start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej babety jak mija dzien? ja wytrwałam 10 h w pracy ufff jeszcze jutro 8 h i wekeend mam:P Wogule do kotrej tu zgłaszac daty, kto prowadzi liste??
Prrzepraszam bardzo ale co to za Pani o nicku Nusia1989 ?
Witam nowe kolezanki na tym skromnym forum;)mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Hej babety jak mija dzien? ja wytrwałam 10 h w pracy ufff jeszcze jutro 8 h i wekeend mam:P Wogule do kotrej tu zgłaszac daty, kto prowadzi liste??
Witam nowe kolezanki na tym skromnym forum;) -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Hej babety jak mija dzien? ja wytrwałam 10 h w pracy ufff jeszcze jutro 8 h i wekeend mam:P Wogule do kotrej tu zgłaszac daty, kto prowadzi liste??
Witam nowe kolezanki na tym skromnym forum;)
nie nie, żadna tam Karolcia, Gosia jestem, a jak wam to nic nie mówi to poprzednio miałam nick Dukan23Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe kolezanki na tym skromnym forum;) -
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:nie nie, żadna tam Karolcia, Gosia jestem, a jak wam to nic nie mówi to poprzednio miałam nick Dukan23
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:A Tobie to nie za dobrze:>?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:a ja mam doła jak ch*j dziewczyna mnie nęka, taka koleżanka mojego i nie daje nam spokoju ;( idę chyba na policję