start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Plumb80 wrote:Kochana,chyba dobrze.Czuję się dobrze.A jak dzidzia?Nie wiem - bo tutaj dopiero w 8 tyg pierwsza wizyta u położnej,a w 12 tyg usg.Także jeszcze poczekam
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
ewcia2337196 wrote:ja pamiętam jak miałam stłuczenie stawu skokowego to opuchlizna, ból i siniak utrzymywały się do 2 tygodni ja też nie mogłam chodzić i obciążać nogi więc pożyczyłam kule od mojego taty głowa do góry.
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:Tu w Irlandii kule dostalam w szpitalu na wlasnosc Kazal mi dzis lekarz po malu zaczac nia ruszac mysla ze sie da jak to boli jak nie wiem a najgorzej na noc, dzis znowu bedzie trzeba sie gimnastykowac do
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:To ma maxa malenka ja jeszcze dzis dam sobie spokoj ale jutro lece z bo drugi dzien do 25 a od 25 codziennie do 3 grudnia a pozniej bede czekac
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Tu w Irlandii kule dostalam w szpitalu na wlasnosc Kazal mi dzis lekarz po malu zaczac nia ruszac mysla ze sie da jak to boli jak nie wiem a najgorzej na noc, dzis znowu bedzie trzeba sie gimnastykowac do
iza30 lubi tę wiadomość
-
ja malo co chodze wiecej leze ale juz mnie od tego szlak trafia, moj Andrzej nie pozwala mi nic zrobic, przez dwa dni byla u mnie tesciowa zeby nam pomoc troche wiec wogole lezalam wszystko mi pod twarz podkladali, do kibelka latam z kulami zobaczymy za ile bede mogla stanac na tej nodze
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:heh oczywiście się staram jak mamy ochotę jutro nie wiem czy znajdziemy czas, ale się postaramy
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:juz kochane nie przesadzajcie . Trzeba napisac jeszcze raz a nie odrazu sie obrazac i uciekac nie ladnie
iza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:ja malo co chodze wiecej leze ale juz mnie od tego szlak trafia, moj Andrzej nie pozwala mi nic zrobic, przez dwa dni byla u mnie tesciowa zeby nam pomoc troche wiec wogole lezalam wszystko mi pod twarz podkladali, do kibelka latam z kulami zobaczymy za ile bede mogla stanac na tej nodze
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja w tym cyklu jakos inaczej podchodze jakos mnie moj wyres nie interesuje jak wchodze zapisuje i spadam na forum Nawet sluzu i szyjki nie sprawdzam a niech sie dzieje co chce
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewelina tu się nikt nie obraża, ale jak sie pytam raz o coś, potem drugi i trzeci i dalej nikt nie odpisuje, to uznaje że nie ma sensu i idę gdzieś indziej pogadać i już
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ja się nie obrazam czasami nie mam czasu tu za długo siedzieć wzielma się w garsc i wszystko na luzie a to z corka się pobawię a to cos tam innego porobię i się nie myśli o ciąży ..
-
karmelek wrote:ewelina tu się nikt nie obraża, ale jak sie pytam raz o coś, potem drugi i trzeci i dalej nikt nie odpisuje, to uznaje że nie ma sensu i idę gdzieś indziej pogadać i już
-
nick nieaktualny