X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ale śliczne:) Ja głupia na ślub sobie tipsy zrobilam a żałuje że nie hybrydowe;( teraz sie łamia i nie mogą urosnąc masakra;/

Kochana a co to za komentarz pod wykresem? czemu myślisz że się nie uda? Przecież jesteś dopiero w 10dniu cyklu, temperatura jest jeszcze w fazie niskich temp, to że masz śluz wcale nie oznacza że masz dni płodne... Może poprawił ci się pod wpływem jakiegoś leku. Spróbuj się odprężyć, nie myśleć o dniach płodnych, kochaj się wtedy kiedy będziesz mieć ochote !! :)
    Ja mimo tego że się z wami nie staram to o was myśle każdego dnia i będe was wspierać nawet wtedy kiedy wy zaciążycie a ja nie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    masakra co to jest:) z moim angielskim kiepsko ale dobrze ze to filmik haha masakra:D
    zamienil ich cialam do polowy hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinko tyle to wiedziałam ale jak to zrobił:P

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff wkoncu ogarnelam cale mieszkanie :) Przez najblizszy czas nie musze tak dokladnie sprzetac :) Zajrzalam chyba do kazdego kata i zakamarka :P

Dukan23, Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny martwi mnie jedna rzecz. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam biały śluz... Na początku jest wodnisty, potem jest rozciągliwy, a na końcu jeszcze raz wodnisty :/ Nie wiem, może to od tego że mam tą nadżerke. Eh sama nie wiem, ale boję się że to może zmniejszyć moje szanse na zajście w ciąże :(

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Dziewczyny martwi mnie jedna rzecz. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam biały śluz... Na początku jest wodnisty, potem jest rozciągliwy, a na końcu jeszcze raz wodnisty :/ Nie wiem, może to od tego że mam tą nadżerke. Eh sama nie wiem, ale boję się że to może zmniejszyć moje szanse na zajście w ciąże :(

To, ze masz nadzerke to nie utrudnia zajscia w ciaze i nie sluchaj takich bzdur! Kto Ci to naopowiadal?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    To, ze masz nadzerke to nie utrudnia zajscia w ciaze i nie sluchaj takich bzdur! Kto Ci to naopowiadal?

Nie no ja słyszałam że śluz biały jest niepłodny no a że ja mam taki cały czas no to chyba coś musi być nie tak

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od pierwszej swojej wizyty u ginekologa jeszcze za czasow nastolatki uslyszalam, ze mam nadzerke i jakos w ciaze mi to nie utrudnilo zajscia :P Wiec nie mart sie bo naprawde nie masz czym. Nie Ty jedna i nie ostatnia ja masz :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potwierdzam ... mi gin tez powiedzial ze nadzerka nie utrudnia zjscia w ciaze...

b9b1f1a10901741c0ee987c045e138e0.png
    zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak ogolnie to co slychać w czwartkowe popoludnie ( w sumie to pod wieczor podchodzi tak ciemno za oknem)

ja się męcze w pracy... a wolalabym siedziec pod kocykiem z M w domku i ogladac jakis fajny film...:) ale coz pozostaje mi przetrwac do 22.00 i wtedy do somku ale to juz pod kolderke o lulu:p

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    potwierdzam ... mi gin tez powiedzial ze nadzerka nie utrudnia zjscia w ciaze...

Chyba się nie zrozumiałyśmy, albo może ja pytanie źle zredagowałam. Otóż boję się że ten śluz może być problemem w zajściu w ciąże :)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobiety!!! W końcu dotarłam do domu! Na szczęście dzisiaj nie musiałam z maturzystami mieć dodatkowej lekcji, bo już bym chyba zasnęła. Tak mi się dzisiaj nic nie chciało, że nawet sobie tego nie wyobrażacie :) Po pracy skoczyłam z mamą do miasta na poszukiwanie dla niej butków i przy okazji kupiłam sobie czapkę :) Był też komin do kompletu, ale jakoś mi się nie podobał, a teraz żałuję, że go nie wzięłam, bo bym miała elegancki komplecik :D Może jutro skoczę :)
    Kurczę nie wiem czy po basenie nie nabawiłam się jakiejś infekcji, bo mnie szczypie :| Kupiłam sobie iladian i clotrimazolum jeszcze mam, posmarowałam się, wieczorkiem sobie ten iladian zaaplikuję i oby było ok! Wczoraj <3 wieczorem było - i to jaaaaakie :D Chyba mi się owu zbliża, bo mnie tak nawala prawy jajnik...

Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie ja zle zrozumial;am.. wybacz:P

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Natka-77 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Chyba się nie zrozumiałyśmy, albo może ja pytanie źle zredagowałam. Otóż boję się że ten śluz może być problemem w zajściu w ciąże :)
    Dukanko, nie denerwuj się śluzem, idź do gina, żeby ewentualnie wykluczył jakieś zapalenie albo grzybicę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalnie nochal mam czerwony masakra :/ Ja tez mam nadzerke ale gin mi powiedzial ze nic mi z nia nie zrobi tym bardziej jak sie staramy .
    Dukan idz do gina kochana albo poprostu zadzwon do gina bo moze to przez te wymrazanie jej jest taki sluz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 17:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej baby, melduje sie ze zyje.. jeszcze;)

Plumb80, myszkaazi, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Witajcie kobiety!!! W końcu dotarłam do domu! Na szczęście dzisiaj nie musiałam z maturzystami mieć dodatkowej lekcji, bo już bym chyba zasnęła. Tak mi się dzisiaj nic nie chciało, że nawet sobie tego nie wyobrażacie :) Po pracy skoczyłam z mamą do miasta na poszukiwanie dla niej butków i przy okazji kupiłam sobie czapkę :) Był też komin do kompletu, ale jakoś mi się nie podobał, a teraz żałuję, że go nie wzięłam, bo bym miała elegancki komplecik :D Może jutro skoczę :)
    Kurczę nie wiem czy po basenie nie nabawiłam się jakiejś infekcji, bo mnie szczypie :| Kupiłam sobie iladian i clotrimazolum jeszcze mam, posmarowałam się, wieczorkiem sobie ten iladian zaaplikuję i oby było ok! Wczoraj <3 wieczorem było - i to jaaaaakie :D Chyba mi się owu zbliża, bo mnie tak nawala prawy jajnik...

nauczycielką jesteś...?? Jakiego przedmiotu:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dzien dobry kochana :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Zobacz Kochana,jakie nam piekło zgotowały dziewczyny na naszym drugim forum - chore jakieś.One są z wątku "Wszystko źle"

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    nauczycielką jesteś...?? Jakiego przedmiotu:)?
    Tak, języka polskiego :D

f2w39n73pzr0nefs.png
‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ