start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej hej
ja dopiero dopadłam do kompa, bo po pracy padłam, spałam ponad 2 godziny- po prostu nie dałam rady powiek utrzymać
potem kaczuchę na jutro przyprawiałam. No i teraz na chwilkę do Was wpadłam, ale muszę zaraz jeszcze trochę popracować a tak się chce...
w ogóle to coś mnie od soboty cały czas na siku ciśnie- chyba sobie nery przewiałam, albo to po zbyt ostrym piątkowym bzykanku
no i jakoś dziwnie sutki mnie bolą- bez sensu nic to przyjemnegoPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ja w tym cyklu jakos inaczej podchodze jakos mnie moj wyres nie interesuje jak wchodze zapisuje i spadam na forum Nawet sluzu i szyjki nie sprawdzam a niech sie dzieje co chce
-
nick nieaktualnymungo wrote:hej hej
ja dopiero dopadłam do kompa, bo po pracy padłam, spałam ponad 2 godziny- po prostu nie dałam rady powiek utrzymać
potem kaczuchę na jutro przyprawiałam. No i teraz na chwilkę do Was wpadłam, ale muszę zaraz jeszcze trochę popracować a tak się chce...
w ogóle to coś mnie od soboty cały czas na siku ciśnie- chyba sobie nery przewiałam, albo to po zbyt ostrym piątkowym bzykanku
no i jakoś dziwnie sutki mnie bolą- bez sensu nic to przyjemnegomungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ja wlasnie mam na odwrot ale nie zrozum zle nie mam was w dupie a wykres na mnie wrazenia nie robi hehe mam slaba pamięć wiec ten wykres jest fajny żeby sobie zobaczyć i przypomnieć co i jak
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:ewelina tu się nikt nie obraża, ale jak sie pytam raz o coś, potem drugi i trzeci i dalej nikt nie odpisuje, to uznaje że nie ma sensu i idę gdzieś indziej pogadać i już
no, ale z drugiej strony laska jak w ciągu dnia chciałaś zeby Ci ktoś poradził co możesz wieczorem robić i ja Ci odpisałam, to zero reakcji z Twojej strony Było -
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:a jak to jest z tymi testami owu ? bo skoro sluz wodnisty jest plodny to powinien test być pozytywny czy tylko jak jest owulacja?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no ja tez mam slaba pamiec ale w tamtych cyklach sprawdzalam inne wykresy porownywalam a teraz luzik
-
malinka19 wrote:a jak to jest z tymi testami owu ? bo skoro sluz wodnisty jest plodny to powinien test być pozytywny czy tylko jak jest owulacja?
płodny śluz i ból owulacyjny pojawiają się już nawet na kilka dni przed owulacją, a test wychodzi pozytywny 12-48 godzin przed owulacją- i tez pamiętaj, ze sam test pokazuje tylko, czy organizm się do owulki przygotowuje, ale nie oznacza, że pęcherzyk pęknie -
malinka19 wrote:tak ilonek ale ja już rok i nic i tez co drugi dzień się kochałam z mezem mam problemy po cc miałam ostre zapalenie przydatków i nie tylko a po tym mogą tworzyć się zrosty a co najgorsze być bezplodna nie ma zartow z takimi zapaleniami jak ja miałam no ale ponoc z usg dopochwowego było okej ale lekarz mi sam mowil ze takie badanie żeby stwierdzić zrosty czy cos to laparoskopia
Jezeli chodzi o zrosty o laparoskopia i hsg....(hsg-bolesne)jest tondroznosc jajowodow....mnie toczeka jezeli nie pomoze mi stymulacja owulacji....niestety.... -
mungo wrote:hej hej
no i jakoś dziwnie sutki mnie bolą- bez sensu nic to przyjemnego -
mungo wrote:no, ale z drugiej strony laska jak w ciągu dnia chciałaś zeby Ci ktoś poradził co możesz wieczorem robić i ja Ci odpisałam, to zero reakcji z Twojej strony Było
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Malinka ja Ci nie pomogę bo migdy testów owu nie robiłam, zawsze tylko na śluz patrze i na swoje objawy i z kalendarza jak mi wypadają dni płodne