start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:ale śliczne:) Ja głupia na ślub sobie tipsy zrobilam a żałuje że nie hybrydowe;( teraz sie łamia i nie mogą urosnąc masakra;/
Kochana a co to za komentarz pod wykresem? czemu myślisz że się nie uda? Przecież jesteś dopiero w 10dniu cyklu, temperatura jest jeszcze w fazie niskich temp, to że masz śluz wcale nie oznacza że masz dni płodne... Może poprawił ci się pod wpływem jakiegoś leku. Spróbuj się odprężyć, nie myśleć o dniach płodnych, kochaj się wtedy kiedy będziesz mieć ochote !!
Ja mimo tego że się z wami nie staram to o was myśle każdego dnia i będe was wspierać nawet wtedy kiedy wy zaciążycie a ja nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny martwi mnie jedna rzecz. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam biały śluz... Na początku jest wodnisty, potem jest rozciągliwy, a na końcu jeszcze raz wodnisty
Nie wiem, może to od tego że mam tą nadżerke. Eh sama nie wiem, ale boję się że to może zmniejszyć moje szanse na zajście w ciąże
-
Dukan23 wrote:Dziewczyny martwi mnie jedna rzecz. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam biały śluz... Na początku jest wodnisty, potem jest rozciągliwy, a na końcu jeszcze raz wodnisty
Nie wiem, może to od tego że mam tą nadżerke. Eh sama nie wiem, ale boję się że to może zmniejszyć moje szanse na zajście w ciąże
To, ze masz nadzerke to nie utrudnia zajscia w ciaze i nie sluchaj takich bzdur! Kto Ci to naopowiadal? -
nick nieaktualny
-
a tak ogolnie to co slychać w czwartkowe popoludnie ( w sumie to pod wieczor podchodzi tak ciemno za oknem)
ja się męcze w pracy... a wolalabym siedziec pod kocykiem z M w domku i ogladac jakis fajny film...ale coz pozostaje mi przetrwac do 22.00 i wtedy do somku ale to juz pod kolderke o lulu:p
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobiety!!! W końcu dotarłam do domu! Na szczęście dzisiaj nie musiałam z maturzystami mieć dodatkowej lekcji, bo już bym chyba zasnęła. Tak mi się dzisiaj nic nie chciało, że nawet sobie tego nie wyobrażacie
Po pracy skoczyłam z mamą do miasta na poszukiwanie dla niej butków i przy okazji kupiłam sobie czapkę
Był też komin do kompletu, ale jakoś mi się nie podobał, a teraz żałuję, że go nie wzięłam, bo bym miała elegancki komplecik
Może jutro skoczę
Kurczę nie wiem czy po basenie nie nabawiłam się jakiejś infekcji, bo mnie szczypieKupiłam sobie iladian i clotrimazolum jeszcze mam, posmarowałam się, wieczorkiem sobie ten iladian zaaplikuję i oby było ok! Wczoraj
wieczorem było - i to jaaaaakie
Chyba mi się owu zbliża, bo mnie tak nawala prawy jajnik...
Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość
-
Dukan23 wrote:Chyba się nie zrozumiałyśmy, albo może ja pytanie źle zredagowałam. Otóż boję się że ten śluz może być problemem w zajściu w ciąże
-
nick nieaktualnynormalnie nochal mam czerwony masakra
Ja tez mam nadzerke ale gin mi powiedzial ze nic mi z nia nie zrobi tym bardziej jak sie staramy .
Dukan idz do gina kochana albo poprostu zadzwon do gina bo moze to przez te wymrazanie jej jest taki sluzWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 17:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Witajcie kobiety!!! W końcu dotarłam do domu! Na szczęście dzisiaj nie musiałam z maturzystami mieć dodatkowej lekcji, bo już bym chyba zasnęła. Tak mi się dzisiaj nic nie chciało, że nawet sobie tego nie wyobrażacie
Po pracy skoczyłam z mamą do miasta na poszukiwanie dla niej butków i przy okazji kupiłam sobie czapkę
Był też komin do kompletu, ale jakoś mi się nie podobał, a teraz żałuję, że go nie wzięłam, bo bym miała elegancki komplecik
Może jutro skoczę
Kurczę nie wiem czy po basenie nie nabawiłam się jakiejś infekcji, bo mnie szczypieKupiłam sobie iladian i clotrimazolum jeszcze mam, posmarowałam się, wieczorkiem sobie ten iladian zaaplikuję i oby było ok! Wczoraj
wieczorem było - i to jaaaaakie
Chyba mi się owu zbliża, bo mnie tak nawala prawy jajnik...
nauczycielką jesteś...?? Jakiego przedmiotu:)?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny