start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Plumb80 wrote:Zazdrosna o faceta? Jak długo to trwa? Jeśli pisze smsy to idź na policję,masz dowód.Nie czekaj,bo może to jakaś psychopatka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:daj spokój siedzę i płacze.. od paru dni pisze do nas. nie dawno napisała do mnie że jej mąż nie żyje niby przez nas a ona w ogóle nie ma męża a przed chwilą, że pisze do nas bo chcę chłopaka poznać, i teraz że żeni się 30 listpoada
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:daj spokój siedzę i płacze.. od paru dni pisze do nas. nie dawno napisała do mnie że jej mąż nie żyje niby przez nas a ona w ogóle nie ma męża a przed chwilą, że pisze do nas bo chcę chłopaka poznać, i teraz że żeni się 30 listpoada
-
ewcia2337196 wrote:daj spokój siedzę i płacze.. od paru dni pisze do nas. nie dawno napisała do mnie że jej mąż nie żyje niby przez nas a ona w ogóle nie ma męża a przed chwilą, że pisze do nas bo chcę chłopaka poznać, i teraz że żeni się 30 listpoada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:tylko ja już nie wiem co teraz pisze, że niby mój do niej dzwonił w czasie jakiegoś u niej remontu.. Fakt dzwonił, żeby jej powiedzieć aby do nas nie pisała, ona ma ok 25 lat a zachowanie 5 latka.. ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez tak mialam rzed slubiem jak byla mojego pisala ze ma se po bluze po rower itp itd przyjechaj zazdrosna byla i zrobilam tak ze odwiedzilam ja i pogadalam w cztery oczy.... a teraz z mezem sie z niej smiejemy...
-
iza30 wrote:Wspolczuje naprawde jakas nawiedzona, lepiej chyba naprawde isc z tym na policje
Plumb80 lubi tę wiadomość