Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia ja mialam taki sluz wczoraj, nie wiedzialam co zaznaczyc w kalendarzu, ale wpisalam wodnisty:/ poza tym ten bol brzucha wiec moze i to owulacja byla?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam tez roznie ze sluzem, ogolnie duzo go w tym cyklu nie mialam.. Ale jak przegladalam galerie wykresow zaciazonych, to wiele kobiet sluzu plodnego nie mialo a sie udalo.. Takze, musimy wierzyc :)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj tez ogladalam galerie wykresow i porownywalam, takze szansa jest:)
    Potem ogladalam galerie testow:) mam nadzieje ze ja tez tam sie dokleje:) w zasadzie my wszystkie sie dokleimy;)
    Cale szczescie ze jestescie i jest z kim na ten temat porozmawiac, porownac i zabaczyc ze joe jest sie samemu:) bo imaczej chyba bym juz osiwiala ze stresu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 10:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje kochane dziewczynki . Wczoraj serduszkowalismy I plamien brak wiec one chyba nie sa od sreduszkowania dzis tempka ustala w miejscu I nie wyznaczylo mi owulki szlk mnie trafi

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :* za oknem nieciekawie jakos nic sie nie chce czlowiekowi przez ta pogode :/ najchetniej bym spod kocyka nie wylazila :) pozdrawiam Was cieplutko Kochane :* Ewelina niech Cie szlak nie trafioa bo co my tu bez Ciebnie zrobimy :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Hej Kochane :* za oknem nieciekawie jakos nic sie nie chce czlowiekowi przez ta pogode :/ najchetniej bym spod kocyka nie wylazila :) pozdrawiam Was cieplutko Kochane :* Ewelina niech Cie szlak nie trafioa bo co my tu bez Ciebnie zrobimy :*
    Aj kochana bo tylko czekac I czekac ile mozna . mialam odpuscic wczorajsze serduszkowanie ale jak wrocilam zz pracy to sie Piotrek tak postural ze nie dalam rady hihi no ale plamien brak czyli to nie przez serduszkowanie oby do piatku zlecialo I jade na ta wizyte

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko zleci, wszystko bedzie dobrze. My jestesmy z toba :)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm.. Ja sie mojej sytuacji blizej przyjzalam i stwierdzam ze to nie byly plamienia, tylko przy ostatnich naszych szalenstwach musialam sie zatrzec i stad te pare kropelek krwi.. Dzisiaj objawow jakichkolwiek brak, teraz chyba najdluzsze 2 tygodnie przedemna.. Cos mi sie wydaje ze bedzie co ma byc... Bo owulka chyba byla wczoraj...

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tempka lekko w gore ale chyba szalu nie bedzie :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Jola89 Znajoma

Wysłany: 19 października 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Jestem tu nowa polecila mi ta stronke kolezanka ktora takze sie starala:)
    staramy sie dzidzie od 4 miesiecy szczeze to dopiero teraz jest pierwszy miesiac co udalo mi sie wyliczyc idealnie dni plodne wiec mozna powiedziec ze dopiero teraz czekam na 2 kreski na tescie do tej pory byla jedna.
    dni plodne mialam od 2 do 9 pazdziernika owulacja byla 6 pazdziernika a okres mam dostac jutro mam nadzieje ze go nie dostane!!!
    piersi bola mnie tak samo jak co miesiac przes miesiaczka wiec trace nadzieje:) od dzis bede dzielic sie z wami mojimi przygodami:) buziole:)

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Jola:) witamy Cie na pokladzie :) a temperaturke mierzysz czy nie? pozdrawiam :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka, przeczytaj sobie ten detektor ciazy czy cos takiego., jest tam ze w okolicach 7 dni po owu jak spadek temp to duza szansa na ciaze, to jest spadek przez implantacje. Ja wierze, ze u ciebie tez tak jest... Glowka do gory, trzymamy kciuki slonce :)

Margotka87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Jola :) trzymamy kciuki za dwie krechy jutro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Hmm.. Ja sie mojej sytuacji blizej przyjzalam i stwierdzam ze to nie byly plamienia, tylko przy ostatnich naszych szalenstwach musialam sie zatrzec i stad te pare kropelek krwi.. Dzisiaj objawow jakichkolwiek brak, teraz chyba najdluzsze 2 tygodnie przedemna.. Cos mi sie wydaje ze bedzie co ma byc... Bo owulka chyba byla wczoraj...
    no to dobrze kochana ze to tylkoobtarcie . u mnie byly napewno plamienia bo troche za duzo krwi jak na obtarcia

• Margotka87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda wiem wiem czytalam :) ale jakos intuicja mi podpowiada ze chyba nici z tego w tym cyklu :) ale za to bd zwami kochane dalej w pociagu :P

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ewelinko zleci, wszystko bedzie dobrze. My jestesmy z toba :)
    Dziekuje kochane

• ilonek Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola89 wrote:
    Hej dziewczyny!
    Jestem tu nowa polecila mi ta stronke kolezanka ktora takze sie starala:)
    staramy sie dzidzie od 4 miesiecy szczeze to dopiero teraz jest pierwszy miesiac co udalo mi sie wyliczyc idealnie dni plodne wiec mozna powiedziec ze dopiero teraz czekam na 2 kreski na tescie do tej pory byla jedna.
    dni plodne mialam od 2 do 9 pazdziernika owulacja byla 6 pazdziernika a okres mam dostac jutro mam nadzieje ze go nie dostane!!!
    piersi bola mnie tak samo jak co miesiac przes miesiaczka wiec trace nadzieje:) od dzis bede dzielic sie z wami mojimi przygodami:) buziole:)
    Witamy Cie Jolu w przemiłym gronie :-)

Margotka87 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was moje dziewuszki....U mnie piekny dzien wzielam sie za sprzatanie...nocka minela szybko :-).Po poludniu przychodzi do mnie przyjaciolka z duuuzym ciazowym brzuszkiem 77my miesiac).Mam w cholere ciuszkow dzieciecych wiec obiecałam jej dac bo mi poki co nie sa w ogole potrzebne....

63b363a823.png
  • Jola89 Znajoma

Wysłany: 19 października 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka 87
    dopiero dzis zmiezylam pierwszy raz wyszla 36.6 szczeze nie wiem o co chodzi z ta temperaturka:P ze jak teraz byla bym 2 tyg ciazy to temperatura byla by wyzsza?

• ilonek Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ciazy jest temp.wyzsza...zalezy tez od organizmu bo u niektorych moze byc powyzej 36u niektorych powyzej 37 zalezy od cieploty ciała :-)Trzymam kciuki :-)

63b363a823.png
‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ