start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mloda wrote:kochane powiedzcie co myslicie. @ miala dzis byc jest wieczor i dalej nie ma. Temperatura nie spada. testy 3 dni negatywne. moze w 12 dpo wyjsc test negatywny? a później pozytywny? mógłbym to być za wcześnie? na co mam sie nastawiac ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymloda wrote:kochane powiedzcie co myslicie. @ miala dzis byc jest wieczor i dalej nie ma. Temperatura nie spada. testy 3 dni negatywne. moze w 12 dpo wyjsc test negatywny? a później pozytywny? mógłbym to być za wcześnie? na co mam sie nastawiac ?
A masz regularne @ ? -
mloda wrote:kochane powiedzcie co myslicie. @ miala dzis byc jest wieczor i dalej nie ma. Temperatura nie spada. testy 3 dni negatywne. moze w 12 dpo wyjsc test negatywny? a później pozytywny? mógłbym to być za wcześnie? na co mam sie nastawiac ?
kada24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam regularne. różnica taka ze czasem dostaje w 24 dc a teraz cały czas było w 25dc rano. czyli dziś
test czułości 25
jedyne co wiem to narazie mam urojona
temperatura nie spadła
w gardle mnie dziwnie ściska , nie wiem jak to określić. nie są to mdlosci ani zgaga. i cały dzień boli mnie jakby prawy jajnikWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 18:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo tej godzinie tylko jedna apteka ma dyżur i nie ma w niej testów o czułości 10. zamówiłam na allegro te po 1zł o czułości 10 ale nie wiadomo nawet czy do piątku dojdą. zamówiłam je ze świadomością że przydadzą się w testowaniu w następnym cyklu
-
nick nieaktualnymloda wrote:wczoraj mówiłam sobie ze poczekam do jutra i wszystko się wyjaśni. dzisiaj znów musze czekać do jutra. nie pójdę na beta hcg bo boje się ze @ dostane zanim wyniki odbiorę a u nas trzeba czekać do następnego dnia
-
nick nieaktualnykada24 wrote:mloda tesco lub auchan firma PEPINO czulosc 10 wiec zasuwaj koszt kolo 3,5zl
kada jestes kochana dziekuje za rade ale ja mieszkam we wiosce. w miescie obok ma apteka dyzur a do auchan mam 80 km
Malinka pewnie @ sobie pogrywa i przyjdzie spóźniona -
nick nieaktualny