start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDukan23 wrote:Czy któraś z was miała wymrażaną nadżerkę ??? Bo już mnie męczą te upławy i tak sie zastanawiam ile jeszcze takie coś bedzie trwało
Ja Ci nie pomogę bo nie wiem gdyz nie miałam nigdy wypalanej...a ttylko tabletki mi raz dała i spokó
-
No ja w sierpniu mialam i tak jak Karolcia ciesze sie, ze juz jestesmy po. I nie mow ze w grzechu, bo najwazniejsze to sie kochac, papier przeciez nie sprawia, ze rodzina staje sie idealna.
A jesli moge Ci doradzic apropos sukienki, to szukaj czegos lekkiego i jesli juz to na malym kole, bo ja mialam w ksztalcie litery A, na srednim kole, cala w cekinach i myslalam, ze oszaleje. Uwielbiam tanczyc, a w tej kiecce bylo mega ciezko, ale fakt faktem prezentowala sie super
Z tym, ze zwazajac na Twoj stan wskazane cos wygodniejszegoMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:no właśnie takiej jaką masz na myśli bo My jeszcze w grzechu żyjemy
a datę jakoś w lipcu zaklepaliśmy ale już słyszę komentarze złośliwców że ślub bierzemy bo dziecko w drodze -
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:Klaudia ja 2 miesiace nie całe:) ale jak juz napisalam po wyzej ciesze sie ze juz po:) bo za duoz latania załatwiania:DJeszcze jak inne miejscowosci zamieszkania to juz w ogole;D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:No ja w sierpniu mialam i tak jak Karolcia ciesze sie, ze juz jestesmy po. I nie mow ze w grzechu, bo najwazniejsze to sie kochac, papier przeciez nie sprawia, ze rodzina staje sie idealna.
A jesli moge Ci doradzic apropos sukienki, to szukaj czegos lekkiego i jesli juz to na malym kole, bo ja mialam w ksztalcie litery A, na srednim kole, cala w cekinach i myslalam, ze oszaleje. Uwielbiam tanczyc, a w tej kiecce bylo mega ciezko, ale fakt faktem prezentowala sie super
Z tym, ze zwazajac na Twoj stan wskazane cos wygodniejszego
Też miałam w kształcie litery A z małym kolem;) ale ze ja mam duze cycki to w tej sukience było bardziej widac cycki jak mnie ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dokładnie kochana moja! mam dosyc dałam na wykresie -, napisałam ze czekam na @ a tu dalej kiedy testujesz, bedzie zielono itp... Ania sie zdenerwowała i ukryła!
dalej czekam na @
Powodzenia Ania -
No to dobrze, ze nie jestem sama My jestesmy zareczeni ale jakos wszystko tak odkladamy w czasie. Chcielismy brac cywilny jak bylam w ciazy z Julka ale w tym samym czasie wypadla nam przeprowadzka wiec odlozona kase wpakowalismy w nowe mieszkanie...potem wymyslilismy, ze jak sie mala urodzi ale ciagle w szpitalach, potem ten jej pogrzeb i jakos nie mialam ani glowy ani ochoty na zadne zalatwianie sluby, sali itp...a teraz to jakos ucichlo...Ale powiem szczerze, ze zastanawiam sie czy nie wrocic do tematu i nie wziac tego cywilnego teraz poki jeszcze dziecko sie nie urodzilo bo napewno bd nam latwiej jezeli chodzi i sprawy formalne i urzedowe. Wiem jak bylo z Julka. Mala w szpitalu najpierw dostala moje nazwisko mimo, ze wiedzialam kto jest ojcem. Dawid nie mogl na poczatku do niej wejs na intensywna terapie bo w swietle prawa nie byl jej prawnym opiekunem wiec 4 godz po cesarce jak ledwo zylam musialam pisac zgody, prosby i jeszcze inne ciulsta;/ 4 dni po cc (po 2 dniach wypisali mnie do domu...;/ ) musielismy jechac do urzedu stanu cywilnego o ustalenie ojcostaw...no kuzwa takie ciulstwa, ze szkoda gadac...
mungo lubi tę wiadomość
-
A tak na dobra sprawe to tylko utrudniaja czlowiekowi zycie i robia pod gorke;/ bo w tym urzedzie stanu cywilnego moglismy powiedziec co chcielismy i kazdego faceta moglam podac tam za ojca bo to sie opieralo tylko na wypowiedzeniu kilku slow a przeciez nikt stamtad ze mna w lozku nie byl i nie mogl sprawdzic kto tak naprawde jest ojcem...No ale to jest Polska...za wszystko sie biora od dupy strony...;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny