start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:ja to chyba ten bol zalapalam od myszkaazi bo pisala a pozniej na mnie przeszlo
PS: Gdzieś w tym grafiku jeszcze oczywiścieRuda27, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
Karolcia26 wrote:http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/usa-wzruszajace-powitania-zolnierzy-powracajacych-z-misji,371411.html
ależ miły widok az musiałam wkleic;P łezka w oku ze szczęscia;) -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:No mi przeszło po apapie Właśnie wróciłam z basenu, wykąpałam się, M. mi obiadek odgrzał (najpierw przed basen ja jemu jak wrócił z pracy), bo przed basenem nie chciałam jeść, bo z pełnym żołądkiem to nie bardzo, no i się napakowałam chińszczyzny teraz Zaraz muszę trochę do pracy się ogarnąć na jutro i słodkie lenistwo. Taka jestem wymęczona, że hu hu hu... ale to takie zmęczenie jakie lubię W sobotę basen, wczoraj siatkówka, dzisiaj basen, jutro może fitness (bo mam wielką ochotę wrócić), piątek zakupy, sobota basen, niedziela wycieczka Tak jak napisałam w opisie mojego obecnego wykresu - cieszymy się życiem
PS: Gdzieś w tym grafiku jeszcze oczywiście -
Ewelcia, aj kupuję Sumamigren, bo jest to polski lek, a u siebie możesz mieć któryś z odpowiedników:
Cinie
Delorstad
Frimig
Imigran
Migropar
Sumigra
Triptagram
albo może jeszcze coś innego, dlatego u lekarza poproś o lek z substancją czynną o nazwie SUMATRIPTAN. ")Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak wogole ostatnio siedzialam i myslalam co wymyslic na nasza rocznice ktora bedzie w styczniu co prawda jest jeszcze troche czas ale szybko zleci . I wymyslilam . Zamowilam hotel na 3 dni 200 km od nas w Belfascie 8 stycznia Piotrek ma urodziny a 12 jest nasza rocznica . Wiec troche sobie pozwiedzamy . Mam nadzieje ze do tego czasu juz moze nam sie uda .
mungo, Plumb80, Ruda27, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:Ewelcia, aj kupuję Sumamigren, bo jest to polski lek, a u siebie możesz mieć któryś z odpowiedników:
Cinie
Delorstad
Frimig
Imigran
Migropar
Sumigra
Triptagram
albo może jeszcze coś innego, dlatego u lekarza poproś o lek z substancją czynną o nazwie SUMATRIPTAN. ") -
Ewelina23 wrote:Ja tak wogole ostatnio siedzialam i myslalam co wymyslic na nasza rocznice ktora bedzie w styczniu co prawda jest jeszcze troche czas ale szybko zleci . I wymyslilam . Zamowilam hotel na 3 dni 200 km od nas w Belfascie 8 stycznia Piotrek ma urodziny a 12 jest nasza rocznica . Wiec troche sobie pozwiedzamy . Mam nadzieje ze do tego czasu juz moze nam sie uda .
superancki pomysł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:czizys!!! zaraz mi lewy jajnik wyskoczy
napiżdża jak głupi
A tak ogólnie,to czytając Twoje komentarze,mam ciągłe wrażenie,że ktoś na mnie patrzy i się uśmiecha haha
Jak tam dziewczyny ?mungo lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:czizys!!! zaraz mi lewy jajnik wyskoczy
napiżdża jak głupiPlumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny