X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Cześć dziewczyny :) Pozdrawiam i całuję każdą z Was po kolei <3
    Czesc kochana . Buziolki :*

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny wzielam się w garść i już powoli załatwiam wszystko i się dowiaduje co i jak ;) na początek badanie nasienia moje M. ;) koszt 70zl nie ejst az wcale drogie ale lepiej od czegos zacząć bo ja to musze jeszcze poczekać na co kolwiek

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    oj dziewczyny wzielam się w garść i już powoli załatwiam wszystko i się dowiaduje co i jak ;) na początek badanie nasienia moje M. ;) koszt 70zl nie ejst az wcale drogie ale lepiej od czegos zacząć bo ja to musze jeszcze poczekać na co kolwiek

to takie podstawowe niedaleko mnie w szpitalu kosztuje ok 50 zł a takie dokładniejsze to coś koło 160zł ale mysle że na poczatek chyba to podstawowe wystarczy nie ?!

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:

ale jak macie córe już to po co te badnaia nie rozumiem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam jak sie bedziemy starać do roku to wtedy wyśle męza na badania:) jak nrazie nie ma takiej potrzeby:)

Saramago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi dzis szybko pol dnia zlecialo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    to takie podstawowe niedaleko mnie w szpitalu kosztuje ok 50 zł a takie dokładniejsze to coś koło 160zł ale mysle że na poczatek chyba to podstawowe wystarczy nie ?!
    no ona mi napisala bo pisałam meila do nich to koszt 70zl i oni sprawdzają jakość plemnikow i cos jeszcze

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo wiecie to nie jest corka mojego meza zaszłam w ciaze majac 16lat i ojciec Mileny mnie bil w ciąży ciężko mi o tym mowic bylam sama z mielna rok temu poznałam mojego męza i zaakceptowal to ze mam corke , no niestety czasem się nie układa w zyciu tak jakbyśmy chcieli ,ale jestem szczesliwa i corka do meza mowi tato i to jest jej tatuś kochany .. i po to chcemy zrobić te badania wszystkie żeby mieć drugie

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka sporo przeszlas ale widac, ze jak na swoj wiek dorosla z Ciebie kobieta i odpowiedzialna. Zycze Ci szczescia i zeby wam sie udalo z nastepnym malenstwem :)

mungo lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze znow musialam Was nadrabiac:P Ja wlasnie wrocilam z basenu. Jestem padnieta

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka9 rozumiem i przepraszam Cię:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki;) kurde ale zimnoooooo... a ja jeszcze nie zakupilam nowej kurtałki zimowej ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 a ja juz sobie wczoraj kupiłam i nie marzne;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    malinka9 rozumiem i przepraszam Cię:)
    nie masz za co przepraszać nic się nie stało

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Malinka sporo przeszlas ale widac, ze jak na swoj wiek dorosla z Ciebie kobieta i odpowiedzialna. Zycze Ci szczescia i zeby wam sie udalo z nastepnym malenstwem :)
    dziekuje te 3lata były najgorsze w moim zyciu ale spotkałam wspaniałego mezczyzne z którym chce stworzyć milenie rodzine

Karolcia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę się doczekać jutra. Postanowiłam zmienić fryzurę. Chciałam trwałą ale mam problem. Myślicie że przy takiej długości włosów jest takie coś możliwe?

http://zapodaj.net/11bd7e2fa533e.jpg.html

Karolcia26 lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan ja bym trwalej bnie robila bo nigdy nie wiesz co Ci wyjdzie na włosach albo czy po prostu wlosy nie wyjda :D

mungo lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, ale mi się nic nie chce :( Niedługo na basen się zbieram i o ile 2 godziny temu byłam z tego powodu wniebowzięta, tak teraz najchętniej położyłabym się spać... Nie odpuszczę jednak, bo jak raz nie pójdę, to i kolejny.
    Dukan - ja bym się bała zrobić trwałą, ale ja to ogólnie jestem tchórz, jeśli chodzi o fryzury :D

f2w39n73pzr0nefs.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dukan na moj fach zero trwałej od trwalej sie odchodzi !!!!!! jeden ladny kolor modny !!!a myslalas nad bobem?? mocno wycietym z tyłu?? lub ogolnie skrocic??

Dukan23 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak przy okazji co tam ??

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 318 319 320 321 322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ