X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Jeszcze młodsza :D Chcesz żebym się załamała? :)
    Nie kochana :) hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 87 a mąż 85...:)

myszkaazi lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ja 87 a mąż 85...:)
    Jak u mnie :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja i mój mąż 80 :)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem leniem... Kopnijcie mnie w tyłek, żebym ruszyła do jakiejś pracy. Prasowanie czeka, do mamy miałam skoczyć, do sklepu, a ja zjadłam obiad i tylko wskoczyłam do łózka wypić herbatkę i tak już prawie 3 godziny leżę!!!

mungo, Iwka lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Jestem leniem... Kopnijcie mnie w tyłek, żebym ruszyła do jakiejś pracy. Prasowanie czeka, do mamy miałam skoczyć, do sklepu, a ja zjadłam obiad i tylko wskoczyłam do łózka wypić herbatkę i tak już prawie 3 godziny leżę!!!
    lez kochana jak ci dobrze :P :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    :) Ania, a u Ciebie nadal @ nie ma? Wiem, że nie lubisz tych pytań, ale ciekawa jestem :) Codziennie wchodzę, bo mam nadzieję, że Ci się udało teraz! Jak nie chcesz, nie odpowiadaj :) :)
    Też kiedyś się trochę przeraziłam, jak tu wszystkie pisały, że takie młode :D Ja to juz stara dupa jestem, bo 10 lat z moim M. jesteśmy razem, a w litym minie 5 lat od cywilnego :D
    niestety, chyba niepotrzebnie wzielam ta lutke w dzien terminu @ i teraz czekam , ale w koncu sie doczekam , leki wykupione na kolejny cykl, tylko tego zastrzyku sie boje hehe aaa i w ciazy nie jestem :P

Plumb80 lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa. Dobrze to mi jest, ale potem będę jęczeć, że mam kupę roboty, a nie mam czasu, bo teraz go marnuję:D Dzisiaj samotny wieczór, więc powinnam się wziąć do pracy, żeby mieć weekend dla męża :D Owulacja się zbliża :D

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    niestety, chyba niepotrzebnie wzielam ta lutke w dzien terminu @ i teraz czekam , ale w koncu sie doczekam , leki wykupione na kolejny cykl, tylko tego zastrzyku sie boje hehe aaa i w ciazy nie jestem :P
    W takim razie, skoro w ciąży nie jesteś, to życzę, żeby @ przyszła szybko. Zastrzyku? A na co? Monitorujesz kolejny cykl czy nie?

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    LEŃ
    autor wiersza: Jan Brzechwa

Na tapczanie siedzi leń,
    Nic nie robi cały dzień.
    "O, wypraszam to sobie!
    Jak to? Ja nic nie robię?
    A kto siedzi na tapczanie?
    A kto zjadł pierwsze śniadanie?
    A kto dzisiaj pluł i łapał?
    A kto się w głowę podrapał?
    A kto dziś zgubił kalosze?
    O - o! Proszę!"
    Na tapczanie siedzi leń,
    Nic nie robi cały dzień.
    "Przepraszam! A tranu nie piłem?
    A uszu dzisiaj nie myłem?
    A nie urwałem guzika?
    A nie pokazałem języka?
    A nie chodziłem się strzyc?
    To wszystko nazywa się nic?"
    Na tapczanie siedzi leń,
    Nic nie robi cały dzień.

Nie poszedł do szkoły, bo mu się nie chciało,
    Nie odrobił lekcji, bo czasu miał za mało,
    Nie zasznurował trzewików, bo nie miał ochoty,
    Nie powiedział "dzień dobry", bo z tym za dużo roboty,
    Nie napoił Azorka, bo za daleko jest woda,
    Nie nakarmił kanarka, bo czasu mu było szkoda.
    Miał zjeść kolację - tylko ustami mlasnął,
    Miał położyć się - nie zdążył - zasnął.
    Śniło mu się, że nad czymś ogromnie się trudził.
    Tak zmęczył się tym snem, że się obudził.

mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    W takim razie, skoro w ciąży nie jesteś, to życzę, żeby @ przyszła szybko. Zastrzyku? A na co? Monitorujesz kolejny cykl czy nie?
    tak pregnylu :D wstepnie mam załatwiony monitoring :)

• mungo Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja 85,a mój małż 83 :)
    i też się w pewnym momencie zdołowałam, że tu sama małoletnia szarańcza :P ale to teraz już mi trochę raźniej, że jest nas trochę w podobnym wieku :D

myszkaazi lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    a ja 85,a mój małż 83 :)
    i też się w pewnym momencie zdołowałam, że tu sama małoletnia szarańcza :P ale to teraz już mi trochę raźniej, że jest nas trochę w podobnym wieku :D
    maloletnia szarancz???

mungo lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan u mnie test owu dziś pozytywny, więc niebawem jajo wyleci, a śluz mam mega rozciągliwy, jest go dużo, ale ma mleczny kolor, a nie przeźroczysty i w sumie też mi trudno stwierdzić, czy on płodny jest, czy nie :/

1usadf9hyf2qs1an.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    maloletnia szarancz???
    Przecież my to już niemal nad grobem stoimy :D

mungo lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Przecież my to już niemal nad grobem stoimy :D
    no dokładnie;) jak kupke robimy to juz trawy sie musimy trzymac bo inaczej nie da rady :P

mungo lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    Dukan u mnie test owu dziś pozytywny, więc niebawem jajo wyleci, a śluz mam mega rozciągliwy, jest go dużo, ale ma mleczny kolor, a nie przeźroczysty i w sumie też mi trudno stwierdzić, czy on płodny jest, czy nie :/
    Dobrze pamiętam, że miałaś infekcję w poprzednim cyklu? Bo kurde mnie dzisiaj martwi, takie mam szczypanio-pieczenie, a mojej gin nie ma przez najbliższe dwa tygodnie :| W sumie to mi się tak stało dzisiaj rano i obstawiam dwa wyjścia: basen albo wczorajszy gorący wieczór! Kurde też się nie miało kiedy przypałętać tylko w okolicach owulki! Nie wiem, co mam robić, nigdy takich akcji nie miałam. W poprzednim cyklu tak w połowie też jakaś mini infekcja, ale przeszło szybko, myślałam, że od sztucznych gaci, bo akurat po założeniu koronkowych mnie podrażniło. Po tym poronieniu jakieś takie dziwne zaburzenia mam :|

f2w39n73pzr0nefs.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia nie bulwersuje się :D :D :D
    tak się śmieję, bo ja mając 19 lat, ale i 26 to szalałam na disco disco i nie w głowie mi były śluby, a co dopiero mówić o dzieciach. Tzn wróć, trochę inaczej- w pewnym momencie nawet chciałam jak miałam 24 lata, ale szybko doszłam do wniosku, że chcę sobie jeszcze się wyszaleć, pożyć i to nieodpowiedni moment na bejbisia i w sumie nie żałuję tej decyzji. No ale wiadomo, każdy patrzy na to inaczej- ktoś może powiedzieć, że 28 lat to za późno na pierwsze dziecko i tak w koło Macieju..
    także nie nerwuje się <3

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Dobrze pamiętam, że miałaś infekcję w poprzednim cyklu? Bo kurde mnie dzisiaj martwi, takie mam szczypanio-pieczenie, a mojej gin nie ma przez najbliższe dwa tygodnie :| W sumie to mi się tak stało dzisiaj rano i obstawiam dwa wyjścia: basen albo wczorajszy gorący wieczór! Kurde też się nie miało kiedy przypałętać tylko w okolicach owulki! Nie wiem, co mam robić, nigdy takich akcji nie miałam. W poprzednim cyklu tak w połowie też jakaś mini infekcja, ale przeszło szybko, myślałam, że od sztucznych gaci, bo akurat po założeniu koronkowych mnie podrażniło. Po tym poronieniu jakieś takie dziwne zaburzenia mam :|
    Kochana ja Ci moge polecic clotrimazolum w masci jest bezpieczne w ewentualnej ciazy

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:

Ja dzwoniłam niedawno do gina i powiedział mi że może być płodny jeśli występuje choć jedna z cech tzw. płodnego śluzu czyli m.in. rozciągliwość :)

mungo lubi tę wiadomość

‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ