X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ale śliczne:) Ja głupia na ślub sobie tipsy zrobilam a żałuje że nie hybrydowe;( teraz sie łamia i nie mogą urosnąc masakra;/

Kochana a co to za komentarz pod wykresem? czemu myślisz że się nie uda? Przecież jesteś dopiero w 10dniu cyklu, temperatura jest jeszcze w fazie niskich temp, to że masz śluz wcale nie oznacza że masz dni płodne... Może poprawił ci się pod wpływem jakiegoś leku. Spróbuj się odprężyć, nie myśleć o dniach płodnych, kochaj się wtedy kiedy będziesz mieć ochote !! :)
    Ja mimo tego że się z wami nie staram to o was myśle każdego dnia i będe was wspierać nawet wtedy kiedy wy zaciążycie a ja nie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    masakra co to jest:) z moim angielskim kiepsko ale dobrze ze to filmik haha masakra:D
    zamienil ich cialam do polowy hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinko tyle to wiedziałam ale jak to zrobił:P

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff wkoncu ogarnelam cale mieszkanie :) Przez najblizszy czas nie musze tak dokladnie sprzetac :) Zajrzalam chyba do kazdego kata i zakamarka :P

Dukan23, Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny martwi mnie jedna rzecz. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam biały śluz... Na początku jest wodnisty, potem jest rozciągliwy, a na końcu jeszcze raz wodnisty :/ Nie wiem, może to od tego że mam tą nadżerke. Eh sama nie wiem, ale boję się że to może zmniejszyć moje szanse na zajście w ciąże :(

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Dziewczyny martwi mnie jedna rzecz. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam biały śluz... Na początku jest wodnisty, potem jest rozciągliwy, a na końcu jeszcze raz wodnisty :/ Nie wiem, może to od tego że mam tą nadżerke. Eh sama nie wiem, ale boję się że to może zmniejszyć moje szanse na zajście w ciąże :(

To, ze masz nadzerke to nie utrudnia zajscia w ciaze i nie sluchaj takich bzdur! Kto Ci to naopowiadal?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    To, ze masz nadzerke to nie utrudnia zajscia w ciaze i nie sluchaj takich bzdur! Kto Ci to naopowiadal?

Nie no ja słyszałam że śluz biały jest niepłodny no a że ja mam taki cały czas no to chyba coś musi być nie tak

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od pierwszej swojej wizyty u ginekologa jeszcze za czasow nastolatki uslyszalam, ze mam nadzerke i jakos w ciaze mi to nie utrudnilo zajscia :P Wiec nie mart sie bo naprawde nie masz czym. Nie Ty jedna i nie ostatnia ja masz :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potwierdzam ... mi gin tez powiedzial ze nadzerka nie utrudnia zjscia w ciaze...

b9b1f1a10901741c0ee987c045e138e0.png
    zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak ogolnie to co slychać w czwartkowe popoludnie ( w sumie to pod wieczor podchodzi tak ciemno za oknem)

ja się męcze w pracy... a wolalabym siedziec pod kocykiem z M w domku i ogladac jakis fajny film...:) ale coz pozostaje mi przetrwac do 22.00 i wtedy do somku ale to juz pod kolderke o lulu:p

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    potwierdzam ... mi gin tez powiedzial ze nadzerka nie utrudnia zjscia w ciaze...

Chyba się nie zrozumiałyśmy, albo może ja pytanie źle zredagowałam. Otóż boję się że ten śluz może być problemem w zajściu w ciąże :)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobiety!!! W końcu dotarłam do domu! Na szczęście dzisiaj nie musiałam z maturzystami mieć dodatkowej lekcji, bo już bym chyba zasnęła. Tak mi się dzisiaj nic nie chciało, że nawet sobie tego nie wyobrażacie :) Po pracy skoczyłam z mamą do miasta na poszukiwanie dla niej butków i przy okazji kupiłam sobie czapkę :) Był też komin do kompletu, ale jakoś mi się nie podobał, a teraz żałuję, że go nie wzięłam, bo bym miała elegancki komplecik :D Może jutro skoczę :)
    Kurczę nie wiem czy po basenie nie nabawiłam się jakiejś infekcji, bo mnie szczypie :| Kupiłam sobie iladian i clotrimazolum jeszcze mam, posmarowałam się, wieczorkiem sobie ten iladian zaaplikuję i oby było ok! Wczoraj <3 wieczorem było - i to jaaaaakie :D Chyba mi się owu zbliża, bo mnie tak nawala prawy jajnik...

Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie ja zle zrozumial;am.. wybacz:P

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Natka-77 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Chyba się nie zrozumiałyśmy, albo może ja pytanie źle zredagowałam. Otóż boję się że ten śluz może być problemem w zajściu w ciąże :)
    Dukanko, nie denerwuj się śluzem, idź do gina, żeby ewentualnie wykluczył jakieś zapalenie albo grzybicę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalnie nochal mam czerwony masakra :/ Ja tez mam nadzerke ale gin mi powiedzial ze nic mi z nia nie zrobi tym bardziej jak sie staramy .
    Dukan idz do gina kochana albo poprostu zadzwon do gina bo moze to przez te wymrazanie jej jest taki sluz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 17:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej baby, melduje sie ze zyje.. jeszcze;)

Plumb80, myszkaazi, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Witajcie kobiety!!! W końcu dotarłam do domu! Na szczęście dzisiaj nie musiałam z maturzystami mieć dodatkowej lekcji, bo już bym chyba zasnęła. Tak mi się dzisiaj nic nie chciało, że nawet sobie tego nie wyobrażacie :) Po pracy skoczyłam z mamą do miasta na poszukiwanie dla niej butków i przy okazji kupiłam sobie czapkę :) Był też komin do kompletu, ale jakoś mi się nie podobał, a teraz żałuję, że go nie wzięłam, bo bym miała elegancki komplecik :D Może jutro skoczę :)
    Kurczę nie wiem czy po basenie nie nabawiłam się jakiejś infekcji, bo mnie szczypie :| Kupiłam sobie iladian i clotrimazolum jeszcze mam, posmarowałam się, wieczorkiem sobie ten iladian zaaplikuję i oby było ok! Wczoraj <3 wieczorem było - i to jaaaaakie :D Chyba mi się owu zbliża, bo mnie tak nawala prawy jajnik...

nauczycielką jesteś...?? Jakiego przedmiotu:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dzien dobry kochana :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Zobacz Kochana,jakie nam piekło zgotowały dziewczyny na naszym drugim forum - chore jakieś.One są z wątku "Wszystko źle"

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    nauczycielką jesteś...?? Jakiego przedmiotu:)?
    Tak, języka polskiego :D

f2w39n73pzr0nefs.png
‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ