start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj tez ogladalam galerie wykresow i porownywalam, takze szansa jest:)
Potem ogladalam galerie testow:) mam nadzieje ze ja tez tam sie dokleje:) w zasadzie my wszystkie sie dokleimy;)
Cale szczescie ze jestescie i jest z kim na ten temat porozmawiac, porownac i zabaczyc ze joe jest sie samemu:) bo imaczej chyba bym juz osiwiala ze stresu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 10:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Hej Kochane :* za oknem nieciekawie jakos nic sie nie chce czlowiekowi przez ta pogode najchetniej bym spod kocyka nie wylazila pozdrawiam Was cieplutko Kochane :* Ewelina niech Cie szlak nie trafioa bo co my tu bez Ciebnie zrobimy :*
-
nick nieaktualny
-
Hmm.. Ja sie mojej sytuacji blizej przyjzalam i stwierdzam ze to nie byly plamienia, tylko przy ostatnich naszych szalenstwach musialam sie zatrzec i stad te pare kropelek krwi.. Dzisiaj objawow jakichkolwiek brak, teraz chyba najdluzsze 2 tygodnie przedemna.. Cos mi sie wydaje ze bedzie co ma byc... Bo owulka chyba byla wczoraj...
-
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa polecila mi ta stronke kolezanka ktora takze sie starala:)
staramy sie dzidzie od 4 miesiecy szczeze to dopiero teraz jest pierwszy miesiac co udalo mi sie wyliczyc idealnie dni plodne wiec mozna powiedziec ze dopiero teraz czekam na 2 kreski na tescie do tej pory byla jedna.
dni plodne mialam od 2 do 9 pazdziernika owulacja byla 6 pazdziernika a okres mam dostac jutro mam nadzieje ze go nie dostane!!!
piersi bola mnie tak samo jak co miesiac przes miesiaczka wiec trace nadzieje:) od dzis bede dzielic sie z wami mojimi przygodami:) buziole:) -
nick nieaktualnyMargotka, przeczytaj sobie ten detektor ciazy czy cos takiego., jest tam ze w okolicach 7 dni po owu jak spadek temp to duza szansa na ciaze, to jest spadek przez implantacje. Ja wierze, ze u ciebie tez tak jest... Glowka do gory, trzymamy kciuki slonce
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Hmm.. Ja sie mojej sytuacji blizej przyjzalam i stwierdzam ze to nie byly plamienia, tylko przy ostatnich naszych szalenstwach musialam sie zatrzec i stad te pare kropelek krwi.. Dzisiaj objawow jakichkolwiek brak, teraz chyba najdluzsze 2 tygodnie przedemna.. Cos mi sie wydaje ze bedzie co ma byc... Bo owulka chyba byla wczoraj...
-
nick nieaktualny
-
Jola89 wrote:Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa polecila mi ta stronke kolezanka ktora takze sie starala:)
staramy sie dzidzie od 4 miesiecy szczeze to dopiero teraz jest pierwszy miesiac co udalo mi sie wyliczyc idealnie dni plodne wiec mozna powiedziec ze dopiero teraz czekam na 2 kreski na tescie do tej pory byla jedna.
dni plodne mialam od 2 do 9 pazdziernika owulacja byla 6 pazdziernika a okres mam dostac jutro mam nadzieje ze go nie dostane!!!
piersi bola mnie tak samo jak co miesiac przes miesiaczka wiec trace nadzieje:) od dzis bede dzielic sie z wami mojimi przygodami:) buziole:)Margotka87 lubi tę wiadomość
-
Witam Was moje dziewuszki....U mnie piekny dzien wzielam sie za sprzatanie...nocka minela szybko .Po poludniu przychodzi do mnie przyjaciolka z duuuzym ciazowym brzuszkiem 77my miesiac).Mam w cholere ciuszkow dzieciecych wiec obiecałam jej dac bo mi poki co nie sa w ogole potrzebne....