start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:ale śliczne:) Ja głupia na ślub sobie tipsy zrobilam a żałuje że nie hybrydowe;( teraz sie łamia i nie mogą urosnąc masakra;/
Kochana a co to za komentarz pod wykresem? czemu myślisz że się nie uda? Przecież jesteś dopiero w 10dniu cyklu, temperatura jest jeszcze w fazie niskich temp, to że masz śluz wcale nie oznacza że masz dni płodne... Może poprawił ci się pod wpływem jakiegoś leku. Spróbuj się odprężyć, nie myśleć o dniach płodnych, kochaj się wtedy kiedy będziesz mieć ochote !!
Ja mimo tego że się z wami nie staram to o was myśle każdego dnia i będe was wspierać nawet wtedy kiedy wy zaciążycie a ja nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny martwi mnie jedna rzecz. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam biały śluz... Na początku jest wodnisty, potem jest rozciągliwy, a na końcu jeszcze raz wodnisty Nie wiem, może to od tego że mam tą nadżerke. Eh sama nie wiem, ale boję się że to może zmniejszyć moje szanse na zajście w ciąże
-
Dukan23 wrote:Dziewczyny martwi mnie jedna rzecz. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam biały śluz... Na początku jest wodnisty, potem jest rozciągliwy, a na końcu jeszcze raz wodnisty Nie wiem, może to od tego że mam tą nadżerke. Eh sama nie wiem, ale boję się że to może zmniejszyć moje szanse na zajście w ciąże
To, ze masz nadzerke to nie utrudnia zajscia w ciaze i nie sluchaj takich bzdur! Kto Ci to naopowiadal? -
nick nieaktualny
-
a tak ogolnie to co slychać w czwartkowe popoludnie ( w sumie to pod wieczor podchodzi tak ciemno za oknem)
ja się męcze w pracy... a wolalabym siedziec pod kocykiem z M w domku i ogladac jakis fajny film... ale coz pozostaje mi przetrwac do 22.00 i wtedy do somku ale to juz pod kolderke o lulu:p -
nick nieaktualny
-
Witajcie kobiety!!! W końcu dotarłam do domu! Na szczęście dzisiaj nie musiałam z maturzystami mieć dodatkowej lekcji, bo już bym chyba zasnęła. Tak mi się dzisiaj nic nie chciało, że nawet sobie tego nie wyobrażacie Po pracy skoczyłam z mamą do miasta na poszukiwanie dla niej butków i przy okazji kupiłam sobie czapkę Był też komin do kompletu, ale jakoś mi się nie podobał, a teraz żałuję, że go nie wzięłam, bo bym miała elegancki komplecik Może jutro skoczę
Kurczę nie wiem czy po basenie nie nabawiłam się jakiejś infekcji, bo mnie szczypie Kupiłam sobie iladian i clotrimazolum jeszcze mam, posmarowałam się, wieczorkiem sobie ten iladian zaaplikuję i oby było ok! Wczoraj wieczorem było - i to jaaaaakie Chyba mi się owu zbliża, bo mnie tak nawala prawy jajnik...Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość
-
Dukan23 wrote:Chyba się nie zrozumiałyśmy, albo może ja pytanie źle zredagowałam. Otóż boję się że ten śluz może być problemem w zajściu w ciąże
-
nick nieaktualnynormalnie nochal mam czerwony masakra Ja tez mam nadzerke ale gin mi powiedzial ze nic mi z nia nie zrobi tym bardziej jak sie staramy .
Dukan idz do gina kochana albo poprostu zadzwon do gina bo moze to przez te wymrazanie jej jest taki sluzWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 17:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Witajcie kobiety!!! W końcu dotarłam do domu! Na szczęście dzisiaj nie musiałam z maturzystami mieć dodatkowej lekcji, bo już bym chyba zasnęła. Tak mi się dzisiaj nic nie chciało, że nawet sobie tego nie wyobrażacie Po pracy skoczyłam z mamą do miasta na poszukiwanie dla niej butków i przy okazji kupiłam sobie czapkę Był też komin do kompletu, ale jakoś mi się nie podobał, a teraz żałuję, że go nie wzięłam, bo bym miała elegancki komplecik Może jutro skoczę
Kurczę nie wiem czy po basenie nie nabawiłam się jakiejś infekcji, bo mnie szczypie Kupiłam sobie iladian i clotrimazolum jeszcze mam, posmarowałam się, wieczorkiem sobie ten iladian zaaplikuję i oby było ok! Wczoraj wieczorem było - i to jaaaaakie Chyba mi się owu zbliża, bo mnie tak nawala prawy jajnik...
nauczycielką jesteś...?? Jakiego przedmiotu:)?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny