start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Niech moc będzie z Tobą !!!
Może Ania nie udostępniła wykresu,bo zbyt dużo osób ponaglało o testowanie.A tak ma spokój. Aniu - pozdrawiamy i czekamy na Ciebie !!!
dalej czekam na @Karolcia26, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:ilonek trzymam kciuki za dobre wiesci od lekarza!!
dukan Tobie tez szybkiego powrotu do zdrowia teraz musi byc prosciej postarac sie o fasolcie
ja mialam sie za robote wziac a przysnelam!! wstalam przed 11!! szok .
teraz uciekam do pracy, milego dnia wszystkim, buziaki :*
Karmelciu wszystko ok...wracam do staranekmungo lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie...koszmarny byl to dla mnie dzien....wypilam z mezem butle wina i stres odszedl....
A wiec guzek(gruczol)jest ma 20mm ale to nic groznego...po prostu mam piersi mastopatyczne i z dwoch mniejszuch gruczolkow zrobil sie jeden wiekszy Dostalam oeparol i mastodynon a jak cos to za 3 mce do kontroli....po 6 tyg.powinna byc poprawa...:-)no i dr. powiedzial ze spokojnie mam zachodzic w ciaze bo jak to powiedzial z usmiechem na twarzy.(ciąza duzo
leczy )
Spijcie slodko....Margolciu wracaj do zdrowka....:-*Margotka87, mungo, Ruda27, Karolcia26, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe ojj fajnie wam mowic hello o secsie hehe jak ja dopiero za 3dni będę mogla meza zaciagnac ojjj aaa trzeb nadrobić bo libido wzrosło u mnie hehe i nie tylko u mnie;p to te co nie maja już @ to niech się ciesza ja niestety musze się meczyc chociaż jak brałam nalgezin na bole miesiączkowe to 4 5 dni i koniec okresu a tak mam 5dni leci a 1 2 plamienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej a ja sie juz obudziłam humor taki sobie:( leze w łóżku i zupełnie nie mam planu na dzisiejszy dziem...wczoraj wieczorem to jakis kryzys nadszedł ze ja chyba nigdy nie zajdę;/ z rana mam śluz rozciagliwy przeźroczysty a wieczorem jak serduszkujemy sucho tak sie dziecka nie zrobi:(co moge brac na poprawienie śluzu:(
-
Karolcia26 wrote:Hej a ja sie juz obudziłam humor taki sobie:( leze w łóżku i zupełnie nie mam planu na dzisiejszy dziem...wczoraj wieczorem to jakis kryzys nadszedł ze ja chyba nigdy nie zajdę;/ z rana mam śluz rozciagliwy przeźroczysty a wieczorem jak serduszkujemy sucho tak sie dziecka nie zrobi:(co moge brac na poprawienie śluzu:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny