start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:I nie leczył Cie farmakologicznie, nawet nie próbował?
Wiesz co, też mnie to zdziwiło...
Ale jak pytałam koleżankę to też skierował ją na wymrażanie, a potem po miesiącu gdy wszytko jej ustało zaszła w ciaże i bez problemów urodziła synka
A ja jak patrzyłam na moją karte to niestety okazało się że miałam robioną histopatologie z wycinkiem bez znieczulenia... Byłam w szoku że taki zabieg nie bolałWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 11:47
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:Margotka87 co to za przeziębienie nie dobre;'/ nie dobrze kuruj sie tam i lez pod kołderka;)Ja wlasnie skonczyłam jesc sniadanie ale powiem wam że to była dluga noc mega...najpierw usnąc nie moglam jak usnęłam to sie przebudziłąm i tak caly czas, mój mąż miał to samo aż biedak wstał o 3:48 poszedł na lapka usiąść do kuchni i na 6 pojechał do pracy bedaczek:) a Ja kolo 11 ide sie zarejestrować na bezrobocie co by mieć to ubezpieczenie:)
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dzien Doberek . Co tam u was ?? Ja wstalam 15 minut temu i powinnam zjesc sniadanie a ja pijekawe i opycham sie sernikiem Zeby to Piotrek widzial to by krzyczal ze slodyczami sie opycham od rana a sniadanie w lesie . ufff ale jest w pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:hehehe ja sniadania nie jesm wogole tylko kawe ;p jakos z się tak przez meza nauczyłam bo on tez nie je hehe
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja tez nie jadlam ale jak Piotrek zobaczyl jak ja rano jem swoje sniadanie pijac tylko kawe to zaczol krzyczec i robic sniadanie no i tak zaczelam jesc ale sdzis jakos nie mam ochoty na sniadanie
-
Dukan23 wrote:Wiesz co, też mnie to zdziwiło...
Ale jak pytałam koleżankę to też skierował ją na wymrażanie, a potem po miesiącu gdy wszytko jej ustało zaszła w ciaże i bez problemów urodziła synka
A ja jak patrzyłam na moją karte to niestety okazało się że nie miałam robionej cytologi tylko odrazu przeszedł na histopatologie i wycinek miałam robiony bez znieczulenia... Byłam w szoku że taki zabieg nie bolał
Nic nie się martw, nadżerka to nic strasznego, wymrażanie też (to zabieg polecany przez PTG, bezpieczniejszy niż wypalanie), więc nie powinien mieć wpływu na szanse na ciążę, ani na jej donoszenie Szkoda tylko tego cyklu!
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Prywatnie chodzisz? Niestety lekarze często robią wymrażanie właśnie ze względu na kasę... Nie zawsze jest konieczność wymrażania czy wypalania, można najpierw próbować farmakologicznie się z tym uporać. Gdy byłam po poronieniu to gin powiedziała, że podstawowymi badaniami dla kobiet, które się starają o dziecko jest cytologia (powtarzana co rok, chyba, że coś jest nie tak, to co 1/2 roku), posiew z pochwy, tarczyca, cytomegalia, toksoplazmowa, różyczka, morfologia i mocz. Dziwne, że Ci nie robił cytologii, no ale w sumie wycinek Ci pewnie pobierał w trakcie kolposkopii, która jest dokładniejsza niż cyto. Te histopat. było ok?
Nic nie się martw, nadżerka to nic strasznego, wymrażanie też (to zabieg polecany przez PTG, bezpieczniejszy niż wypalanie), więc nie powinien mieć wpływu na szanse na ciążę, ani na jej donoszenie Szkoda tylko tego cyklu!
Z tego co mi powiedział to histopatologia wyszła bez zmian nowotworowych. -
ilonek trzymam kciuki za dobre wiesci od lekarza!!
dukan Tobie tez szybkiego powrotu do zdrowia teraz musi byc prosciej postarac sie o fasolcie
ja mialam sie za robote wziac a przysnelam!! wstalam przed 11!! szok .
teraz uciekam do pracy, milego dnia wszystkim, buziaki :* -
Dukan23 wrote:Z tego co mi powiedział to histopatologia wyszła bez zmian nowotworowych.
Karmelek, nic nie mów. Mi z mojego lenistwa zgasło w piecu, bo mi się nie chciało zejść i teraz się męczyłam, żeby rozpalić... Muszę w końcu wstawić to pranie (pralkę załadowałam już wczoraj) i coś zrobić dla domu, bo środa, mój dzień gospodarczy, a ja leżę! Nie wspomnę o tym, że obiad jeszcze w lesie... Kurde, jak człowiek ma mało czasu, to tysiąc razy więcej zrobi, niż jak cały dzień wolny! Zła jestem na siebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:hehe nie jest tak latwo z tym urzędem ja się zarejestrowałam to mnie wykreślili bo na starz chcieli mnie wyslac na dwie zmiany do intermarsche no ale teraz z nimi krotko powiedziałam jakiej pracy szukam no ale nic nie mieli tylko maja dla niepełnosprawnych, a twój maz nie może cie ubezpieczyć?jak pracuje?
wiesz co malinka19 maz ma umowe do 30 grudnia wiec jak narazie sie zarejestrowałam:) siedziałąm am z 40 minut na szczesnie nie dluzej:) a u męza sie zarejesruje jak mu umowę przedłuza:)wiem masakra
26 juz musze isc sie zgłosic z Cv na 9 masakra;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:wiesz co malinka19 maz ma umowe do 30 grudnia wiec jak narazie sie zarejestrowałam:) siedziałąm am z 40 minut na szczesnie nie dluzej:) a u męza sie zarejesruje jak mu umowę przedłuza:)wiem masakra
26 juz musze isc sie zgłosic z Cv na 9 masakra;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny