start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymungo wrote:hej hej
ja dopiero dopadłam do kompa, bo po pracy padłam, spałam ponad 2 godziny- po prostu nie dałam rady powiek utrzymać
potem kaczuchę na jutro przyprawiałam. No i teraz na chwilkę do Was wpadłam, ale muszę zaraz jeszcze trochę popracować a tak się chce...
w ogóle to coś mnie od soboty cały czas na siku ciśnie- chyba sobie nery przewiałam, albo to po zbyt ostrym piątkowym bzykanku
no i jakoś dziwnie sutki mnie bolą- bez sensu nic to przyjemnego -
malinka19 wrote:a jak to jest z tymi testami owu ? bo skoro sluz wodnisty jest plodny to powinien test być pozytywny czy tylko jak jest owulacja?
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:no ja za to tempki nie mierze hehe maz jak zobaczyl to od razu do mnie czemu nie mierze po co skoro ja i tak nie wiem czy dobra temperatura jest i wogole jakos to mnie nie rusza co ma być to będzie bardziej się wizyty u gina w grudniu nie mogę doczekać pierwszy raz ide i zobaczymy czy chociaż ten mnie weznie na poważnie i cos zrobi
-
nick nieaktualnymungo wrote:płodny śluz i ból owulacyjny pojawiają się już nawet na kilka dni przed owulacją, a test wychodzi pozytywny 12-48 godzin przed owulacją- i tez pamiętaj, ze sam test pokazuje tylko, czy organizm się do owulki przygotowuje, ale nie oznacza, że pęcherzyk pęknie
-
karmelek wrote:bo ja Cie mungo wcale nie zrozumiałam i odpisalam Ci ze mi o leki chodziło!
myślałam, ze nie wiesz co ze sobą począć- w sensie, ze się nudzisz
ale widzisz tak to jest, jak się w czasie pracy na wyrywki podczytuje forum. to przepraszam Cię bardzo nie gniewa się :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:dlatego ja wybralam tempke bo sluz moge zle sprawdzac bo raz jest wodnisty za pol godz lepki albo kremowy wiec tempke wybralam