X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dzis wstalam jak nowo narodzona. Mam tyle energi i nie wiem jak ja spozytkowac odpowiednio :P Narazie pozamiatalam i powycieralam podlogi i zrobilam pranie reczne. Teraz pije herbate ide sie ogarnac i lece do nas na targ na jakies zakupy male :)

Plumb80, mungo, Ruda27 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ewelinka :) Ja dzisiaj siedzę z Mężem w domicu,bo ma wolne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Hej Ewelinka :) Ja dzisiaj siedzę z Mężem w domicu,bo ma wolne ;)
    ja dzis sama Piotrek ma wsobote i niedziele wolne ale za to ja w sobote pracuje i bedziemy razem siedzec w niedziele tylko :/

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jade do Zakopca jutro wieczorem ale to zobaczymy jak mąż prace skończy i zy bedzie miał siłe jechac;) jak nie bedzie miał sily to w sobote z rana;) ale w sumie jade do przyjaciolki a z nia bedziemy spac w 1 pokoju a lipa bo jestem przed owulka więc musimy po serduszkowac jakos z rana:D badz przed wyjazdem:D a teraz siedze jeszcze w piżamie i nic mi sie nie chce;/ czekam na męza wczoraj sie z nim troszke w sumie poklucilam ale i tak go mocno KOCHUSIAM:) a wlansi q sumie ide zaraz robic porzadki z papierami:) kupilam w koncu wczoraj segregatory:)

Plumb80, Dukan23 lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widze, ze dzis jakis szal na porzadki :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• iza30 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzis za to lenia

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi by paasowalo odkurzyc :) i z mopem polatać...ale zaraz to uczynie naraźie szukałam pracy:) bojuz mi się nudzi i odpoczęłam sobie;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Mi by paasowalo odkurzyc :) i z mopem polatać...ale zaraz to uczynie naraźie szukałam pracy:) bojuz mi się nudzi i odpoczęłam sobie;P

ciekawe kiedy u mnie owulka będzie;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis nic nie robiwe bo mam wszystko porobione

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba mnie cos rozklada bo gardlo mnie boli i katar mnie zlapal :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    chyba mnie cos rozklada bo gardlo mnie boli i katar mnie zlapal :P

u to nie dobrze:/ a u mnie w pokoju jest tak zimno że nie wiem ;) zaraz sobie włacze grzejnik bo zanim mój mąż wróci to zamarzne;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    u to nie dobrze:/ a u mnie w pokoju jest tak zimno że nie wiem ;) zaraz sobie włacze grzejnik bo zanim mój mąż wróci to zamarzne;)
    u nas to samo ja juz ogrzewanie wlaczylam bo bym chyba zamarzla . Wiatrzysko straszne na dworzu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zimno...
    Wróciłam od kosmetyczki. Wkońcu mogę patrzeć na moje piekne paznokcie bo wcześniej to ciężko było je zapuścić bo jak się łamały to musiałam obciąć a jak już zaczęły rosnąć to się rozdwajały :) Trochę poleciałam na łatwiznę i zrobiłam sobie frencha za 50zł, w sumie okazja i promocja, więc czemu miałam nie skorzystać :D

A o to efekt
    http://zapodaj.net/9e9cbd3d2969c.jpg.html

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Ale zimno...
    Wróciłam od kosmetyczki. Wkońcu mogę patrzeć na moje piekne paznokcie bo wcześniej to ciężko było je zapuścić bo jak się łamały to musiałam obciąć a jak już zaczęły rosnąć to się rozdwajały :) Trochę poleciałam na łatwiznę i zrobiłam sobie frencha za 50zł, w sumie okazja i promocja, więc czemu miałam nie skorzystać :D

A o to efekt
    Sliczne paznokietki :P

• iza30 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Ale zimno...

A o to efekt
    Bardzo ladne paznokcie :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz musze isc na uzupelnienie :P teraz uzupelnie a na swieta nowe zrobie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Ale zimno...

A o to efekt

ale śliczne:) Ja głupia na ślub sobie tipsy zrobilam a żałuje że nie hybrydowe;( teraz sie łamia i nie mogą urosnąc masakra;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://vitaminl.tv/video/70?ref=fbs

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    http://vitaminl.tv/video/70?ref=fbs

masakra co to jest:) z moim angielskim kiepsko ale dobrze ze to filmik haha masakra:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan powiem Ci że mam kryzys jakiś..na wieczór śluzu nie ma w ógóle jak serduszkuje z mężem a ran jest ja juz nie wiem...biore tylko kwas foliwoy i Castagnus i tyle...

‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ