start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To dobrej nocy wszystkim kobietkom!:* Herbatę wypiłam i zgodnie z daną sobie obietnicą, odkładam kompa i biorę się za przygotowanie do pracy i urządzę mały salon piękności, a potem do łóżka, "Lekarze" na dobranoc i spać :*
ilonek, Dukan23, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:iza zdrowka!! dobrze ze nie jechal szybko ten facet, no i ze przyznal sie do winy!
dukan a jak dlugo po tym wymrazaniu kazal Ci czekac?! dobrze ze masz potwierdzony termin owulki . nastepnym razem pojdzie prosciej
a ja dzis bylam zapisac sie do lekarza i mam termin na poniedzialek za tydzien na 13 pytala mnie czy bede chciala juz jakies leki na wspomaganie owulki i ze pogadamy o tym za tydzien ale zebym sobie o tym juz pomyslala i nie wiem co teraz zrobic?! nie wiem czy to nie za wczesnie? wlasnie leci 6miesiac staran...
z tego co mi powiedział to miałam mieć przerwę przez 2 tyg, na necie pisało że nie wolno serduszkować przez 6 tyg no i teraz być tu mądrym kazał mi przyjść za 4 miesiace na kontrolę, jeśli zajdę w ciąże, to mogę przyjść wcześniej. ja nie bardzo się znam na wymrażaniu bo tak naprawdę pierwszy raz miałam taki zabieg, ale wiem jedno że chyba pójde do niego za 2 tyg żeby sprawdzić jak to jest z tą raną -
nick nieaktualnyDzien doberek Milego dnia kochane . Czas do pracy ale pozniej doponiedzialku wolne yes yes yes tyle co jutro rano wstanebo do gina do centrum musze jechac luasem bo Piotrek w pracy i auto zabiera . A ze mnie gamon i prawka nie ma
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim ja dopiero przed chwilka wstalam Zycze wszystkim milego dzionka ja zaraz musze sie zbierac na rtg tylko cekam az Andrzej odprowadzi synka do szkoly,
Do szalu doprowadza mnie to ze musze lezec w lozkumungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny sorrki ze tyle mnie nie było wzoraj bylam u mamy no i wieczor romantyczny z mezem . może być tak ze testy owu sa negatywne a mam taki sluz wodnisty dziś mam 9dc od wczoraj zaczelam robic testy a jak zaznaczyłam ten sluz to detektor pokazal dni płodne
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dzien doberek Milego dnia kochane . Czas do pracy ale pozniej doponiedzialku wolne yes yes yes tyle co jutro rano wstanebo do gina do centrum musze jechac luasem bo Piotrek w pracy i auto zabiera . A ze mnie gamon i prawka nie ma
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:aaa i post pod postem! sorry!
chciałam napisać żebyście podały nowe terminy testowania! zrobimy nową listę! -
nick nieaktualnykada24 wrote:mi martyna od wczoraj tak lewy jajnik napieprza ze szok a dzis jeszcze temp spadla iwec zobaczymy jutro mam wizyte u lekarza bo tabl sie koncza to na usg go namowie hehe