start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak chyba najlepiej bedzie ale moze to nie glupi pomysl zeby zmienic numer telefonu wtedy bedziesz miala pewnosc ze wiecej nie napiszeewcia2337196 wrote:ale chyba jednak przejdę się z tym na policję jutro
niech oni mi pomogą w końcu od czegoś są -
nick nieaktualnyListopad / grudzień 2013 (w oczekiwaniu na testowanie)
Ania1986 (29.11.2013)
karmelek (29.11.2013)
mungo (29.11.2013)
ewcia2337196 , iza30 (6.12.2013)
kada24 (7.12.2013)
ewelina23 (15.12.2013)
ilonek(17.12.2013)
myszkaazi
mycha28
Paulia87
PS podawać daty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 21:20
-
nick nieaktualnyNie ma na co czekać.I w razie czego zmieńcie numery,wtedy już nie będzie pisać.A policja podpowie co zrobić.ewcia2337196 wrote:ale chyba jednak przejdę się z tym na policję jutro
niech oni mi pomogą w końcu od czegoś są
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześćmalinka19 wrote:dziewczyny nie wiem co mam myslec o tym no bo dziś mam 9dc boli mnie lewy jajnik ( nie kluje ) sluz wodnisto-bialy a dekoder pokazuje dzień plodny a test owu negatywny , a na owulke za wcześniej bo przewiduje ja dopiero pod koniec miesiąca
To może zacznijcie już teraz,co drugi dzień,a potem ogień
iza30 lubi tę wiadomość
-
Zgadzam sie z Anitamalinka19 wrote:dziewczyny nie wiem co mam myslec o tym no bo dziś mam 9dc boli mnie lewy jajnik ( nie kluje ) sluz wodnisto-bialy a dekoder pokazuje dzień plodny a test owu negatywny , a na owulke za wcześniej bo przewiduje ja dopiero pod koniec miesiąca
-
tylko, że ona nawet nie wiem skąd ma mój nr z którego do niej nie dzwoniłam, a do mojego ma nr dlatego, że poprosiłam go o sprawdzenie i ona go nęka przeze mnieiza30 wrote:Tak chyba najlepiej bedzie ale moze to nie glupi pomysl zeby zmienic numer telefonu wtedy bedziesz miala pewnosc ze wiecej nie napisze
-
nick nieaktualnyhehe no dziś wolne od bara i jutro tez bo w czwartek cytologie ide robic ;p 4 dni bara na razie starczy hehe myślisz żeby co drugi dzień? kurde ja już nie wiem ile razy żeby się wkoncu udało ... może te testy na dniach cos pokazaPlumb80 wrote:Cześć
To może zacznijcie już teraz,co drugi dzień,a potem ogień 
-
nick nieaktualny
-
powinny już na dniach coś pokazywać. Co do serduszkowania nie jestem ekspertka ale możesz zaszalećmalinka19 wrote:hehe no dziś wolne od bara i jutro tez bo w czwartek cytologie ide robic ;p 4 dni bara na razie starczy hehe myślisz żeby co drugi dzień? kurde ja już nie wiem ile razy żeby się wkoncu udało ... może te testy na dniach cos pokaza
-
nick nieaktualnyKochana,nie warto liczyć ile i co ile.Liczy się taki spontan i najważniejsze robić to tak z chęcią na maka,a nie w celach zapłodnienia
Co ma być to będzie.Jednak im więcej,tym większe szanse.Nam się tak udało.Kochana serduszkujcie wedle uznania,nic na siłę
Margotka87, ilonek, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to ja o tym wiem kochanaPlumb80 wrote:Kochana,nie warto liczyć ile i co ile.Liczy się taki spontan i najważniejsze robić to tak z chęcią na maka,a nie w celach zapłodnienia
Co ma być to będzie.Jednak im więcej,tym większe szanse.Nam się tak udało.Kochana serduszkujcie wedle uznania,nic na siłę 
-
Ewelina23 wrote:Listopad / grudzień 2013 (w oczekiwaniu na testowanie)
Ania1986 (29.11.2013)
karmelek (29.11.2013)
mungo (29.11.2013)
ewcia2337196 , iza30 (6.12.2013)
kada24 (7.12.2013)
ewelina23 (15.12.2013)
ilonek
myszkaazi
mycha28
Paulia87
PS podawać daty
Ja testuje 17,12.....dopisywac mnie