Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Kochana,chyba dobrze.Czuję się dobrze.A jak dzidzia?Nie wiem - bo tutaj dopiero w 8 tyg pierwsza wizyta u położnej,a w 12 tyg usg.Także jeszcze poczekam :/
    to jeszcze trochę musisz poczekać oby było wszystko ok :) a masz nudności ?

Plumb80 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • iza30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    ja pamiętam jak miałam stłuczenie stawu skokowego to opuchlizna, ból i siniak utrzymywały się do 2 tygodni :( ja też nie mogłam chodzić i obciążać nogi więc pożyczyłam kule od mojego taty :) głowa do góry. :)
    Tu w Irlandii kule dostalam w szpitalu na wlasnosc :P Kazal mi dzis lekarz po malu zaczac nia ruszac mysla ze sie da jak to boli jak nie wiem a najgorzej na noc, dzis znowu bedzie trzeba sie gimnastykowac do <3 :P

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    ja mam akurat od 17 do 24 więc się staram :)
    To ma maxa malenka :D ja jeszcze dzis dam sobie spokoj ale jutro lece z <3 bo drugi dzien do 25 a od 25 codziennie do 3 grudnia :) a pozniej bede czekac :)

mungo lubi tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Tu w Irlandii kule dostalam w szpitalu na wlasnosc :P Kazal mi dzis lekarz po malu zaczac nia ruszac mysla ze sie da jak to boli jak nie wiem a najgorzej na noc, dzis znowu bedzie trzeba sie gimnastykowac do <3 :P
    trochę gimnastyki nikomu nie zaszkodzi :) oczywiście nie obrażaj się za to :) ja chodziłam o kulach przez tydzień a potem już przestałam :)

iza30 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    popieram ja tak samo nie często tu siedze bo jak cos napisze to zostaje cieplym moczem olana
    juz kochane nie przesadzajcie . Trzeba napisac jeszcze raz a nie odrazu sie obrazac i uciekac :/ nie ladnie

iza30 lubi tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    To ma maxa malenka :D ja jeszcze dzis dam sobie spokoj ale jutro lece z <3 bo drugi dzien do 25 a od 25 codziennie do 3 grudnia :) a pozniej bede czekac :)
    heh :) oczywiście się staram jak mamy ochotę:) jutro nie wiem czy znajdziemy czas, ale się postaramy :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    juz kochane nie przesadzajcie . Trzeba napisac jeszcze raz a nie odrazu sie obrazac i uciekac :/ nie ladnie
    tu się Ewelina z tobą zgadzam :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    no to iza zapraszam na cofee :) rozruszasz sie do dublina :)

iza30 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja malo co chodze wiecej leze ale juz mnie od tego szlak trafia, moj Andrzej nie pozwala mi nic zrobic, przez dwa dni byla u mnie tesciowa zeby nam pomoc troche wiec wogole lezalam wszystko mi pod twarz podkladali, do kibelka latam z kulami zobaczymy za ile bede mogla stanac na tej nodze

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    zgadam sie ja tez czasem zostalam olana ale jakos sie nie obrazilam

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    heh :) oczywiście się staram jak mamy ochotę:) jutro nie wiem czy znajdziemy czas, ale się postaramy :)
    Ja w tym cyklu jakos inaczej podchodze jakos mnie moj wyres nie interesuje jak wchodze zapisuje i spadam na forum :) Nawet sluzu i szyjki nie sprawdzam a niech sie dzieje co chce :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja się nie obrazam czasami nie mam czasu tu za długo siedzieć wzielma się w garsc i wszystko na luzie a to z corka się pobawię a to cos tam innego porobię i się nie myśli o ciąży ..

iza30 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina tu się nikt nie obraża, ale jak sie pytam raz o coś, potem drugi i trzeci i dalej nikt nie odpisuje, to uznaje że nie ma sensu i idę gdzieś indziej pogadać i już :)

• iza30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no to iza zapraszam na cofee :) rozruszasz sie do dublina :)
    Napewno sie wybiore ale jak bedzie troszke lepiej z moja noga :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    ja malo co chodze wiecej leze ale juz mnie od tego szlak trafia, moj Andrzej nie pozwala mi nic zrobic, przez dwa dni byla u mnie tesciowa zeby nam pomoc troche wiec wogole lezalam wszystko mi pod twarz podkladali, do kibelka latam z kulami zobaczymy za ile bede mogla stanac na tej nodze
    ja też nie lubię ciągle leżeć. Nic nie można zrobić ani się przejść. Ja bym z moją przyszłą teściową nie wytrzymała dnia..

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja w tym cyklu jakos inaczej podchodze jakos mnie moj wyres nie interesuje jak wchodze zapisuje i spadam na forum :) Nawet sluzu i szyjki nie sprawdzam a niech sie dzieje co chce :)
    ja wlasnie mam na odwrot ale nie zrozum zle nie mam was w dupie a wykres na mnie wrazenia nie robi hehe mam slaba pamięć wiec ten wykres jest fajny żeby sobie zobaczyć i przypomnieć co i jak

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ewelina tu się nikt nie obraża, ale jak sie pytam raz o coś, potem drugi i trzeci i dalej nikt nie odpisuje, to uznaje że nie ma sensu i idę gdzieś indziej pogadać i już :)
    kochana to napisz o co chcialas sie poradzic :) buziaczki :* nie denerwowac sie bo nam nie wolno bo stres zle wplywa na owulke :) !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ja się nie obrazam czasami nie mam czasu tu za długo siedzieć wzielma się w garsc i wszystko na luzie a to z corka się pobawię a to cos tam innego porobię i się nie myśli o ciąży ..
    no wiadomo ja jak siedze w tel to tez wszystkiego nie widze bo w tel takie male zawiesza sie i szlak mnie trafia

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ja dzisiaj wątku nie czytałam wcale, bo byłam zbyt załamana i przerażona tym wszystkim więc szczerze Cię przerpaszam..

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Napewno sie wybiore ale jak bedzie troszke lepiej z moja noga :)
    Ja mysle bo teraz wasza kolej :P

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ