start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyszłam z siebie Plumb nie lubię jak pisze się o negatywach jak ja pozytywnie myślę bo wpadam w dołek i odsuwam się wtedy...
Ania u mnie dziś ta dolna kreska na teście owulacyjnym jest mocniejsza jeszcze bladsza od pierwszej ale już mocniejsza coś się dzieje ale do owulacji mam jeszcze 6-8 dni więc dziwne to jak myślisz?.. U Ciebie tez kurna nie wiadomo zrób zdjęcie i wrzuć obejrzę:)Rób następne zobaczymy co pokażąPlumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ewelina23 wrote:bedziemy razem testowac bo 31.10 mam termin @
Co do testów owulacyjnych to ja nie pomogę bo jescze nigdy ich nie robiłam..
Gosia tylko patrzeć jak ruszy się coś, masz dopiero 13dzień cyklu, spokojniePlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
Wrocilam z pracy, wyczerpana bo weekend to ciezko mam ale teraz relax z mezem
Ja mam termin @ na 30.10 wiec nie wiem czy bd 30 tesyowala czy 31.. Znajac mnie 30 jak sie nie zjawi ta wredota..
Milego wieczorku dziubkiPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Wyszłam z siebie Plumb nie lubię jak pisze się o negatywach jak ja pozytywnie myślę bo wpadam w dołek i odsuwam się wtedy...
Ania u mnie dziś ta dolna kreska na teście owulacyjnym jest mocniejsza jeszcze bladsza od pierwszej ale już mocniejsza coś się dzieje ale do owulacji mam jeszcze 6-8 dni więc dziwne to jak myślisz?.. U Ciebie tez kurna nie wiadomo zrób zdjęcie i wrzuć obejrzę:)Rób następne zobaczymy co pokażą -
wczoraj i przedwczoraj miałam bóle jajników, mokro było niesamowicie, normalnie się ze mnie lało, a dziś wszystko jak ręką odjął- jajniki nie bolą, śluzu trochę jest, ale bez szału. OVF mi jeszcze owulki nie wyznaczyło, wg testów powinna być wczoraj lub dzisiaj więc powiedzcie mi o co kurna kaman, bo ja już zgłupiałam doszczętnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Wyszłam z siebie Plumb nie lubię jak pisze się o negatywach jak ja pozytywnie myślę bo wpadam w dołek i odsuwam się wtedy...
Ania u mnie dziś ta dolna kreska na teście owulacyjnym jest mocniejsza jeszcze bladsza od pierwszej ale już mocniejsza coś się dzieje ale do owulacji mam jeszcze 6-8 dni więc dziwne to jak myślisz?.. U Ciebie tez kurna nie wiadomo zrób zdjęcie i wrzuć obejrzę:)Rób następne zobaczymy co pokażą -
hej kobitki wczoraj pisalam ze dzis spodziewam sie okresu:D
i okresu brak zawsze okres dostaje z rana stawajac z lozka a dzis nic tylko mam sluz jakis...
ale nie nakrecam sie bo moze sie spoznia chociaz ani razu mi sie nie spoznil bo mam jak w zegarku ...
co myslicie gadalam z mojim partnerem uzgdnilismy ze test zrobie w piatek jak na sto procent bede pewna ze @ sie spoznia
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:wczoraj i przedwczoraj miałam bóle jajników, mokro było niesamowicie, normalnie się ze mnie lało, a dziś wszystko jak ręką odjął- jajniki nie bolą, śluzu trochę jest, ale bez szału. OVF mi jeszcze owulki nie wyznaczyło, wg testów powinna być wczoraj lub dzisiaj więc powiedzcie mi o co kurna kaman, bo ja już zgłupiałam doszczętnie
-
mungo wrote:wczoraj i przedwczoraj miałam bóle jajników, mokro było niesamowicie, normalnie się ze mnie lało, a dziś wszystko jak ręką odjął- jajniki nie bolą, śluzu trochę jest, ale bez szału. OVF mi jeszcze owulki nie wyznaczyło, wg testów powinna być wczoraj lub dzisiaj więc powiedzcie mi o co kurna kaman, bo ja już zgłupiałam doszczętnie
miałam identycznie i też obstawiam że to była owulka więc działajcie, działajcie!!
Jola fakt twarda jesteś ja już bym z trzy testy zrobiła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Ja dzisiaj też mam pobolewania w jajnikach cały dzień naprzemiennie. Chyba obustronnie tym razem idzie I mokro jak cholera,także działamy z Mężem na maxa Aż para bucha jak w pociągu
Buziaki Robaczki mojePlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane kolorowych snow wam zycze ja spadam spac bo rano do pracy . Tempke dopiero wpisze jak wroce po 18 tej bo rano nie bede miala czasu na odpalanie laptopa buzka do jutra wieczora milej nocki wam zycze I milego dzionka jutro buzki boje slodkie kobitki : *
Plumb80 lubi tę wiadomość