12 godzinnej) nawet w czasie karmienia, więc już tym bardziej stosowanie go w trakcie starań nie ma żadnego wpływu na organizm :D więc nie masz co się obawiać :) to nie jest zwykła przeciwbólówka- sumatryptan nie jest zaliczany do drabiny analgetycznej.
    ooo no to super . W poniedzialek zalatwie sobie recepte :) ciekawe czy tu zagranica bedzie ten lek ale chyba powinien dziekuje ci kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/usa-wzruszajace-powitania-zolnierzy-powracajacych-z-misji,371411.html

ależ miły widok :D az musiałam wkleic;P łezka w oku ze szczęscia;)
    widzialam to juz az plakalam na tym

Karolcia26 lubi tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    No ja mysle :) musi sie kiedys wkoncu udac
    Też tak myślę :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ