start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Kochana,nie warto liczyć ile i co ile.Liczy się taki spontan i najważniejsze robić to tak z chęcią na maka,a nie w celach zapłodnienia Co ma być to będzie.Jednak im więcej,tym większe szanse.Nam się tak udało.Kochana serduszkujcie wedle uznania,nic na siłę
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Kochana,nie warto liczyć ile i co ile.Liczy się taki spontan i najważniejsze robić to tak z chęcią na maka,a nie w celach zapłodnienia Co ma być to będzie.Jednak im więcej,tym większe szanse.Nam się tak udało.Kochana serduszkujcie wedle uznania,nic na siłę
Swięta prawda.....i takie myślenie wlasnie mi towarzyszy...nie mysle juz o ciaży bedzie to bedziePlumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Wiem że wiesz,ale pytasz więc piszę
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:aa bo to tak nie miało zabrzmieć hehe ja się boje ze nic zas nie wyjdzie ale nadzieje sa .. w grudniu jak dostane @ to mam akurart wizyte ponoc lekarz okej ale to sprawdze na swoim przykładzie ,może on cos mi doradzi może bardziej jakies badanie przeprowadzi
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Swięta prawda.....i takie myślenie wlasnie mi towarzyszy...nie mysle juz o ciaży bedzie to bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny