Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    margotka jak zdrowko? mam nadzieje, ze chociaz goraczki nie masz! dbaj o siebie :-)

ja dzis do pracy na. popoludnie, ale zaraz musze sie zmobilizowac i troche w domu ogarnac :-)
    Zmobilizuj też mnie :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Dzien doberek :)
    Zycze wszystkim milego dnia mam nadzieje ze juz jutro bede mogla do Was czesciej zajrzec :)
    Też mamy taką nadzieję, Iza :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi jak widac sama sie zebrac nie moge :-). leze jeszcze w lozku w pizamie :-)

ide na kawke i jakas bulke slodka :-).

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 co to za przeziębienie nie dobre;'/ nie dobrze kuruj sie tam i lez pod kołderka;)Ja wlasnie skonczyłam jesc sniadanie ale powiem wam że to była dluga noc mega...najpierw usnąc nie moglam jak usnęłam to sie przebudziłąm i tak caly czas, mój mąż miał to samo aż biedak wstał o 3:48 poszedł na lapka usiąść do kuchni i na 6 pojechał do pracy bedaczek:) a Ja kolo 11 ide sie zarejestrować na bezrobocie co by mieć to ubezpieczenie:)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki :) Ja dopiero teraz zmobilizowalam sie i wyszlam z lozka :P Musze ogarnac troche mieszkanie a potem na basen lece :) Jakos ostatnio mi sie tak wkrecilo,ze czesto tam jestem :) Pogoda u mnie totalne dno. Zimno, wieje, leje...az sie nie chce spod koldry wychodzic

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane, ja też już po śniadanku jestem :) Musze posprzątać mieszkanie, a potem jadę po mojego do pracy :) udanego i miłego dnia kochane :) wejdę wieczorem :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Hej babeczki :) Ja dopiero teraz zmobilizowalam sie i wyszlam z lozka :P Musze ogarnac troche mieszkanie a potem na basen lece :) Jakos ostatnio mi sie tak wkrecilo,ze czesto tam jestem :) Pogoda u mnie totalne dno. Zimno, wieje, leje...az sie nie chce spod koldry wychodzic
    Też dzisiaj idę na basen :) Leżę w łóżku jeszcze, bo mnie głowa boli. Byłam już w sklepie, zjadłam śniadanie i mam trochę pracy, ale przez ten ból głowy jest mi tak niedobrze i słabo, że musiałam się położyć. Wzięłam tabletkę i mam nadzieję, że przejdzie powoli... Zawsze jak mam wolne i mogłabym coś konkretnego zrobić to mnie głowa boli :/

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Doberek . Co tam u was ?? Ja wstalam 15 minut temu i powinnam zjesc sniadanie a ja pijekawe i opycham sie sernikiem :D Zeby to Piotrek widzial to by krzyczal ze slodyczami sie opycham od rana a sniadanie w lesie . ufff ale jest w pracy

myszkaazi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dzien Doberek . Co tam u was ?? Ja wstalam 15 minut temu i powinnam zjesc sniadanie a ja pijekawe i opycham sie sernikiem :D Zeby to Piotrek widzial to by krzyczal ze slodyczami sie opycham od rana a sniadanie w lesie . ufff ale jest w pracy
    To sobie pospałaś :) Czego oczy nie widzą... :) Kurde, niech mnie ta głowa przestanie boleć, bo sfiksuję za chwilę!:(

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    To sobie pospałaś :) Czego oczy nie widzą... :) Kurde, niech mnie ta głowa przestanie boleć, bo sfiksuję za chwilę!:(
    Jescze bym spala tylko mnie obudzil Piotrek swoim telefonem . :) Oj kochana wiem co to znaczy bol gowy i tylko sie modle zeby mnie nie bolala bo jak mnie zlapie bol glowy to z lozka nie wstaje . Bol migrenowy masakra . Niech szybko przechodzi . Poloz sobie cos cieplego tam gdzie boli

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Jescze bym spala tylko mnie obudzil Piotrek swoim telefonem . :) Oj kochana wiem co to znaczy bol gowy i tylko sie modle zeby mnie nie bolala bo jak mnie zlapie bol glowy to z lozka nie wstaje . Bol migrenowy masakra . Niech szybko przechodzi . Poloz sobie cos cieplego tam gdzie boli
    Wzięłam tabletkę, choć od dawna staram się nie brać niczego przeciwbólowego, więc może zadziała, w sumie mam wrażenie, że boli trochę mniej. Zaraz chyba wstawię pranie, trochę poprasuje i muszę jakiś obiadek wymyślić, chyba chińszczyznę domową, bo mam ochotę na ryż.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Wzięłam tabletkę, choć od dawna staram się nie brać niczego przeciwbólowego, więc może zadziała, w sumie mam wrażenie, że boli trochę mniej. Zaraz chyba wstawię pranie, trochę poprasuje i muszę jakiś obiadek wymyślić, chyba chińszczyznę domową, bo mam ochotę na ryż.
    mam ten sam problem jaki tu obiad wymyslec :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

U mnie dzisiaj pogoda butelkowa, nie chce mi się nic robić, spać też nie mogłam bo lało się ze mnie jak z kranu :/ Ciężki miesiąc się szykuję, ale dam radę... muszę:)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:

U mnie dzisiaj pogoda butelkowa, nie chce mi się nic robić, spać też nie mogłam bo lało się ze mnie jak z kranu :/ Ciężki miesiąc się szykuję, ale dam radę... muszę:)
    Po tym wymrażaniu tak miałaś, czy okres jeszcze? Bo o ile dobrze pamiętam to obie zaczęłyśmy cykl tego samego dnia.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:

U nas to samo ale na szczescie nigdzie dzis nie musze isc :) Lenie sie w domu :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Po tym wymrażaniu tak miałaś, czy okres jeszcze? Bo o ile dobrze pamiętam to obie zaczęłyśmy cykl tego samego dnia.

Nie no @ mi się skończyła, a upławy mam po wczorajszym wymrażaniu... Ehh nie życzę nikomu takich wynalazków. Wstajesz leci woda, śpisz też leci, lekko się ruszasz tak samo... I z tego co mówią inni to takie upławy będą trwać do 2 tyg, czasami nawet dłużej... No ale cóż czasami trzeba sie poświęcić dla zdrowia:)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Nie no @ mi się skończyła, a upławy mam po wczorajszym wymrażaniu... Ehh nie życzę nikomu takich wynalazków. Wstajesz leci woda, śpisz też leci, lekko się ruszasz tak samo... I z tego co mówią inni to takie upławy będą trwać do 2 tyg, czasami nawet dłużej... No ale cóż czasami trzeba sie poświęcić dla zdrowia:)
    Jasne, że tak, przecież zdrowie najważniejsze :) A miałaś wcześniej tą nadżerkę, czy dopiero teraz ci się tak nagle pojawiła?

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Jasne, że tak, przecież zdrowie najważniejsze :) A miałaś wcześniej tą nadżerkę, czy dopiero teraz ci się tak nagle pojawiła?

Nie no lekarz jakoś niedawno to wykrył:)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Nie no lekarz jakoś niedawno to wykrył:)
    I nie leczył Cie farmakologicznie, nawet nie próbował?

f2w39n73pzr0nefs.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny....a ja jestem w oczekiwaniu na @....wolalabym dzis dostac bo w puatek mamy zakladowe andrzejki wiec wolalabym juz te pierwsze dni miec za soba....
    Ja zbieram sie wlasnie do onkomedu bede wiedziala jak wyglada moja sytuacja z piersia i jak dalej z moimi staraniami o dzidziusia ....odezwe sie wieczorkiem

mungo lubi tę wiadomość

63b363a823.png
‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ