start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:oj dziewczyny wzielam się w garść i już powoli załatwiam wszystko i się dowiaduje co i jak na początek badanie nasienia moje M. koszt 70zl nie ejst az wcale drogie ale lepiej od czegos zacząć bo ja to musze jeszcze poczekać na co kolwiek
to takie podstawowe niedaleko mnie w szpitalu kosztuje ok 50 zł a takie dokładniejsze to coś koło 160zł ale mysle że na poczatek chyba to podstawowe wystarczy nie ?! -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:oj dziewczyny wzielam się w garść i już powoli załatwiam wszystko i się dowiaduje co i jak na początek badanie nasienia moje M. koszt 70zl nie ejst az wcale drogie ale lepiej od czegos zacząć bo ja to musze jeszcze poczekać na co kolwiek
ale jak macie córe już to po co te badnaia nie rozumiem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:to takie podstawowe niedaleko mnie w szpitalu kosztuje ok 50 zł a takie dokładniejsze to coś koło 160zł ale mysle że na poczatek chyba to podstawowe wystarczy nie ?!
-
nick nieaktualnybo wiecie to nie jest corka mojego meza zaszłam w ciaze majac 16lat i ojciec Mileny mnie bil w ciąży ciężko mi o tym mowic bylam sama z mielna rok temu poznałam mojego męza i zaakceptowal to ze mam corke , no niestety czasem się nie układa w zyciu tak jakbyśmy chcieli ,ale jestem szczesliwa i corka do meza mowi tato i to jest jej tatuś kochany .. i po to chcemy zrobić te badania wszystkie żeby mieć drugie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Malinka sporo przeszlas ale widac, ze jak na swoj wiek dorosla z Ciebie kobieta i odpowiedzialna. Zycze Ci szczescia i zeby wam sie udalo z nastepnym malenstwem
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeju, ale mi się nic nie chce Niedługo na basen się zbieram i o ile 2 godziny temu byłam z tego powodu wniebowzięta, tak teraz najchętniej położyłabym się spać... Nie odpuszczę jednak, bo jak raz nie pójdę, to i kolejny.
Dukan - ja bym się bała zrobić trwałą, ale ja to ogólnie jestem tchórz, jeśli chodzi o fryzury