start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Jutro dentysta i kanalowka:) mam nadzieje ze dam rade:)
Może Ania nie udostępniła wykresu,bo zbyt dużo osób ponaglało o testowanie.A tak ma spokój. Aniu - pozdrawiamy i czekamy na Ciebie !!!myszkaazi, Margotka87, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:hallo
.
ja chyba tez wchodze w dni plodne bo w koncu zmiana sluzu u mnie.
tak wiec zaraz lece pod prysznic i zaciagam mojego meza do lozka.
chociaz niestety jeszcze siedzi nad praca...
Idę się spakować na jutro i posprzątać torbę po basenie, a potem swojego do łóżka wciągnęJeszcze przed wciągnięciem wpadnę do Was
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Za włosy i do łóżka
Idę się spakować na jutro i posprzątać torbę po basenie, a potem swojego do łóżka wciągnęJeszcze przed wciągnięciem wpadnę do Was
hahah moj to za duzo wlosow nie magole go zawsze na 3mm
. ale jakos dam rade
.
wam tez zycze owocnych nocy.
no wlasnie aniu sciskamy mocnoi martwimy sie!
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:hahah moj to za duzo wlosow nie ma
gole go zawsze na 3mm
. ale jakos dam rade
.
wam tez zycze owocnych nocy.
no wlasnie aniu sciskamy mocnoi martwimy sie!
Owocnej nocy !!!
mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Chyba owulacja nadchodzi
A tak ogólnie,to czytając Twoje komentarze,mam ciągłe wrażenie,że ktoś na mnie patrzy i się uśmiecha haha
Jak tam dziewczyny ?
no nadchodzi, nadchodzi, ale kij tam z nią- nie mam fazy na bzykanko, bo mam taką orkę w robocie, że się nie chce po prostu
to pewnie przez zdjęcie masz takie wrażenie
mnie ono rozbroiło na maksaPlumb80, ilonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:no nadchodzi, nadchodzi, ale kij tam z nią- nie mam fazy na bzykanko, bo mam taką orkę w robocie, że się nie chce po prostu
to pewnie przez zdjęcie masz takie wrażenie
mnie ono rozbroiło na maksa
Ale ale - nie obijamy się bo....bez bzykanka nie ma wyników.Proszę zebrać siły i marszem do sypialni,wykorzystać męża,a potem można dalej się byczyć !!! NoA mój pakiet do Ciebie już leci
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:No właśnie o zdjęcie chodzi,superanckie
Ale ale - nie obijamy się bo....bez bzykanka nie ma wyników.Proszę zebrać siły i marszem do sypialni,wykorzystać męża,a potem można dalej się byczyć !!! NoA mój pakiet do Ciebie już leci
Żabko, szybciej to on mnie dopadnie, bo ostatnio ma jakąś awarię"stacz nocny" mu się włączył i marudzi, że mu odpadnie, jak mu nie ulżę
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny