start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda,Margotka,Karmelek i Ilonka - spokojnie
Dziewczyny - podsumowując,żeby strajków nie było:
Nasz pociąg przyjmuje dziewczyny blisko daty 06.10. i jest przede wszystkim nastawiony na pozytywne myślenie.Zatem te,które tej daty się nie trzymają,ale chcą walczyć z nami,mając na celu pozytywne myślenie - zapraszamy
Nie chcemy tylko,aby nasz wątek został zmieniony na poradnik. My tu mamy się wspierać i dopingować nawzajem,a porady piszmy pod wykresami.Inaczej zapanuje tu taki bałagan,że nie będzie już wiadomo,po co tutaj jesteśmy
Ostatnio zrobiło się tutaj inaczej,powstało tyle wątków,że już nie wiadomo na co i komu odpisywać
Stąd nasz apel
Pozdrawiam Was wszystkie,te stałe i te nowe.Nikogo nie chcemy się pozbyć z naszego forum - chcemy tylko prosić o utrzymanie jego pierwotnej formyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 14:05
Paulia87, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie ja też ostatnio zadałam to pytanie, ale gdzieś w tłumie tych postów zniknęło i nikt nie odpowiedzieł..
Ja mam termin @ wyznaczony na 1 listopad, oczywiście okres nie przychodzi i pozytywnie testuje 2listopada w urodzinki mojego synkaEwelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:nie kochana napewno my siedzimy w odpowiednim pociagnu, NASZYM pociagu bez przesiadek!bo to my(ja,Ty, mychulka nasza kochana i Paulinka zapracowana bidna, ale tez kochana!) wystartowałyśmy 6.10!!
no, a o mnie wredoty jedne zapomniałyście
jak focha zarzucę...
no przecież ja też z peronu >6.10< odjeżdżałam
mi wyznaczyło @ na 3 listopada, ale generalnie doszłam do wniosku, że robię co trzeba i nie bedę się schizować i wkręcać sobie objawy, których tak naprawdę nie ma. To wszystko przecież i tak jest gdzieś z góry zapisane, która, kiedy, ile.Plumb80 lubi tę wiadomość
-
a w ogóle to się wczoraj dowiedziałam, że moja znajoma zaciążyła- nie monitorowała cyklu, tylko spełniali swój małżeński obowiązek
i doszłam do wniosku, że wszystkie moje młodsze koleżanki (okolice 23-26 lat) zachodzą w ciąże bezproblemowo, a te w moim wieku (28) i starsze starają się od jakiegoś czasu i nic z tego nie wychodzi
i się zdołowałam, że stara jestem i pewnie na tym 3 cyklu się nie zakończy a im dłużej będziemy się starać, tym większego doła będę łapać, bardziej się nakręcać, a to tym bardziej nie pomoże w zaciążeniu
i coraz poważniej się zastanawiam, czy nie olać tego monitorowania- i co ma być to będzie... -
dziewczyny jak to z tą owulacja u was??
Ja zgłupiałam przez ten śluz, a w zasadzie jego brak.. Mocno musiałam się wytężać by coś porządnego znaleść
Obstawiam że owulka była (o ile była) w piątek, bo wtedy okropnie bolał mnie brzuch, a od wczoraj bolą mnie piersi, więc pewnie jestem już po...
Teraz mocno zaciskam kciuki żeby się udało
Mungo to Ty dzień po mnie testujesz -
nick nieaktualnyLISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
Ruda27-30.10-->
Ewelina23-30.10-->
karmelek-1.11-->
mungo-3.11-->
Ania1986-?(jeszcze nie ma owu)
Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)
Plumb80-?(jeszcze nie ma owu)
myszkaazi-8.11-->