start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania moze lodowke pokylilas z piekarnikiem:) ah te hormony
Ja juz licze kiedy moge testowac.. Obsesja to sie juz chyba nazywa, watpie zebym do 2go wytrzymala;)
ANIA mi zmien na 1.11 bo tak mam termin @ a znajac zycie mimo silnych postanowien i tak test zrobie przed przed jej terminem;) -
nick nieaktualnykarmelek wrote:Ania moze lodowke pokylilas z piekarnikiem:) ah te hormony
Ja juz licze kiedy moge testowac.. Obsesja to sie juz chyba nazywa, watpie zebym do 2go wytrzymala;)
ANIA mi zmien na 1.11 bo tak mam termin @ a znajac zycie mimo silnych postanowien i tak test zrobie przed przed jej terminem;) -
nick nieaktualnyLISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
Ewelina23-1.11-->.
karmelek-1.11-->
mungo-3.11-->
Ania1986-?(jeszcze nie ma owu)
Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)
Plumb80-5.11-->
myszkaazi-8.11-->
ilonek-12.11-->
LEGENDA:
udało sie-
nie udało sie-
A reszta podaje daty , szybko!!oczywiscie jesli chce byc na liscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 15:45
Margotka87, mungo lubią tę wiadomość
-
Witam moje słonka kochane!!!! Owu wyznaczyło mi termin na 9/11 więc 10.11 jak nie przyjdzie @ to będę testowała..Nie zrobię testu wcześniej... A mój mąż ma 11.11 imieniny może mu niespodziankę zrobimy z fasolką Ja na obiadek mam rosół i chińszczyznę czyli kurczaka w 5 smakach plus makaron sojowy mój mąż to spec od robienia chińszczyzny ale tej wietnamskiej nauczył się kiedyś od Wietnamczyka i robi ja identycznie jak u chinoli:) Mniam mniam:)
Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja dzis na obiad robie ziemniaczki pieczone i kurczaka do tego surowka z marchewki
Oj zjadlabym grzybowa:) zreszta takiego domowego chinczyka tez
Moj maz i synek z zup lubia tylko rosol niestety, wiec u nas sa rzadko
Margotka przeslij mi w sloiku troche zupy:D -
Ania1986 wrote:LISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
Ruda27-30.10-->
Ewelina23-30.10-->
karmelek-1.11-->
mungo-3.11-->
Plumb80-?(jeszcze nie ma owu)
myszkaazi-8.11-->
ilonek-12.11-->
A reszta podaje daty , szybko!!oczywiscie jesli chce byc na liscie
Oby nam sie wszystko zielono zakończyło -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Witam moje słonka kochane!!!! Owu wyznaczyło mi termin na 9/11 więc 10.11 jak nie przyjdzie @ to będę testowała..Nie zrobię testu wcześniej... A mój mąż ma 11.11 imieniny może mu niespodziankę zrobimy z fasolką Ja na obiadek mam rosół i chińszczyznę czyli kurczaka w 5 smakach plus makaron sojowy mój mąż to spec od robienia chińszczyzny ale tej wietnamskiej nauczył się kiedyś od Wietnamczyka i robi ja identycznie jak u chinoli:) Mniam mniam:)
-
Nie ma pisania w tym wątku kurna że któraś WĄTPI!!!!!!!!!!!! ten watek założyła Ania po to by się wspierać i myśleć pozytywnie byśmy były wszystkie razem bo jak wmówisz sobie że nie zajdziesz to tak będzie psychika kobiety jest dziwna!!!!
ZAKAZ PISANIE O TYM ŻE KTÓRAŚ NIE ZAJDZIE W CIĄŻĘ WSZYSTKIE W TYM CYKLU SIĘ ZAZIELENIMY KONIEC KROPKA!!!
Aniu masz rację nic mi nie wpisuj zobaczymy po owulacji co wyjdzie z tego!!!!Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:LISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
Ewelina23-30.10-->
karmelek-1.11-->
mungo-3.11-->
Plumb80-5.11-->
myszkaazi-8.11-->
gosia2020-9.11-->
ilonek-12.11-->
LEGENDA:
udało sie-
nie udało sie-
A reszta podaje daty , szybko!!oczywiscie jesli chce byc na liscieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 14:15
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Cześc robaczki ....Mi ovu wyznaczyło 12,11 @nie bede testowac wczesniej i oby @nie przyszla .... A dzis cos podbrzusze mnie pobolewa....A jak u Was?
-
nick nieaktualny