start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj tez ogladalam galerie wykresow i porownywalam, takze szansa jest:)
Potem ogladalam galerie testow:) mam nadzieje ze ja tez tam sie dokleje:) w zasadzie my wszystkie sie dokleimy;)
Cale szczescie ze jestescie i jest z kim na ten temat porozmawiac, porownac i zabaczyc ze joe jest sie samemu:) bo imaczej chyba bym juz osiwiala ze stresu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 10:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAj kochana bo tylko czekac I czekac ile mozna . mialam odpuscic wczorajsze serduszkowanie ale jak wrocilam zz pracy to sie Piotrek tak postural ze nie dalam rady hihi no ale plamien brak czyli to nie przez serduszkowanie oby do piatku zlecialo I jade na ta wizyteMargotka87 wrote:Hej Kochane :* za oknem nieciekawie jakos nic sie nie chce czlowiekowi przez ta pogode
najchetniej bym spod kocyka nie wylazila
pozdrawiam Was cieplutko Kochane :* Ewelina niech Cie szlak nie trafioa bo co my tu bez Ciebnie zrobimy :* -
nick nieaktualny
-
Hmm.. Ja sie mojej sytuacji blizej przyjzalam i stwierdzam ze to nie byly plamienia, tylko przy ostatnich naszych szalenstwach musialam sie zatrzec i stad te pare kropelek krwi.. Dzisiaj objawow jakichkolwiek brak, teraz chyba najdluzsze 2 tygodnie przedemna.. Cos mi sie wydaje ze bedzie co ma byc... Bo owulka chyba byla wczoraj...
-
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa polecila mi ta stronke kolezanka ktora takze sie starala:)
staramy sie dzidzie od 4 miesiecy szczeze to dopiero teraz jest pierwszy miesiac co udalo mi sie wyliczyc idealnie dni plodne wiec mozna powiedziec ze dopiero teraz czekam na 2 kreski na tescie do tej pory byla jedna.
dni plodne mialam od 2 do 9 pazdziernika owulacja byla 6 pazdziernika a okres mam dostac jutro mam nadzieje ze go nie dostane!!!
piersi bola mnie tak samo jak co miesiac przes miesiaczka wiec trace nadzieje:) od dzis bede dzielic sie z wami mojimi przygodami:) buziole:) -
nick nieaktualnyMargotka, przeczytaj sobie ten detektor ciazy czy cos takiego., jest tam ze w okolicach 7 dni po owu jak spadek temp to duza szansa na ciaze, to jest spadek przez implantacje. Ja wierze, ze u ciebie tez tak jest... Glowka do gory, trzymamy kciuki slonce
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to dobrze kochana ze to tylkoobtarcie . u mnie byly napewno plamienia bo troche za duzo krwi jak na obtarciakarmelek wrote:Hmm.. Ja sie mojej sytuacji blizej przyjzalam i stwierdzam ze to nie byly plamienia, tylko przy ostatnich naszych szalenstwach musialam sie zatrzec i stad te pare kropelek krwi.. Dzisiaj objawow jakichkolwiek brak, teraz chyba najdluzsze 2 tygodnie przedemna.. Cos mi sie wydaje ze bedzie co ma byc... Bo owulka chyba byla wczoraj...
-
nick nieaktualny
-
Witamy Cie Jolu w przemiłym gronieJola89 wrote:Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa polecila mi ta stronke kolezanka ktora takze sie starala:)
staramy sie dzidzie od 4 miesiecy szczeze to dopiero teraz jest pierwszy miesiac co udalo mi sie wyliczyc idealnie dni plodne wiec mozna powiedziec ze dopiero teraz czekam na 2 kreski na tescie do tej pory byla jedna.
dni plodne mialam od 2 do 9 pazdziernika owulacja byla 6 pazdziernika a okres mam dostac jutro mam nadzieje ze go nie dostane!!!
piersi bola mnie tak samo jak co miesiac przes miesiaczka wiec trace nadzieje:) od dzis bede dzielic sie z wami mojimi przygodami:) buziole:)
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
Witam Was moje dziewuszki....U mnie piekny dzien wzielam sie za sprzatanie...nocka minela szybko
.Po poludniu przychodzi do mnie przyjaciolka z duuuzym ciazowym brzuszkiem 77my miesiac).Mam w cholere ciuszkow dzieciecych wiec obiecałam jej dac bo mi poki co nie sa w ogole potrzebne....