start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem leniem... Kopnijcie mnie w tyłek, żebym ruszyła do jakiejś pracy. Prasowanie czeka, do mamy miałam skoczyć, do sklepu, a ja zjadłam obiad i tylko wskoczyłam do łózka wypić herbatkę i tak już prawie 3 godziny leżę!!!
mungo, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Jestem leniem... Kopnijcie mnie w tyłek, żebym ruszyła do jakiejś pracy. Prasowanie czeka, do mamy miałam skoczyć, do sklepu, a ja zjadłam obiad i tylko wskoczyłam do łózka wypić herbatkę i tak już prawie 3 godziny leżę!!!
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Ania, a u Ciebie nadal @ nie ma? Wiem, że nie lubisz tych pytań, ale ciekawa jestem Codziennie wchodzę, bo mam nadzieję, że Ci się udało teraz! Jak nie chcesz, nie odpowiadaj
Też kiedyś się trochę przeraziłam, jak tu wszystkie pisały, że takie młode Ja to juz stara dupa jestem, bo 10 lat z moim M. jesteśmy razem, a w litym minie 5 lat od cywilnegoPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:niestety, chyba niepotrzebnie wzielam ta lutke w dzien terminu @ i teraz czekam , ale w koncu sie doczekam , leki wykupione na kolejny cykl, tylko tego zastrzyku sie boje hehe aaa i w ciazy nie jestem
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Jestem leniem... Kopnijcie mnie w tyłek, żebym ruszyła do jakiejś pracy. Prasowanie czeka, do mamy miałam skoczyć, do sklepu, a ja zjadłam obiad i tylko wskoczyłam do łózka wypić herbatkę i tak już prawie 3 godziny leżę!!!
autor wiersza: Jan Brzechwa
Na tapczanie siedzi leń,
Nic nie robi cały dzień.
"O, wypraszam to sobie!
Jak to? Ja nic nie robię?
A kto siedzi na tapczanie?
A kto zjadł pierwsze śniadanie?
A kto dzisiaj pluł i łapał?
A kto się w głowę podrapał?
A kto dziś zgubił kalosze?
O - o! Proszę!"
Na tapczanie siedzi leń,
Nic nie robi cały dzień.
"Przepraszam! A tranu nie piłem?
A uszu dzisiaj nie myłem?
A nie urwałem guzika?
A nie pokazałem języka?
A nie chodziłem się strzyc?
To wszystko nazywa się nic?"
Na tapczanie siedzi leń,
Nic nie robi cały dzień.
Nie poszedł do szkoły, bo mu się nie chciało,
Nie odrobił lekcji, bo czasu miał za mało,
Nie zasznurował trzewików, bo nie miał ochoty,
Nie powiedział "dzień dobry", bo z tym za dużo roboty,
Nie napoił Azorka, bo za daleko jest woda,
Nie nakarmił kanarka, bo czasu mu było szkoda.
Miał zjeść kolację - tylko ustami mlasnął,
Miał położyć się - nie zdążył - zasnął.
Śniło mu się, że nad czymś ogromnie się trudził.
Tak zmęczył się tym snem, że się obudził.mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:Dukan u mnie test owu dziś pozytywny, więc niebawem jajo wyleci, a śluz mam mega rozciągliwy, jest go dużo, ale ma mleczny kolor, a nie przeźroczysty i w sumie też mi trudno stwierdzić, czy on płodny jest, czy nie
-
Ewelcia nie bulwersuje się
tak się śmieję, bo ja mając 19 lat, ale i 26 to szalałam na disco disco i nie w głowie mi były śluby, a co dopiero mówić o dzieciach. Tzn wróć, trochę inaczej- w pewnym momencie nawet chciałam jak miałam 24 lata, ale szybko doszłam do wniosku, że chcę sobie jeszcze się wyszaleć, pożyć i to nieodpowiedni moment na bejbisia i w sumie nie żałuję tej decyzji. No ale wiadomo, każdy patrzy na to inaczej- ktoś może powiedzieć, że 28 lat to za późno na pierwsze dziecko i tak w koło Macieju..
także nie nerwuje się -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Dobrze pamiętam, że miałaś infekcję w poprzednim cyklu? Bo kurde mnie dzisiaj martwi, takie mam szczypanio-pieczenie, a mojej gin nie ma przez najbliższe dwa tygodnie W sumie to mi się tak stało dzisiaj rano i obstawiam dwa wyjścia: basen albo wczorajszy gorący wieczór! Kurde też się nie miało kiedy przypałętać tylko w okolicach owulki! Nie wiem, co mam robić, nigdy takich akcji nie miałam. W poprzednim cyklu tak w połowie też jakaś mini infekcja, ale przeszło szybko, myślałam, że od sztucznych gaci, bo akurat po założeniu koronkowych mnie podrażniło. Po tym poronieniu jakieś takie dziwne zaburzenia mam
-
nick nieaktualnymungo wrote:Dukan u mnie test owu dziś pozytywny, więc niebawem jajo wyleci, a śluz mam mega rozciągliwy, jest go dużo, ale ma mleczny kolor, a nie przeźroczysty i w sumie też mi trudno stwierdzić, czy on płodny jest, czy nie
Ja dzwoniłam niedawno do gina i powiedział mi że może być płodny jeśli występuje choć jedna z cech tzw. płodnego śluzu czyli m.in. rozciągliwośćmungo lubi tę wiadomość