start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:Kolejny samotny wieczór:( eh szkoda ggadać a u Was jak wieczor kochane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry Babeczki
u mnie dziś paskudna aura za oknem strasznie nie lubię wstawać jak jest ciemno, w ogóle jesień nie jest za fajna
ale OVF wyznaczyło mi owulkę (przerywaną krechą) na piąteczek- 18.10, czyli wtedy, kiedy najbardziej czułam wszystkie owuobjawy. Przesunęło mi też planowany termin miesiączki na 31.10, tylko, że u mnie w sumie cykle zawsze mają 28-29 dni, a nie 26. Znając życie wszystko może się jeszcze pozmieniać.
miłego dzionka Laseczki
ps. ale się nie chce iść do pracy -
mungo wrote:dzień dobry Babeczki
u mnie dziś paskudna aura za oknem strasznie nie lubię wstawać jak jest ciemno, w ogóle jesień nie jest za fajna
ale OVF wyznaczyło mi owulkę (przerywaną krechą) na piąteczek- 18.10, czyli wtedy, kiedy najbardziej czułam wszystkie owuobjawy. Przesunęło mi też planowany termin miesiączki na 31.10, tylko, że u mnie w sumie cykle zawsze mają 28-29 dni, a nie 26. Znając życie wszystko może się jeszcze pozmieniać.
miłego dzionka Laseczki
ps. ale się nie chce iść do pracy
Mungo a ja wlasnie koncze jesc sniadanko....i zbieram.sie do dentysty brrrr wolałabym isc do pracy ...U mnie narazie.temp.spada nie moge doczekac sie oqulki...Buziole i dobrego dzionka
-
hejo moje panie!!!
dzis tez wstalam i @ brak!!!
ale nakrecona jestem strasznie dzisiaj w nocy mialam sen ze mialam 2 kreski tak cieszylismy sie!!!
nie moglam spac:P co chwile chodzilam do toalety i patrzylam czy nie dostalam @ ale nie nie mam:P a jak rano nie dostalam to w ciagu dnia juz powinnam nie dostac:D
piersi juz robia sie miekkie i bola mniej a @ brak nie wiem do piatku musze wytrzymac!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargotka ale masz napisane tez 9,30. O ktorej mierzylas? Ja tez pol h wczesniej niz zawsze wstalam.. Do tego pije ziolka na progesteron wiec ju sie temp nie sugeruje.. Czekam hehe :p
Ja jestem w pracy mialam byc do 17 ale sie pomieszalo troche, ale pocieszam sie ze jesCze troche i sie zwalniam
Sliczne milego poniedzialku -
nick nieaktualny