start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyOj Kochana...nie zadzieraj z nami !!!!!!!! Nie narzekać i proszę mi tutaj myśleć POZYTYWNIE ,bo jak nie - jak zatrzymamy awaryjnie pociąg,znajdziemy Cię i normalnie będziesz biednakierzynka wrote:Ja mam na 26.10 i nie kusi mnie wcale zeby zrobić test wcześniej bo nie wierzę że mogłabym zaciazyc;) i nie kusi mnie wcale zeby zrobić test wcześniej bo nie wierzę że mogłabym zaciazyc;) Patrz wyżej - Paulinka wnet biedna z siebie wyszła !!!!! Patrz wyżej - Paulinka wnet biedna z siebie wyszła !!!!! 
 Także pamiętaj - pozytywne myślenie daje wielkie szanse na zielone zakończenie  
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ale sie dzisiaj zle czuje, cisnienie mam bardzo niskie, dwie kawki juz strzelilam a dalej dlowa mnie boli i jakas taka niespokojna jestem... Za pare chwil jemy obiad i lecimy na ppdworko pograc w pilke bo sloneczko ladnie wyszlo, a dopiero co padalo..
- 

wczoraj pierwszy raz w życiu udało mi się upić na imprezce szybciej od mężusia i dopiero zaczynam dochodzić do siebie. Zazwyczaj mam mega mocną głowę, a tu wczoraj mnie wzięło i poskładało jak nigdy. i dopiero zaczynam dochodzić do siebie. Zazwyczaj mam mega mocną głowę, a tu wczoraj mnie wzięło i poskładało jak nigdy.
 nie lubię kaca 
 w związku z tym, że mi niedobrze, mąż też cierpi i na obiad dostał kanapki hehe hehe ilonek, Plumb80 lubią tę wiadomość ilonek, Plumb80 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyKochana testowac bede 31 albo 1.11 juz tlumacze czemu przez ostatnie 3 dni mierze temp 2 termometrami I zmienilam temperatule z 3 dni na 2 miejsca po przecinku I pokazalo mi owulke na 23 dnia cylku ale przerywana wiec chyba 24 dnia cyklu byla owulka . ale zmienilam ja 1 po przecinku bo nie chce zeby owu oszalalo I zle wyliczylo wiec jutro powinno wskazac . : ) I przesunelo mi @ na 31.10 czyli cykl ten bedzie trawl 37 albo 38 dni ale mam nadzieje ze nie bedzie @ I za 9 miesiecy ja zobacze : )Ania1986 wrote:LISTA TESTOWA 
 Margotka87-25.10-->

kierzynka-26.10-->

Ruda27-30.10-->

Ewelina23-30.10-->

karmelek-1.11-->

mungo-3.11-->

Ania1986-?(jeszcze nie ma owu)

Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)

Plumb80-?(jeszcze nie ma owu)

myszkaazi-8.11-->

ilonek-12.11-->

LEGENDA:
 udało sie- 
 nie udało sie- 

A reszta podaje daty , szybko!!oczywiscie jesli chce byc na liscie 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyLISTA TESTOWA 
 Margotka87-25.10-->

kierzynka-26.10-->

Ruda27-30.10-->

Ewelina23-1.11-->.

karmelek-1.11-->

mungo-3.11-->

Plumb80-5.11-->

myszkaazi-8.11-->

ilonek-12.11-->

LEGENDA:
 udało sie- 
 nie udało sie- 

Plumb80 lubi tę wiadomość Plumb80 lubi tę wiadomość
- 

Ania1986 wrote:LISTA TESTOWA 
 Margotka87-25.10-->

kierzynka-26.10-->

Ruda27-30.10-->

Ewelina23-1.11-->.

karmelek-1.11-->

mungo-3.11-->

Plumb80-5.11-->

myszkaazi-8.11-->

ilonek-12.11-->

LEGENDA:
 udało sie- 
 nie udało sie- 

ja termin @ 5.11 ewentualny test 6.10 jak wredna nie przyjdzie wcześniej ani myślę testować.
 Ale jeszcze owulka przede mną Plumb80 lubi tę wiadomość Plumb80 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Plumbcia coś Ty ja nie z tych co sie tak szybko obrażają...:-)Dziękuje Wam ,że jesteście,że spotkałam Was tutajPlumb80 wrote:No jesteś Bo już się bałam,że się obraziłaś i przesiadasz się gdzie indziej Bo już się bałam,że się obraziłaś i przesiadasz się gdzie indziej Ciebie też Robaczku ujęłam w liście Ciebie też Robaczku ujęłam w liście Miłego dnia Miłego dnia  ......Ciśniemy z uśmiechem do zielonej kropeczki ......Ciśniemy z uśmiechem do zielonej kropeczki   Plumb80 lubi tę wiadomość Plumb80 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyja tez mam dzis rosolek : ) Piotrek dzis zadzi w kuchni ah jak ja lubie jak on gotujePaulia87 wrote:Witam moje słonka kochane!!!! Owu wyznaczyło mi termin na 9/11 więc 10.11 jak nie przyjdzie @ to będę testowała..Nie zrobię testu wcześniej... A mój mąż ma 11.11 imieniny może mu niespodziankę zrobimy z fasolką Ja na obiadek mam rosół i chińszczyznę czyli kurczaka w 5 smakach plus makaron sojowy mój mąż to spec od robienia chińszczyzny ale tej wietnamskiej nauczył się kiedyś od Wietnamczyka i robi ja identycznie jak u chinoli:) Mniam mniam:) Ja na obiadek mam rosół i chińszczyznę czyli kurczaka w 5 smakach plus makaron sojowy mój mąż to spec od robienia chińszczyzny ale tej wietnamskiej nauczył się kiedyś od Wietnamczyka i robi ja identycznie jak u chinoli:) Mniam mniam:) Plumb80 lubi tę wiadomość Plumb80 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyUffffffff... kamień z sercailonek wrote:Plumbcia coś Ty ja nie z tych co sie tak szybko obrażają...:-)Dziękuje Wam ,że jesteście,że spotkałam Was tutaj ......Ciśniemy z uśmiechem do zielonej kropeczki ......Ciśniemy z uśmiechem do zielonej kropeczki  
 Ciśniemy,ciśniemy i dusimy @ do skutku !!!
 Miłego dnia dziewczynki,idę zjeść obiadek i zbieram siły na wieczór,bo Mąż mi się rozpędził haha   ilonek lubi tę wiadomość ilonek lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnybedziemy razem testowac bo 31.10 mam termin @karmelek wrote:dziewczyny już się nakręcam 
 za 12 dni mam termin @, za 10dni mogę testować..
 juz wiem że nie
 wytrzymam z tym testem,choć jeszcze wczoraj obiecywałam ze przed terminem @ go nie zrobię..
- 

Plumbcia ja teraz co drugi dzien wiec dzis mam wolnePlumb80 wrote:Uffffffff... kamień z serca 
 Ciśniemy,ciśniemy i dusimy @ do skutku !!!
 Miłego dnia dziewczynki,idę zjeść obiadek i zbieram siły na wieczór,bo Mąż mi się rozpędził haha  Odkladamy sily na jutro Odkladamy sily na jutro Plumb80 lubi tę wiadomość Plumb80 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny

TAK ŁAPIEMY DZIEWCZĘTA ZIELONE SZCZĘŚCIE:)
 TAK ŁAPIEMY DZIEWCZĘTA ZIELONE SZCZĘŚCIE:)