X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nei całe 2 miesiace temu brałam slub i szczerze to sie ciesze ze juz po:) bo tyle załatwiania przy tym koscielnym że masakra:D

Margotka87, mungo lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w lipcu zaklepalismy date na styczen :D w styczniu bedzie slub :D po ang january wiec literka r jest :D

mungo, iza30 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dobre margotka :) że teraz w tyczniu 2014? to powodzonka w załatwieniacha;d

Margotka87 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Jak Wam mija poranek?

PS.Widze, ze Wy wszystkie po slubie tylko my tak na "kocia lape" :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was miała wymrażaną nadżerkę ??? Bo już mnie męczą te upławy i tak sie zastanawiam ile jeszcze takie coś bedzie trwało :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ja 2 miesiace nie całe:) ale jak juz napisalam po wyzej ciesze sie ze juz po:) bo za duoz latania załatwiania:DJeszcze jak inne miejscowosci zamieszkania to juz w ogole;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Czy któraś z was miała wymrażaną nadżerkę ??? Bo już mnie męczą te upławy i tak sie zastanawiam ile jeszcze takie coś bedzie trwało :/

Ja Ci nie pomogę bo nie wiem gdyz nie miałam nigdy wypalanej...a ttylko tabletki mi raz dała i spokó:D

• mungo Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w sierpniu mialam i tak jak Karolcia ciesze sie, ze juz jestesmy po. I nie mow ze w grzechu, bo najwazniejsze to sie kochac, papier przeciez nie sprawia, ze rodzina staje sie idealna.
    A jesli moge Ci doradzic apropos sukienki, to szukaj czegos lekkiego i jesli juz to na malym kole, bo ja mialam w ksztalcie litery A, na srednim kole, cala w cekinach i myslalam, ze oszaleje. Uwielbiam tanczyc, a w tej kiecce bylo mega ciezko, ale fakt faktem prezentowala sie super :D
    Z tym, ze zwazajac na Twoj stan wskazane cos wygodniejszego :) :) :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    no właśnie takiej jaką masz na myśli ;) bo My jeszcze w grzechu żyjemy :D
    a datę jakoś w lipcu zaklepaliśmy :D ale już słyszę komentarze złośliwców że ślub bierzemy bo dziecko w drodze :D 8)
    hehe nie masz czym się przejomwac a wiesz co u mnie mówili jak brałam po ktortkim czasie z kamilem slub ze w ciąży jestem dlatego biore hehe ploty takie hcodzily ze smiac mi się chcialo

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Klaudia ja 2 miesiace nie całe:) ale jak juz napisalam po wyzej ciesze sie ze juz po:) bo za duoz latania załatwiania:DJeszcze jak inne miejscowosci zamieszkania to juz w ogole;D
    hehe ja to nie za bardzo chciałam kościelny może kiedyś nie lubie tlokow hehe ja już pol roku po slubie wzielismy cywilny i tez dobrze było ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to czesc laseczki kryzys normalnie przez ten okres tak się męza czepiam ze się nie odzywamy do siebie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    No ja w sierpniu mialam i tak jak Karolcia ciesze sie, ze juz jestesmy po. I nie mow ze w grzechu, bo najwazniejsze to sie kochac, papier przeciez nie sprawia, ze rodzina staje sie idealna.
    A jesli moge Ci doradzic apropos sukienki, to szukaj czegos lekkiego i jesli juz to na malym kole, bo ja mialam w ksztalcie litery A, na srednim kole, cala w cekinach i myslalam, ze oszaleje. Uwielbiam tanczyc, a w tej kiecce bylo mega ciezko, ale fakt faktem prezentowala sie super :D
    Z tym, ze zwazajac na Twoj stan wskazane cos wygodniejszego :) :) :)

Też miałam w kształcie litery A z małym kolem;) ale ze ja mam duze cycki to w tej sukience było bardziej widac cycki jak mnie ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam ślub w sierpniu :)

Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Hej :) Jak Wam mija poranek?

PS.Widze, ze Wy wszystkie po slubie tylko my tak na "kocia lape" :P
    Klaudia ja tez jeszcze przed slubem my tez zyjemy sobie na "kocia lape". :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce prosta odcinana pod biustem na malym kole:) zaraz dentysta:/ bbędę później kochane;*

Dukan23 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dokładnie kochana moja! mam dosyc dałam na wykresie -, napisałam ze czekam na @ a tu dalej kiedy testujesz, bedzie zielono itp... Ania sie zdenerwowała i ukryła!

dalej czekam na @
    I dobrze,to jest Twój czas i Twoja decyzja,kiedy zatestujesz.Mnie w kółko też atakowano,miałam dość już.Jakby komuś bardziej zależało na wyniku ode mnie,ciekawość ludzka jest wielka ;)
    Powodzenia Ania <3

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze, ze nie jestem sama :P My jestesmy zareczeni ale jakos wszystko tak odkladamy w czasie. Chcielismy brac cywilny jak bylam w ciazy z Julka ale w tym samym czasie wypadla nam przeprowadzka wiec odlozona kase wpakowalismy w nowe mieszkanie...potem wymyslilismy, ze jak sie mala urodzi ale ciagle w szpitalach, potem ten jej pogrzeb i jakos nie mialam ani glowy ani ochoty na zadne zalatwianie sluby, sali itp...a teraz to jakos ucichlo...Ale powiem szczerze, ze zastanawiam sie czy nie wrocic do tematu i nie wziac tego cywilnego teraz poki jeszcze dziecko sie nie urodzilo bo napewno bd nam latwiej jezeli chodzi i sprawy formalne i urzedowe. Wiem jak bylo z Julka. Mala w szpitalu najpierw dostala moje nazwisko mimo, ze wiedzialam kto jest ojcem. Dawid nie mogl na poczatku do niej wejs na intensywna terapie bo w swietle prawa nie byl jej prawnym opiekunem wiec 4 godz po cesarce jak ledwo zylam musialam pisac zgody, prosby i jeszcze inne ciulsta;/ 4 dni po cc (po 2 dniach wypisali mnie do domu...;/ ) musielismy jechac do urzedu stanu cywilnego o ustalenie ojcostaw...no kuzwa takie ciulstwa, ze szkoda gadac...

mungo lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na dobra sprawe to tylko utrudniaja czlowiekowi zycie i robia pod gorke;/ bo w tym urzedzie stanu cywilnego moglismy powiedziec co chcielismy i kazdego faceta moglam podac tam za ojca bo to sie opieralo tylko na wypowiedzeniu kilku slow a przeciez nikt stamtad ze mna w lozku nie byl i nie mogl sprawdzic kto tak naprawde jest ojcem...No ale to jest Polska...za wszystko sie biora od dupy strony...;/

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobrerek to mi sie pospalo pieknie rano mnie Piotrek obudzil na male co nieco i dalej zasnelam :) . Jak tam u Was kochane ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    My też z sierpnia,ale ślub był już 10 lat temu ;)

iza30, mungo lubią tę wiadomość

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ