start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to ja tez tu jedna ze starszych widze jestem .
dzisiaj urwalam sie z pracy po 13 . a mam taki senny dzien ze szok! moj maz mial wolne, wiec zrobilismy mala rewolucje u synka w pokoju . teraz popijam drineczka
a co!
wczoraj mojego w zasadzie bez problemu do lozeczka zaciaglam, dzis pasowalo by powtorzyc, ale na chwile obecna nie mam sily sie ruszac
zobaczymy...mungo lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Kochana ja Ci moge polecic clotrimazolum w masci jest bezpieczne w ewentualnej ciazy
-
myszkaazi wrote:Dobrze pamiętam, że miałaś infekcję w poprzednim cyklu? Bo kurde mnie dzisiaj martwi, takie mam szczypanio-pieczenie, a mojej gin nie ma przez najbliższe dwa tygodnie W sumie to mi się tak stało dzisiaj rano i obstawiam dwa wyjścia: basen albo wczorajszy gorący wieczór! Kurde też się nie miało kiedy przypałętać tylko w okolicach owulki! Nie wiem, co mam robić, nigdy takich akcji nie miałam. W poprzednim cyklu tak w połowie też jakaś mini infekcja, ale przeszło szybko, myślałam, że od sztucznych gaci, bo akurat po założeniu koronkowych mnie podrażniło. Po tym poronieniu jakieś takie dziwne zaburzenia mam
Słońce miałam,miałam i mi ginka przypisała dwa rodzaje tabletek, ale w sumie wzięłam tylko połowę jednego opakowania no i Clotrimazolum- ta maść jest bezpieczna też w czasie ciąży więc możesz jak najbardziej ją stosować w trakcie staranek, tylko przed samym bzykankiem zmywaj, bo raczej wątpię, żeby miała pozytywny wpływ na robaczki. ja dodatkowo przemywałam tantum rosa, a potem kupiłam Lactacyd (płyn do higieny intymnej), ale taki, który ma pH 3,5 i jest zalecany właśnie w stanach podrażnienia i infekcji.
możesz też sobie i małżowi kupić Provag, bo to mi też kiedyś ginka sugerowała:
Wspomagająco w leczeniu stanów zapalnych pochwy. Pomocniczo w zapobieganiu infekcjom grzybiczym i bakteryjnym układu moczowo-płciowego. Wspomagająco w celu przywrócenia i/lub uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej oraz utrzymania właściwego pH pochwy. W trakcie i po leczeniu lekami przeciwbakteryjnymi, przeciwrzęsistkowymi i przeciwgrzybiczymi. Profilaktycznie kobietom uczęszczającym na basen, często podróżującym, korzystającym z jacuzzi i solarium.myszkaazi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:Słońce miałam,miałam i mi ginka przypisała dwa rodzaje tabletek, ale w sumie wzięłam tylko połowę jednego opakowania no i Clotrimazolum- ta maść jest bezpieczna też w czasie ciąży więc możesz jak najbardziej ją stosować w trakcie staranek, tylko przed samym bzykankiem zmywaj, bo raczej wątpię, żeby miała pozytywny wpływ na robaczki. ja dodatkowo przemywałam tantum rosa, a potem kupiłam Lactacyd (płyn do higieny intymnej), ale taki, który ma pH 3,5 i jest zalecany właśnie w stanach podrażnienia i infekcji.
możesz też sobie i małżowi kupić Provag, bo to mi też kiedyś ginka sugerowała:
Wspomagająco w leczeniu stanów zapalnych pochwy. Pomocniczo w zapobieganiu infekcjom grzybiczym i bakteryjnym układu moczowo-płciowego. Wspomagająco w celu przywrócenia i/lub uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej oraz utrzymania właściwego pH pochwy. W trakcie i po leczeniu lekami przeciwbakteryjnymi, przeciwrzęsistkowymi i przeciwgrzybiczymi. Profilaktycznie kobietom uczęszczającym na basen, często podróżującym, korzystającym z jacuzzi i solarium. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:To jest przeciwgrzybiczne chyba Na infekcje intymne też działa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny