X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    margotka jak zdrowko? mam nadzieje, ze chociaz goraczki nie masz! dbaj o siebie :-)

ja dzis do pracy na. popoludnie, ale zaraz musze sie zmobilizowac i troche w domu ogarnac :-)
    Zmobilizuj też mnie :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Dzien doberek :)
    Zycze wszystkim milego dnia mam nadzieje ze juz jutro bede mogla do Was czesciej zajrzec :)
    Też mamy taką nadzieję, Iza :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi jak widac sama sie zebrac nie moge :-). leze jeszcze w lozku w pizamie :-)

ide na kawke i jakas bulke slodka :-).

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 co to za przeziębienie nie dobre;'/ nie dobrze kuruj sie tam i lez pod kołderka;)Ja wlasnie skonczyłam jesc sniadanie ale powiem wam że to była dluga noc mega...najpierw usnąc nie moglam jak usnęłam to sie przebudziłąm i tak caly czas, mój mąż miał to samo aż biedak wstał o 3:48 poszedł na lapka usiąść do kuchni i na 6 pojechał do pracy bedaczek:) a Ja kolo 11 ide sie zarejestrować na bezrobocie co by mieć to ubezpieczenie:)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki :) Ja dopiero teraz zmobilizowalam sie i wyszlam z lozka :P Musze ogarnac troche mieszkanie a potem na basen lece :) Jakos ostatnio mi sie tak wkrecilo,ze czesto tam jestem :) Pogoda u mnie totalne dno. Zimno, wieje, leje...az sie nie chce spod koldry wychodzic

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane, ja też już po śniadanku jestem :) Musze posprzątać mieszkanie, a potem jadę po mojego do pracy :) udanego i miłego dnia kochane :) wejdę wieczorem :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Hej babeczki :) Ja dopiero teraz zmobilizowalam sie i wyszlam z lozka :P Musze ogarnac troche mieszkanie a potem na basen lece :) Jakos ostatnio mi sie tak wkrecilo,ze czesto tam jestem :) Pogoda u mnie totalne dno. Zimno, wieje, leje...az sie nie chce spod koldry wychodzic
    Też dzisiaj idę na basen :) Leżę w łóżku jeszcze, bo mnie głowa boli. Byłam już w sklepie, zjadłam śniadanie i mam trochę pracy, ale przez ten ból głowy jest mi tak niedobrze i słabo, że musiałam się położyć. Wzięłam tabletkę i mam nadzieję, że przejdzie powoli... Zawsze jak mam wolne i mogłabym coś konkretnego zrobić to mnie głowa boli :/

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Doberek . Co tam u was ?? Ja wstalam 15 minut temu i powinnam zjesc sniadanie a ja pijekawe i opycham sie sernikiem :D Zeby to Piotrek widzial to by krzyczal ze slodyczami sie opycham od rana a sniadanie w lesie . ufff ale jest w pracy

myszkaazi, Ruda27, Karolcia26 lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dzien Doberek . Co tam u was ?? Ja wstalam 15 minut temu i powinnam zjesc sniadanie a ja pijekawe i opycham sie sernikiem :D Zeby to Piotrek widzial to by krzyczal ze slodyczami sie opycham od rana a sniadanie w lesie . ufff ale jest w pracy
    To sobie pospałaś :) Czego oczy nie widzą... :) Kurde, niech mnie ta głowa przestanie boleć, bo sfiksuję za chwilę!:(

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    To sobie pospałaś :) Czego oczy nie widzą... :) Kurde, niech mnie ta głowa przestanie boleć, bo sfiksuję za chwilę!:(
    Jescze bym spala tylko mnie obudzil Piotrek swoim telefonem . :) Oj kochana wiem co to znaczy bol gowy i tylko sie modle zeby mnie nie bolala bo jak mnie zlapie bol glowy to z lozka nie wstaje . Bol migrenowy masakra . Niech szybko przechodzi . Poloz sobie cos cieplego tam gdzie boli

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Jescze bym spala tylko mnie obudzil Piotrek swoim telefonem . :) Oj kochana wiem co to znaczy bol gowy i tylko sie modle zeby mnie nie bolala bo jak mnie zlapie bol glowy to z lozka nie wstaje . Bol migrenowy masakra . Niech szybko przechodzi . Poloz sobie cos cieplego tam gdzie boli
    Wzięłam tabletkę, choć od dawna staram się nie brać niczego przeciwbólowego, więc może zadziała, w sumie mam wrażenie, że boli trochę mniej. Zaraz chyba wstawię pranie, trochę poprasuje i muszę jakiś obiadek wymyślić, chyba chińszczyznę domową, bo mam ochotę na ryż.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Wzięłam tabletkę, choć od dawna staram się nie brać niczego przeciwbólowego, więc może zadziała, w sumie mam wrażenie, że boli trochę mniej. Zaraz chyba wstawię pranie, trochę poprasuje i muszę jakiś obiadek wymyślić, chyba chińszczyznę domową, bo mam ochotę na ryż.
    mam ten sam problem jaki tu obiad wymyslec :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

U mnie dzisiaj pogoda butelkowa, nie chce mi się nic robić, spać też nie mogłam bo lało się ze mnie jak z kranu :/ Ciężki miesiąc się szykuję, ale dam radę... muszę:)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:

U mnie dzisiaj pogoda butelkowa, nie chce mi się nic robić, spać też nie mogłam bo lało się ze mnie jak z kranu :/ Ciężki miesiąc się szykuję, ale dam radę... muszę:)
    Po tym wymrażaniu tak miałaś, czy okres jeszcze? Bo o ile dobrze pamiętam to obie zaczęłyśmy cykl tego samego dnia.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:

U nas to samo ale na szczescie nigdzie dzis nie musze isc :) Lenie sie w domu :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Po tym wymrażaniu tak miałaś, czy okres jeszcze? Bo o ile dobrze pamiętam to obie zaczęłyśmy cykl tego samego dnia.

Nie no @ mi się skończyła, a upławy mam po wczorajszym wymrażaniu... Ehh nie życzę nikomu takich wynalazków. Wstajesz leci woda, śpisz też leci, lekko się ruszasz tak samo... I z tego co mówią inni to takie upławy będą trwać do 2 tyg, czasami nawet dłużej... No ale cóż czasami trzeba sie poświęcić dla zdrowia:)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Nie no @ mi się skończyła, a upławy mam po wczorajszym wymrażaniu... Ehh nie życzę nikomu takich wynalazków. Wstajesz leci woda, śpisz też leci, lekko się ruszasz tak samo... I z tego co mówią inni to takie upławy będą trwać do 2 tyg, czasami nawet dłużej... No ale cóż czasami trzeba sie poświęcić dla zdrowia:)
    Jasne, że tak, przecież zdrowie najważniejsze :) A miałaś wcześniej tą nadżerkę, czy dopiero teraz ci się tak nagle pojawiła?

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Jasne, że tak, przecież zdrowie najważniejsze :) A miałaś wcześniej tą nadżerkę, czy dopiero teraz ci się tak nagle pojawiła?

Nie no lekarz jakoś niedawno to wykrył:)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Nie no lekarz jakoś niedawno to wykrył:)
    I nie leczył Cie farmakologicznie, nawet nie próbował?

f2w39n73pzr0nefs.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny....a ja jestem w oczekiwaniu na @....wolalabym dzis dostac bo w puatek mamy zakladowe andrzejki wiec wolalabym juz te pierwsze dni miec za soba....
    Ja zbieram sie wlasnie do onkomedu bede wiedziala jak wyglada moja sytuacja z piersia i jak dalej z moimi staraniami o dzidziusia ....odezwe sie wieczorkiem

mungo lubi tę wiadomość

63b363a823.png
‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ