start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:dobra kochane ja lece bo musze jutro rano wstac a to juz 20 a ja jeszcze niewykapana ale za to pozniej mam wolne az do poniedzialku zycze wam kolorowych snow buziaczki
Ale Ci dobrze tyle wolnego :-)Uciekaj spac buzkaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izusia Diclofenac to substancja czynna, więc na bank jest u Was jakiś lek z tą substancją, tylko może się inaczej nazywać.
nie wim czy jest u Was voltaren w kapsułkach- bo u nas jest dostępny bez recepty, a to właśnie diclofenac jest
zresztą pogadaj ze swoim doktoremiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heja Jestem, ale tylko na moment, bo kończę herbatkę i spadam się ogarniać do jutrzejszej pracy, choć mega mi się nie chce, wolałabym wakacje jakieś albo chociaż ferie Dzisiaj dość aktywnie popołudnie mi minęło, choć się nie zapowiadało, bo miałam ogromną ochotę przespać pozostałość dnia po powrocie z pracy!
No dzisiaj trzeba Was pochwalić - pięknie tutaj powypisywałyście, aż miałam co czytać, z przyjemnośćią oczywiście
Jutro pewnie średnio będę miała czas, bo pracuję do 14, później obiadek chcę jakiś dobry zrobić, a wieczorem siatkóweczka
Izuś współczuję bardzo z nogą! Wracaj do zdrówka jak najszybciej! :*mungo, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:Izusia Diclofenac to substancja czynna, więc na bank jest u Was jakiś lek z tą substancją, tylko może się inaczej nazywać.
nie wim czy jest u Was voltaren w kapsułkach- bo u nas jest dostępny bez recepty, a to właśnie diclofenac jest
zresztą pogadaj ze swoim doktoremmungo lubi tę wiadomość
-
iza zdrowka!! dobrze ze nie jechal szybko ten facet, no i ze przyznal sie do winy!
dukan a jak dlugo po tym wymrazaniu kazal Ci czekac?! dobrze ze masz potwierdzony termin owulki . nastepnym razem pojdzie prosciej
a ja dzis bylam zapisac sie do lekarza i mam termin na poniedzialek za tydzien na 13 pytala mnie czy bede chciala juz jakies leki na wspomaganie owulki i ze pogadamy o tym za tydzien ale zebym sobie o tym juz pomyslala i nie wiem co teraz zrobic?! nie wiem czy to nie za wczesnie? wlasnie leci 6miesiac staran...iza30 lubi tę wiadomość