X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dzis wstalam jak nowo narodzona. Mam tyle energi i nie wiem jak ja spozytkowac odpowiednio :P Narazie pozamiatalam i powycieralam podlogi i zrobilam pranie reczne. Teraz pije herbate ide sie ogarnac i lece do nas na targ na jakies zakupy male :)

Plumb80, mungo, Ruda27 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ewelinka :) Ja dzisiaj siedzę z Mężem w domicu,bo ma wolne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Hej Ewelinka :) Ja dzisiaj siedzę z Mężem w domicu,bo ma wolne ;)
    ja dzis sama Piotrek ma wsobote i niedziele wolne ale za to ja w sobote pracuje i bedziemy razem siedzec w niedziele tylko :/

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jade do Zakopca jutro wieczorem ale to zobaczymy jak mąż prace skończy i zy bedzie miał siłe jechac;) jak nie bedzie miał sily to w sobote z rana;) ale w sumie jade do przyjaciolki a z nia bedziemy spac w 1 pokoju a lipa bo jestem przed owulka więc musimy po serduszkowac jakos z rana:D badz przed wyjazdem:D a teraz siedze jeszcze w piżamie i nic mi sie nie chce;/ czekam na męza wczoraj sie z nim troszke w sumie poklucilam ale i tak go mocno KOCHUSIAM:) a wlansi q sumie ide zaraz robic porzadki z papierami:) kupilam w koncu wczoraj segregatory:)

Plumb80, Dukan23 lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widze, ze dzis jakis szal na porzadki :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• iza30 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzis za to lenia

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi by paasowalo odkurzyc :) i z mopem polatać...ale zaraz to uczynie naraźie szukałam pracy:) bojuz mi się nudzi i odpoczęłam sobie;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Mi by paasowalo odkurzyc :) i z mopem polatać...ale zaraz to uczynie naraźie szukałam pracy:) bojuz mi się nudzi i odpoczęłam sobie;P

ciekawe kiedy u mnie owulka będzie;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis nic nie robiwe bo mam wszystko porobione

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba mnie cos rozklada bo gardlo mnie boli i katar mnie zlapal :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    chyba mnie cos rozklada bo gardlo mnie boli i katar mnie zlapal :P

u to nie dobrze:/ a u mnie w pokoju jest tak zimno że nie wiem ;) zaraz sobie włacze grzejnik bo zanim mój mąż wróci to zamarzne;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    u to nie dobrze:/ a u mnie w pokoju jest tak zimno że nie wiem ;) zaraz sobie włacze grzejnik bo zanim mój mąż wróci to zamarzne;)
    u nas to samo ja juz ogrzewanie wlaczylam bo bym chyba zamarzla . Wiatrzysko straszne na dworzu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zimno...
    Wróciłam od kosmetyczki. Wkońcu mogę patrzeć na moje piekne paznokcie bo wcześniej to ciężko było je zapuścić bo jak się łamały to musiałam obciąć a jak już zaczęły rosnąć to się rozdwajały :) Trochę poleciałam na łatwiznę i zrobiłam sobie frencha za 50zł, w sumie okazja i promocja, więc czemu miałam nie skorzystać :D

A o to efekt
    http://zapodaj.net/9e9cbd3d2969c.jpg.html

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Ale zimno...
    Wróciłam od kosmetyczki. Wkońcu mogę patrzeć na moje piekne paznokcie bo wcześniej to ciężko było je zapuścić bo jak się łamały to musiałam obciąć a jak już zaczęły rosnąć to się rozdwajały :) Trochę poleciałam na łatwiznę i zrobiłam sobie frencha za 50zł, w sumie okazja i promocja, więc czemu miałam nie skorzystać :D

A o to efekt
    Sliczne paznokietki :P

• iza30 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Ale zimno...

A o to efekt
    Bardzo ladne paznokcie :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz musze isc na uzupelnienie :P teraz uzupelnie a na swieta nowe zrobie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Ale zimno...

A o to efekt

ale śliczne:) Ja głupia na ślub sobie tipsy zrobilam a żałuje że nie hybrydowe;( teraz sie łamia i nie mogą urosnąc masakra;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://vitaminl.tv/video/70?ref=fbs

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    http://vitaminl.tv/video/70?ref=fbs

masakra co to jest:) z moim angielskim kiepsko ale dobrze ze to filmik haha masakra:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan powiem Ci że mam kryzys jakiś..na wieczór śluzu nie ma w ógóle jak serduszkuje z mężem a ran jest ja juz nie wiem...biore tylko kwas foliwoy i Castagnus i tyle...

‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ