start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargotka87 co to za przeziębienie nie dobre;'/ nie dobrze kuruj sie tam i lez pod kołderka;)Ja wlasnie skonczyłam jesc sniadanie ale powiem wam że to była dluga noc mega...najpierw usnąc nie moglam jak usnęłam to sie przebudziłąm i tak caly czas, mój mąż miał to samo aż biedak wstał o 3:48 poszedł na lapka usiąść do kuchni i na 6 pojechał do pracy bedaczek:) a Ja kolo 11 ide sie zarejestrować na bezrobocie co by mieć to ubezpieczenie:)
-
Hej babeczki Ja dopiero teraz zmobilizowalam sie i wyszlam z lozka Musze ogarnac troche mieszkanie a potem na basen lece Jakos ostatnio mi sie tak wkrecilo,ze czesto tam jestem Pogoda u mnie totalne dno. Zimno, wieje, leje...az sie nie chce spod koldry wychodzic
-
Klaudiaa wrote:Hej babeczki Ja dopiero teraz zmobilizowalam sie i wyszlam z lozka Musze ogarnac troche mieszkanie a potem na basen lece Jakos ostatnio mi sie tak wkrecilo,ze czesto tam jestem Pogoda u mnie totalne dno. Zimno, wieje, leje...az sie nie chce spod koldry wychodzic
-
nick nieaktualnyDzien Doberek . Co tam u was ?? Ja wstalam 15 minut temu i powinnam zjesc sniadanie a ja pijekawe i opycham sie sernikiem Zeby to Piotrek widzial to by krzyczal ze slodyczami sie opycham od rana a sniadanie w lesie . ufff ale jest w pracy
myszkaazi, Ruda27, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Dzien Doberek . Co tam u was ?? Ja wstalam 15 minut temu i powinnam zjesc sniadanie a ja pijekawe i opycham sie sernikiem Zeby to Piotrek widzial to by krzyczal ze slodyczami sie opycham od rana a sniadanie w lesie . ufff ale jest w pracy
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:To sobie pospałaś Czego oczy nie widzą... Kurde, niech mnie ta głowa przestanie boleć, bo sfiksuję za chwilę!
-
Ewelina23 wrote:Jescze bym spala tylko mnie obudzil Piotrek swoim telefonem . Oj kochana wiem co to znaczy bol gowy i tylko sie modle zeby mnie nie bolala bo jak mnie zlapie bol glowy to z lozka nie wstaje . Bol migrenowy masakra . Niech szybko przechodzi . Poloz sobie cos cieplego tam gdzie boli
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Wzięłam tabletkę, choć od dawna staram się nie brać niczego przeciwbólowego, więc może zadziała, w sumie mam wrażenie, że boli trochę mniej. Zaraz chyba wstawię pranie, trochę poprasuje i muszę jakiś obiadek wymyślić, chyba chińszczyznę domową, bo mam ochotę na ryż.
-
nick nieaktualny
-
Dukan23 wrote:Cześć dziewczyny:)
U mnie dzisiaj pogoda butelkowa, nie chce mi się nic robić, spać też nie mogłam bo lało się ze mnie jak z kranu Ciężki miesiąc się szykuję, ale dam radę... muszę -
nick nieaktualnyDukan23 wrote:Cześć dziewczyny:)
U mnie dzisiaj pogoda butelkowa, nie chce mi się nic robić, spać też nie mogłam bo lało się ze mnie jak z kranu Ciężki miesiąc się szykuję, ale dam radę... muszę -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Po tym wymrażaniu tak miałaś, czy okres jeszcze? Bo o ile dobrze pamiętam to obie zaczęłyśmy cykl tego samego dnia.
Nie no @ mi się skończyła, a upławy mam po wczorajszym wymrażaniu... Ehh nie życzę nikomu takich wynalazków. Wstajesz leci woda, śpisz też leci, lekko się ruszasz tak samo... I z tego co mówią inni to takie upławy będą trwać do 2 tyg, czasami nawet dłużej... No ale cóż czasami trzeba sie poświęcić dla zdrowia:) -
Dukan23 wrote:Nie no @ mi się skończyła, a upławy mam po wczorajszym wymrażaniu... Ehh nie życzę nikomu takich wynalazków. Wstajesz leci woda, śpisz też leci, lekko się ruszasz tak samo... I z tego co mówią inni to takie upławy będą trwać do 2 tyg, czasami nawet dłużej... No ale cóż czasami trzeba sie poświęcić dla zdrowia:)
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny....a ja jestem w oczekiwaniu na @....wolalabym dzis dostac bo w puatek mamy zakladowe andrzejki wiec wolalabym juz te pierwsze dni miec za soba....
Ja zbieram sie wlasnie do onkomedu bede wiedziala jak wyglada moja sytuacja z piersia i jak dalej z moimi staraniami o dzidziusia ....odezwe sie wieczorkiemmungo lubi tę wiadomość