X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nei całe 2 miesiace temu brałam slub i szczerze to sie ciesze ze juz po:) bo tyle załatwiania przy tym koscielnym że masakra:D

Margotka87, mungo lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w lipcu zaklepalismy date na styczen :D w styczniu bedzie slub :D po ang january wiec literka r jest :D

mungo, iza30 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dobre margotka :) że teraz w tyczniu 2014? to powodzonka w załatwieniacha;d

Margotka87 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Jak Wam mija poranek?

PS.Widze, ze Wy wszystkie po slubie tylko my tak na "kocia lape" :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was miała wymrażaną nadżerkę ??? Bo już mnie męczą te upławy i tak sie zastanawiam ile jeszcze takie coś bedzie trwało :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ja 2 miesiace nie całe:) ale jak juz napisalam po wyzej ciesze sie ze juz po:) bo za duoz latania załatwiania:DJeszcze jak inne miejscowosci zamieszkania to juz w ogole;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Czy któraś z was miała wymrażaną nadżerkę ??? Bo już mnie męczą te upławy i tak sie zastanawiam ile jeszcze takie coś bedzie trwało :/

Ja Ci nie pomogę bo nie wiem gdyz nie miałam nigdy wypalanej...a ttylko tabletki mi raz dała i spokó:D

• mungo Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w sierpniu mialam i tak jak Karolcia ciesze sie, ze juz jestesmy po. I nie mow ze w grzechu, bo najwazniejsze to sie kochac, papier przeciez nie sprawia, ze rodzina staje sie idealna.
    A jesli moge Ci doradzic apropos sukienki, to szukaj czegos lekkiego i jesli juz to na malym kole, bo ja mialam w ksztalcie litery A, na srednim kole, cala w cekinach i myslalam, ze oszaleje. Uwielbiam tanczyc, a w tej kiecce bylo mega ciezko, ale fakt faktem prezentowala sie super :D
    Z tym, ze zwazajac na Twoj stan wskazane cos wygodniejszego :) :) :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    no właśnie takiej jaką masz na myśli ;) bo My jeszcze w grzechu żyjemy :D
    a datę jakoś w lipcu zaklepaliśmy :D ale już słyszę komentarze złośliwców że ślub bierzemy bo dziecko w drodze :D 8)
    hehe nie masz czym się przejomwac a wiesz co u mnie mówili jak brałam po ktortkim czasie z kamilem slub ze w ciąży jestem dlatego biore hehe ploty takie hcodzily ze smiac mi się chcialo

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Klaudia ja 2 miesiace nie całe:) ale jak juz napisalam po wyzej ciesze sie ze juz po:) bo za duoz latania załatwiania:DJeszcze jak inne miejscowosci zamieszkania to juz w ogole;D
    hehe ja to nie za bardzo chciałam kościelny może kiedyś nie lubie tlokow hehe ja już pol roku po slubie wzielismy cywilny i tez dobrze było ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to czesc laseczki kryzys normalnie przez ten okres tak się męza czepiam ze się nie odzywamy do siebie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    No ja w sierpniu mialam i tak jak Karolcia ciesze sie, ze juz jestesmy po. I nie mow ze w grzechu, bo najwazniejsze to sie kochac, papier przeciez nie sprawia, ze rodzina staje sie idealna.
    A jesli moge Ci doradzic apropos sukienki, to szukaj czegos lekkiego i jesli juz to na malym kole, bo ja mialam w ksztalcie litery A, na srednim kole, cala w cekinach i myslalam, ze oszaleje. Uwielbiam tanczyc, a w tej kiecce bylo mega ciezko, ale fakt faktem prezentowala sie super :D
    Z tym, ze zwazajac na Twoj stan wskazane cos wygodniejszego :) :) :)

Też miałam w kształcie litery A z małym kolem;) ale ze ja mam duze cycki to w tej sukience było bardziej widac cycki jak mnie ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam ślub w sierpniu :)

Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Hej :) Jak Wam mija poranek?

PS.Widze, ze Wy wszystkie po slubie tylko my tak na "kocia lape" :P
    Klaudia ja tez jeszcze przed slubem my tez zyjemy sobie na "kocia lape". :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce prosta odcinana pod biustem na malym kole:) zaraz dentysta:/ bbędę później kochane;*

Dukan23 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dokładnie kochana moja! mam dosyc dałam na wykresie -, napisałam ze czekam na @ a tu dalej kiedy testujesz, bedzie zielono itp... Ania sie zdenerwowała i ukryła!

dalej czekam na @
    I dobrze,to jest Twój czas i Twoja decyzja,kiedy zatestujesz.Mnie w kółko też atakowano,miałam dość już.Jakby komuś bardziej zależało na wyniku ode mnie,ciekawość ludzka jest wielka ;)
    Powodzenia Ania <3

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze, ze nie jestem sama :P My jestesmy zareczeni ale jakos wszystko tak odkladamy w czasie. Chcielismy brac cywilny jak bylam w ciazy z Julka ale w tym samym czasie wypadla nam przeprowadzka wiec odlozona kase wpakowalismy w nowe mieszkanie...potem wymyslilismy, ze jak sie mala urodzi ale ciagle w szpitalach, potem ten jej pogrzeb i jakos nie mialam ani glowy ani ochoty na zadne zalatwianie sluby, sali itp...a teraz to jakos ucichlo...Ale powiem szczerze, ze zastanawiam sie czy nie wrocic do tematu i nie wziac tego cywilnego teraz poki jeszcze dziecko sie nie urodzilo bo napewno bd nam latwiej jezeli chodzi i sprawy formalne i urzedowe. Wiem jak bylo z Julka. Mala w szpitalu najpierw dostala moje nazwisko mimo, ze wiedzialam kto jest ojcem. Dawid nie mogl na poczatku do niej wejs na intensywna terapie bo w swietle prawa nie byl jej prawnym opiekunem wiec 4 godz po cesarce jak ledwo zylam musialam pisac zgody, prosby i jeszcze inne ciulsta;/ 4 dni po cc (po 2 dniach wypisali mnie do domu...;/ ) musielismy jechac do urzedu stanu cywilnego o ustalenie ojcostaw...no kuzwa takie ciulstwa, ze szkoda gadac...

mungo lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na dobra sprawe to tylko utrudniaja czlowiekowi zycie i robia pod gorke;/ bo w tym urzedzie stanu cywilnego moglismy powiedziec co chcielismy i kazdego faceta moglam podac tam za ojca bo to sie opieralo tylko na wypowiedzeniu kilku slow a przeciez nikt stamtad ze mna w lozku nie byl i nie mogl sprawdzic kto tak naprawde jest ojcem...No ale to jest Polska...za wszystko sie biora od dupy strony...;/

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobrerek to mi sie pospalo pieknie rano mnie Piotrek obudzil na male co nieco i dalej zasnelam :) . Jak tam u Was kochane ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    My też z sierpnia,ale ślub był już 10 lat temu ;)

iza30, mungo lubią tę wiadomość

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ