start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHalo Halo!!!
Czy są tutaj POCIĄGOWE dziewczyny jeszcze? Bo jakoś wątek nam się tak rozszerzył,że już nie wiem o czym pisać,bo tyle tematów doszło że hej
Paula,Ewelinka,Ania,Mycha - jesteście ? Chyba siedzę w jakimś odległym wagonie od was ;P
Pozdrawiam dziewczyny i trzymam mocno kciuki za wszystkie,ale jeszcze bardziej za te bliżej 06.10. - co to ze mną razem wyruszyły w trasęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 15:25
mycha28, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Halo Halo!!!
Czy są tutaj POCIĄGOWE dziewczyny jeszcze? Bo jakoś wątek nam się tak rozszerzył,że już nie wiem o czym pisać,bo tyle tematów doszło że hej
Paula,Ewelinka,Ania,Mycha - jesteście ? Chyba siedzę w jakimś odległym wagonie od was ;P
Pozdrawiam dziewczyny i trzymam mocno kciuki za wszystkie,ale jeszcze bardziej za te bliżej 06.10. - co to ze mną razem wyruszyły w trasęPlumb80, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Halo Halo!!!
Pozdrawiam dziewczyny i trzymam mocno kciuki za wszystkie,ale jeszcze bardziej za te bliżej 06.10. - co to ze mną razem wyruszyły w trasę
jestem kochana jestem
przepchałam sie i juz jesteśmy w jednym wagoniePlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:No ja też ;/
Kurczę,chyba nie wybrałyśmy tego z przesiadką?
Dziewczyny,Ania już się odnalazła - czekamy na resztę,co siądziemy w jednym wagonie !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Halo Halo!!!
Pozdrawiam dziewczyny i trzymam mocno kciuki za wszystkie,ale jeszcze bardziej za te bliżej 06.10. - co to ze mną razem wyruszyły w trasęPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:A ja a ja ......dotarłam z czwartego wagonu
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane jestem jestem i wsiadam do naszego przedziału bo zniknęłam na parę dni Wam z oczy błądziłam i szukałam Was i to dlatego:) Rzeczywiście wątek się troszkę rozszerzył a tu miał być 06.10.... ale cóż dziewczyny są w tym samy pociągu tylko inny przedział po prostu:)
Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny