start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Jutro dentysta i kanalowka:) mam nadzieje ze dam rade:)
Może Ania nie udostępniła wykresu,bo zbyt dużo osób ponaglało o testowanie.A tak ma spokój. Aniu - pozdrawiamy i czekamy na Ciebie !!!myszkaazi, Margotka87, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:hallo .
ja chyba tez wchodze w dni plodne bo w koncu zmiana sluzu u mnie .
tak wiec zaraz lece pod prysznic i zaciagam mojego meza do lozka .
chociaz niestety jeszcze siedzi nad praca...
Idę się spakować na jutro i posprzątać torbę po basenie, a potem swojego do łóżka wciągnę Jeszcze przed wciągnięciem wpadnę do WasPlumb80 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Za włosy i do łóżka
Idę się spakować na jutro i posprzątać torbę po basenie, a potem swojego do łóżka wciągnę Jeszcze przed wciągnięciem wpadnę do Was
hahah moj to za duzo wlosow nie ma gole go zawsze na 3mm . ale jakos dam rade .
wam tez zycze owocnych nocy .
no wlasnie aniu sciskamy mocno i martwimy sie! -
nick nieaktualnykarmelek wrote:hahah moj to za duzo wlosow nie ma gole go zawsze na 3mm . ale jakos dam rade .
wam tez zycze owocnych nocy .
no wlasnie aniu sciskamy mocno i martwimy sie!mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Chyba owulacja nadchodzi
A tak ogólnie,to czytając Twoje komentarze,mam ciągłe wrażenie,że ktoś na mnie patrzy i się uśmiecha haha
Jak tam dziewczyny ?
no nadchodzi, nadchodzi, ale kij tam z nią- nie mam fazy na bzykanko, bo mam taką orkę w robocie, że się nie chce po prostu
to pewnie przez zdjęcie masz takie wrażenie
mnie ono rozbroiło na maksaPlumb80, ilonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:no nadchodzi, nadchodzi, ale kij tam z nią- nie mam fazy na bzykanko, bo mam taką orkę w robocie, że się nie chce po prostu
to pewnie przez zdjęcie masz takie wrażenie
mnie ono rozbroiło na maksa
Ale ale - nie obijamy się bo....bez bzykanka nie ma wyników.Proszę zebrać siły i marszem do sypialni,wykorzystać męża,a potem można dalej się byczyć !!! No A mój pakiet do Ciebie już lecimungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:No właśnie o zdjęcie chodzi,superanckie
Ale ale - nie obijamy się bo....bez bzykanka nie ma wyników.Proszę zebrać siły i marszem do sypialni,wykorzystać męża,a potem można dalej się byczyć !!! No A mój pakiet do Ciebie już leci
Żabko, szybciej to on mnie dopadnie, bo ostatnio ma jakąś awarię "stacz nocny" mu się włączył i marudzi, że mu odpadnie, jak mu nie ulżęPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny