X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszłam z siebie Plumb nie lubię jak pisze się o negatywach jak ja pozytywnie myślę bo wpadam w dołek i odsuwam się wtedy...
    Ania u mnie dziś ta dolna kreska na teście owulacyjnym jest mocniejsza jeszcze bladsza od pierwszej ale już mocniejsza coś się dzieje ale do owulacji mam jeszcze 6-8 dni więc dziwne to jak myślisz?.. U Ciebie tez kurna nie wiadomo zrób zdjęcie i wrzuć obejrzę:)Rób następne zobaczymy co pokażą:)

Plumb80 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    bedziemy razem testowac bo 31.10 mam termin @
    Ewelina ok obiecuję że będę czekać na Ciebie z testem i nie zrobie go ani dnia wcześniej, choć chciałabym wytrzymać do 2go.. :/
    Co do testów owulacyjnych to ja nie pomogę bo jescze nigdy ich nie robiłam..
    Gosia tylko patrzeć jak ruszy się coś, masz dopiero 13dzień cyklu, spokojnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) owulacja jeszcze przede mną ale @ mam dostać 12,11 a więc sporo czasu :) Trzymam kciuki za zielony cykl dla każdej z nas :*

• kada24 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justynaS czyli my razem bedziemy tesowac hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Wrocilam z pracy, wyczerpana bo weekend to ciezko mam ale teraz relax z mezem ;)
    Ja mam termin @ na 30.10 wiec nie wiem czy bd 30 tesyowala czy 31.. Znajac mnie 30 jak sie nie zjawi ta wredota..

Milego wieczorku dziubki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Wyszłam z siebie Plumb nie lubię jak pisze się o negatywach jak ja pozytywnie myślę bo wpadam w dołek i odsuwam się wtedy...
    Ania u mnie dziś ta dolna kreska na teście owulacyjnym jest mocniejsza jeszcze bladsza od pierwszej ale już mocniejsza coś się dzieje ale do owulacji mam jeszcze 6-8 dni więc dziwne to jak myślisz?.. U Ciebie tez kurna nie wiadomo zrób zdjęcie i wrzuć obejrzę:)Rób następne zobaczymy co pokażą:)
    to znaczy ze owulacja juz sie zbliza bo lh rosnie:) a u mnie padaka krotko mowiac, robilam traz test i tej testowej juz prawie nie widac ;(, aparat ich kochana nie uchwyci:(

• mungo Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj i przedwczoraj miałam bóle jajników, mokro było niesamowicie, normalnie się ze mnie lało, a dziś wszystko jak ręką odjął- jajniki nie bolą, śluzu trochę jest, ale bez szału. OVF mi jeszcze owulki nie wyznaczyło, wg testów powinna być wczoraj lub dzisiaj więc powiedzcie mi o co kurna kaman, bo ja już zgłupiałam doszczętnie :( :( :(

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj też mam pobolewania w jajnikach cały dzień naprzemiennie. Chyba obustronnie tym razem idzie :O I mokro jak cholera,także działamy z Mężem na maxa ;) Aż para bucha jak w pociągu ;)
    Buziaki Robaczki moje <3

ilonek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Już się nie denerwuj Słońce ;) Wpadaj do mnie na herbatkę wirtualnie :D to od razu banan zagości na Twojej kochanej buziulce :D

• Jola89 Znajoma

Wysłany: 20 października 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki wczoraj pisalam ze dzis spodziewam sie okresu:D
    i okresu brak zawsze okres dostaje z rana stawajac z lozka a dzis nic tylko mam sluz jakis...
    ale nie nakrecam sie bo moze sie spoznia chociaz ani razu mi sie nie spoznil bo mam jak w zegarku ...
    co myslicie gadalam z mojim partnerem uzgdnilismy ze test zrobie w piatek jak na sto procent bede pewna ze @ sie spoznia
    :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola twarda jestes, ja bym nie wytrzymala do piatku ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    wczoraj i przedwczoraj miałam bóle jajników, mokro było niesamowicie, normalnie się ze mnie lało, a dziś wszystko jak ręką odjął- jajniki nie bolą, śluzu trochę jest, ale bez szału. OVF mi jeszcze owulki nie wyznaczyło, wg testów powinna być wczoraj lub dzisiaj więc powiedzcie mi o co kurna kaman, bo ja już zgłupiałam doszczętnie :( :( :(
    kochana owulacje program wyznaczy ci po 3-4 wyzszych tempkach,musisz czekac

• Jola89 Znajoma

Wysłany: 20 października 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wytrzymam chce byc pewna:D trzymajcie kciuki na brak @:***

• karmelek Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:

miałam identycznie i też obstawiam że to była owulka :) więc działajcie, działajcie!! :)

Jola fakt twarda jesteś :) ja już bym z trzy testy zrobiła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola idz jutro zrobic bete to bedziesz od razu pewna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola89 wrote:
    No brawo !!! Zero nakręcania się,tylko realne myślenie i logiczne działanie :) Grzeczna dziewczynka ;)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki Dziewczyny :)

• ilonek Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola89 wrote:
    Jola działaj rozsądnie poczekaj :-)I nie właczaj myslenia(nakręcania sobie korby)A ja trzymam kciukasy :-)

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Ja dzisiaj też mam pobolewania w jajnikach cały dzień naprzemiennie. Chyba obustronnie tym razem idzie :O I mokro jak cholera,także działamy z Mężem na maxa ;) Aż para bucha jak w pociągu ;)
    Buziaki Robaczki moje <3
    Plumbcia działaj działaj tylko nie wykoncz męza....sciskam.mocno piąstki :-*

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane kolorowych snow wam zycze ja spadam spac bo rano do pracy . Tempke dopiero wpisze jak wroce po 18 tej bo rano nie bede miala czasu na odpalanie laptopa buzka do jutra wieczora milej nocki wam zycze I milego dzionka jutro buzki boje slodkie kobitki : *

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ